Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Evet canim oyle olabiliyormus ama bende biraz endiselendim acikcasi ne oluyor diye ama bende yarin doktora bi kontrole gidebilirim yine zaten persembe gunu gitmistim her sey yolunda guzel dedi.Birden pat diye ne bulanti ne kusma olmayinca acikcasi insanin kafasi karisiyor iste bulansa bir dert bulanmasa bir dert

Sevindim cnm.hayırlı olsun.benim ilk gebeliğim.iki cinsiyette makbül bana.gönlüm hep kız çocuğunu sevse de.Allah hayırlı sağlıklı ve imanlı bi çocuk nasip etsin.ben oruç tutuyorum ramazanda.oruçluyken çok rahat ve enerjiğim.ama iftarı yapıyorum.sahura kadar midem bulanıyor ve yatıyorum.bi şekilde geçiyorr günler.acaba mide bulantılarımız ne zaman geçicek.lezzetli yemek yemeyi özledim.

Kızlar bende bazen endişeleniyorum ve acaba bebiş napıyo.kalbi atıyo mu diye merak ediyorum.size göre birazcık şanslıyımben de eşim de veteriner hekimiyiz.evde portatif ultrasonumuz var ve merak ettikçe abartmamak koşuluyla evde bakıyoruz.kalbini hareketlerini izliyoruz ve bebeğe daha çok alıştığımı kendimi daha çok anne gibi hissettiğimi anlıyorum.tabii eşimde baba gibi.keşke sizleri de tanısam.size de bakardım.

nerde oturuyorsunuz acaba dun esimle konustuk 2. el ultrason olsa kesin alirdim dedim cunku bazen o kadar merak ediyorum ki acaba ne yapiyor icerde

nerde oturuyorsunuz acaba dun esimle konustuk 2. el ultrason olsa kesin alirdim dedim cunku bazen o kadar merak ediyorum ki acaba ne yapiyor icerde
İstanbulda oturuyorum cnm.ultrason almak biraz zor ya.sağlıkçılarda falan oluyo ama.sağlık firmasından tanıdıklarınız varsa olabilir.bizimki küçük elde taşınan bi ultrason 20 bin-30 bin arasında fiyatı.2. Eli ne kadar düşük olur bilmiyorum cnm.

İnternetten baktın mı yandın anacım. Felaket tellallığı yapıyor google. Ben tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum. Akşam ateşlendim ‘hamilelikte ateş’ yazdım. Yazmaz olaydım. Ne seneryalor ne senaryalor.

Benim doktorum der ki bulantıların bir gün sabah uyanacaksın ve kahvaltıda ne yesem diye düşünürken lavaboyu boylarsın, ama bir gün de bir uyanıcaksın dünyadaki en mutlu en enerjik insan olacaksın. Ben doktoruma inanıyorum, güveniyorum. Siz de endişe etmeyin hiç. Öyle de böyle de haftalar bir bşr ilerliyor.

Kızlar benim size soracak başka şeyim vardı, bugün kontrole gittim. 11 hafta oldu artık foliği içme dedi, onun yerine gyno-tardyferon ve Decavit verdi. Siz kaçıncı haftalara geldiniz, herhangi bir multivitamin verdiler mi. Neler var neler yok :)

11 haftalığım ve her gün mutlaka 2 3 defa kusuyorum. Yemek yiyemiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum. Bulantı hapım var onu almak için su içiyorum sonra su içtiğim için kusuyorum. Kısır döngüdeyim yani. Canım hiçbişey istemiyor. Millet kraker yiyormuş benim krakerden de midem bulanıyor. Vahim durumdayım.

Bana 10+5 iken verdi decaviti ama çok bulantı yapıyor. İçince çıkarıyorum hemen. Şuan 11. Haftadayim

Canım bana kuru yufka ve beyaz peynir iyi geliyordu. Dene istersen. Tüh üzüldüm valla. Ama geçiçi ya bak 11 olmuşsun şunun şurasında ne kaldı,

Bende 9 +2 yim sürekli mide bulantısı ve kusma şikayetim var inşallah gecer.ilk hamileliğimde 9 ay kustum buda böyle geçmez umarım .doktorum 12. Hafta bitmeden bulantı hapı veremem dedi.ara ara serum taktırıyorum 2 gün idare ediyor beni sonra yine ayni .allah yardımcımız olsun

Ya benim doktor zofer verdi.4 mg bişi olmaz dedi.ben içiyorum.hala da kullanıyorum.ama eskiye nazaran bulantılarım hafifledi.berbat durumda değilim en azından.bişiler yiyebiliyorum.şimdiye kadar 4 kilo verdim.hala çoğunlukla yatıyorum ama en azından pilav falan yiyorum.havuç yiyesim geliyo.patates püresi belki.çorbaya bol ekmek doğrayıp yiyebiliyorum.sonra o yediklerim dışarı çıkmak istiyor.ben onları zorla içeride tutmaya çalışıyorum.3 saat yatıyorum uzanıyorum dinleniyorum.sonra kalkabiliyorum.ama bunları yediğime de şükür.2 aydır hep yattım kızlar.sabretmeye çalıştım.zaten yapabileceğin başka alternatif de yok.

artik bulantiyla ilgili hangi sayfa vsr ise okur yazar oldum bulanti yeni basladi ama basima.ne