- 29 Mayıs 2017
- 103
- 24
- 98
- 39
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
15 haftalık hamileyim
6. Haftada başlayıp 8. Haftada bir hafta yok olan ve 9. Haftadan itibaren tekrar geri dönen mide bulantılarım var .
İlk başlarda da çok zorlarken sadece sabah çekerdim .
Şuan gece gündüz hiç farketmiyor .
Yemek dahi zoraki yiyorum midem hem ağzımda .
Geçmiyorda , bebeğim kız
Kız gebelikler nazlı olurmuş
Arkadaşım da doğuma kadar devam etti benim diyor
İyice gözüm korktu artık
Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?
Aynı korkuları şuan ben yaşıyorum canım. Yoktur iyi düşünelim iyi olsun.ishalim ve iki gündür bulantım Yok . Bulantı olduğunda fenayız olmadığında ise yine sorular. Annelik iştebenimde kabizdan cok ishal oluyorum kizlar bu arada 8+2 olduk sukur 3 gundur epey uskufra ettim fakat dun ve bugun mide bulantim yok yorgunlugumda gecti kotu bisey yoktur degil mi
Kizlar merhaba, bende bugun kalp atisini gordum melegimin 7 hafta olduk hersey iyi.Ama kizlar bulanti ve cikarmalardan bisey yiyemedigim icin gunlerdir ac geziyorum doktor dramamine verdi birde gaviscon srup yazmis kullanan varmi aranizda pek ilac icme taraftari degilim ama su bile icemiyorum hic beslenemiyorum.Bikac gun kullansam mi diyorum
.Ay aynıyım cnm ya.evde yemek pişmiyo eşime de izin vermiyorum.dışarı git diyorum.hep yatıyorum.kalkamıyorum fenalık geldi artık.ben de 7 haftalığım 5. Haftalıktan beri bulantım var.
Benim doktor zofer verdi.onu kullanıyorum ama bulantım hep var.sadece kusmalarım durdu diyebilirm.ama keyfim yok.hala yatıyorum.şuan yiyip kustuğum şeyleri bi daha yiyemiyorum.çubuk kraker,bisküvi,ısıtılmış herhangi bir hamur işi, herhangi bir yağlı yiyecek... böle gidiyor işte.bıkmadan yediklerim muz,muz,muz.bide su.bi kabızlığım var cnm.3 günde yada 4 günde bir tuvalete çıkıyom.basur oldum bide üstüne.çok cnm acıyor.ama arada nadir de olsa kendimi iyi hissedersem dışarı çıkıyorum.eşim ya da annemle.temiz hava iyi geliyor.azalcak dediler.biraz azaldı ama hayat kalitem düzelmedi hala.zor ya....
.
Merhaba canım.seninle aynı haftayız demistin ben şuan 13. Haftaya girdim ama bulantım hala aynı şiddetinde devam ediyor. Zaman durdu akmıyor gibi sanki. Gücümün bittiğini hissediyorum. Sadece makarna ve ekmek arası peynirli domates yiyorum hemen yatıyorum yoksa onlar da çıkıyor. Çubuk kraker ve leblebi den çok yedim bir ara uzaklaştım çok. Bunlara da böyle olursam ne yerim bilmiyorum Senin durumun nasıl şuan.
Benim doktor zofer verdi.onu kullanıyorum ama bulantım hep var.sadece kusmalarım durdu diyebilirm.ama keyfim yok.hala yatıyorum.şuan yiyip kustuğum şeyleri bi daha yiyemiyorum.çubuk kraker,bisküvi,ısıtılmış herhangi bir hamur işi, herhangi bir yağlı yiyecek... böle gidiyor işte.bıkmadan yediklerim muz,muz,muz.bide su.bi kabızlığım var cnm.3 günde yada 4 günde bir tuvalete çıkıyom.basur oldum bide üstüne.çok cnm acıyor.ama arada nadir de olsa kendimi iyi hissedersem dışarı çıkıyorum.eşim ya da annemle.temiz hava iyi geliyor.azalcak dediler.biraz azaldı ama hayat kalitem düzelmedi hala.zor ya...
Cnm seninle birebir aynıyız ya.ben hemoclin diye bi jel ilaç var.onu kullanıyorum.anüsten sıkıyosun.bitkiselmiş ve kana karışmıyormuş.hamilelerde kullanabiliyomuş.2 gün kullandım biraz rahatlattı.dışkıyı da yumuşatıyor..
Evet canım bende yediklerimi kötü çıkarırsam bi daha onu yiyemiyorum. Bende bir ara muz çok yedim aynen şimdi ona da uzaklaştım görmek istemiyorum.İki aydır eşim dışarıdan yiyerek geçirdi ama şimdi Ramazan geldi eşim oruç tutuyor şimdi kendi hazırlıyor yemeğini ben de yatıyorum hep Benimde kabızlık oldu (afedersin) çatlak oldu ki kanama oldu bi ara susuzluktan artık yine zorlaniyorum tuvalette Doktora bi krem soracağım çatlama için. Artık geçse diye dört gözle bekliyorm bulantı kusmayı. Yaşamayan kimse anlamıyor etrafta . burda içimi dökünce ve beni anlayan bunları yaşayan birisi var olduğu için rahatlıyorum sanki. Böyle işte canım. Yarın doktor kontrolü var cinsiyeti söyler belki
.Cnm seninle birebir aynıyız ya.ben hemoclin diye bi jel ilaç var.onu kullanıyorum.anüsten sıkıyosun.bitkiselmiş ve kana karışmıyormuş.hamilelerde kullanabiliyomuş.2 gün kullandım biraz rahatlattı.dışkıyı da yumuşatıyor.
Benim de eşim kendi yapıyo yemeğini bide bana hazırlıyo.arada annemlere gidiyoruz ki düzgün yemek yiyebilsin diye.üzülüyorum ona da ama napayım.bide her yemeğide yaptırmıyorum.soğan kavrulmayacak,et olmayacak,yağ kızdırılmayacak,evde parfüm sıkılmayacak.evde terör estiriyorum yaama napiyim.kusuyorum sonra ve bütün gün yatıyorum.
.hayirli olsun canim saglikla kucagina al kacinci haftada ogrendiniz cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?