Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Selams, benim 7.hafta bitmek üzere, üç gündür aralıklarla söylemesi ayıptır ishal oluyorum. Yağlı vs zaten mideden ötürü yiyebilmek ne mümkün, hani desemki yediklerimden.

benimde kabizdan cok ishal oluyorum kizlar bu arada 8+2 olduk sukur 3 gundur epey uskufra ettim fakat dun ve bugun mide bulantim yok yorgunlugumda gecti kotu bisey yoktur degil mi

Kizlar merhaba;bende 7 haftalik oldum son bir haftaya kadar cok iyi gidiyordu.Ama bir haftadir midem hafif hafif bulanmaya basladi simdi son 3 gundur de ne yesem banyoya kosuyorum.Midem hic bir seyi kabul etmiyor cok halsizim.Benim gibi olanlar neler yapiyorsunuz.Ben su bile icemiyorum.Ne yesem aninda cikartiyorum.Sizler neler yapiyorsunuz.

Ben 6. Haftadayım sabah hafif bulantı ve kokulara karşı olan hafif bulantı haricinde çok yok inşallah olmaz da :/ ama kokulara asiri hassasiyetim var tansiyonum çok düşmeye başladı bir koku hemen mide bulantısı ardından tansiyonum dusuyor su iki uc gundur sabahlari 9/6 tansiyonla geziyorum bu normal mi bilmiyorum. 15. Haftada karnın belirginlesti mi baya merak ediyorum?

benimde kabizdan cok ishal oluyorum kizlar bu arada 8+2 olduk sukur 3 gundur epey uskufra ettim fakat dun ve bugun mide bulantim yok yorgunlugumda gecti kotu bisey yoktur degil mi
Aynı korkuları şuan ben yaşıyorum canım. Yoktur iyi düşünelim iyi olsun.ishalim ve iki gündür bulantım Yok . Bulantı olduğunda fenayız olmadığında ise yine sorular. Annelik işte

Kizlar merhaba, bende bugun kalp atisini gordum melegimin 7 hafta olduk hersey iyi.Ama kizlar bulanti ve cikarmalardan bisey yiyemedigim icin gunlerdir ac geziyorum doktor dramamine verdi birde gaviscon srup yazmis kullanan varmi aranizda pek ilac icme taraftari degilim ama su bile icemiyorum hic beslenemiyorum.Bikac gun kullansam mi diyorum

Merhaba canım. Benimde bulantım çok dayanılmayacak derecede.serum aldım 3 kez Şuan 11. Haftaya girdik sabırla bekliyorum geçmesini. Doktor bana da dramamine vermişti fayda etmedi hiç malesef.ama kullanan arkadaşım oldu bi sıkıntı olmadı. Sonra da zofran 4 mg olanı verdi ama ağır bi ilaç diye söyledi herkes korktum inan 2 tane aldım bıraktım ama çekiyorum ya. Sonu hayırlı olsun inşallah.Tüm bulantı çekenlerin Allah yardımcısı olsun. Hiç kolay değil çeken bilir. Annelik kolay değil

yemin ederim dayanacak gücüm kalmadı.
bütün gün bulantı yaşıyorum ağzımdaki iğrenç tadı anlatamam dünyanın en tatlı yiceğini bile yesem iki dakka sonra ağzım apacı.
açlıktan ölüyorum ve çok kusuyorum.
özellikle geceleri kusuyorum
Allah bana ve benim gibilere yardım etsin inşallah saatleri sayar oldum.
eşime diyorum öyle bişi olsada sabah uyandığım da 6 7 aylık gebe olsam zor günlerin geçtiğini görsem.

Ay aynıyım cnm ya.evde yemek pişmiyo eşime de izin vermiyorum.dışarı git diyorum.hep yatıyorum.kalkamıyorum fenalık geldi artık.ben de 7 haftalığım 5. Haftalıktan beri bulantım var.
.
.
Merhaba canım.seninle aynı haftayız demistin ben şuan 13. Haftaya girdim ama bulantım hala aynı şiddetinde devam ediyor. Zaman durdu akmıyor gibi sanki. Gücümün bittiğini hissediyorum. Sadece makarna ve ekmek arası peynirli domates yiyorum hemen yatıyorum yoksa onlar da çıkıyor. Çubuk kraker ve leblebi den çok yedim bir ara uzaklaştım çok. Bunlara da böyle olursam ne yerim bilmiyorum Senin durumun nasıl şuan.

Benim doktor zofer verdi.onu kullanıyorum ama bulantım hep var.sadece kusmalarım durdu diyebilirm.ama keyfim yok.hala yatıyorum.şuan yiyip kustuğum şeyleri bi daha yiyemiyorum.çubuk kraker,bisküvi,ısıtılmış herhangi bir hamur işi, herhangi bir yağlı yiyecek... böle gidiyor işte.bıkmadan yediklerim muz,muz,muz.bide su.bi kabızlığım var cnm.3 günde yada 4 günde bir tuvalete çıkıyom.basur oldum bide üstüne.çok cnm acıyor.ama arada nadir de olsa kendimi iyi hissedersem dışarı çıkıyorum.eşim ya da annemle.temiz hava iyi geliyor.azalcak dediler.biraz azaldı ama hayat kalitem düzelmedi hala.zor ya...

Ben 6. haftamdayım. Şimdilik sadece bulantı oluyor, yediklerimi çıkarmıyorum. Benim bulantı daha çok yemek yedikten sonra oluyor ama
Sadece et, zeytinyağlı vs yiyemiyorum. Hep peynir ekmek yiyebilirim.. Şükür ama gene de, öyle ağır geçmiyor :)

.
Evet canım bende yediklerimi kötü çıkarırsam bi daha onu yiyemiyorum. Bende bir ara muz çok yedim aynen şimdi ona da uzaklaştım görmek istemiyorum.İki aydır eşim dışarıdan yiyerek geçirdi ama şimdi Ramazan geldi eşim oruç tutuyor şimdi kendi hazırlıyor yemeğini ben de yatıyorum hep Benimde kabızlık oldu (afedersin) çatlak oldu ki kanama oldu bi ara susuzluktan artık yine zorlaniyorum tuvalette Doktora bi krem soracağım çatlama için. Artık geçse diye dört gözle bekliyorm bulantı kusmayı. Yaşamayan kimse anlamıyor etrafta . burda içimi dökünce ve beni anlayan bunları yaşayan birisi var olduğu için rahatlıyorum sanki. Böyle işte canım. Yarın doktor kontrolü var cinsiyeti söyler belki

Cnm seninle birebir aynıyız ya.ben hemoclin diye bi jel ilaç var.onu kullanıyorum.anüsten sıkıyosun.bitkiselmiş ve kana karışmıyormuş.hamilelerde kullanabiliyomuş.2 gün kullandım biraz rahatlattı.dışkıyı da yumuşatıyor.
Benim de eşim kendi yapıyo yemeğini bide bana hazırlıyo.arada annemlere gidiyoruz ki düzgün yemek yiyebilsin diye.üzülüyorum ona da ama napayım.bide her yemeğide yaptırmıyorum.soğan kavrulmayacak,et olmayacak,yağ kızdırılmayacak,evde parfüm sıkılmayacak.evde terör estiriyorum yaama napiyim.kusuyorum sonra ve bütün gün yatıyorum.

.
.
Merhaba canım tekrar. Dün Cinsiyetimizi öğrendik. Oğluş geliyor Hayırlısı inşallah. İlkide erkek arkadaş olurlar artık. İlk önce kız mı olur falan hem kendim hem çevre bu kız olucak falan baya şartlandım. Yeni yeni alışıyorum da bi kızım olsun da isterdim ama nasip böyleymiş.Hamileliği cook ağır geçiriyorum ham tekrar düşünemiyorum. Hepimiz perişan haldeyiz çünkü. Hayırlısı sağlıklı olsunda inşallah diyorum.

Kizlar merhaba ben size bir sey sormak istiyorum bende 9+4 deyim son bir aydir hergun olan bulantilarim ve kusmalar dün birden tak diye kesildi dun ve bugun su ana kadar hic kusmadim ve hic midem de bulanmadi biliyorum midemiz bulaniyor sikayet ediyoruz bu sefer de bulanmiyor diye ediyoruz.Internetten baktim da pek te iyi degil diyen de var normal diyen de var sizin fikirleriniz nelerdir kotu dusunmek istemiyorum.Boyle bulantilar ve kusmalar tak diye kesilir mi aniden yoksa yavas yavas azalarak mi malum ilk olunca tecrubesiz oluyoruzzz

valla canim soyle soyleyeyim benimde ayni senin gibi olmustu tak diye kesilmisti cokk korkmustum hatta 2 gun dayanamayip doktora gittim yoksa bebegimin kalbi mi durdu diye cok sukur bisey yokmus doktor aniden kesilebilir bi sorun yok dedi 3 ,4 gun sonra tekrar basladi simdi mesela 3 gun cok kotu geciyor 3 gun hicbisey yok 10+6 bitti bugun sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…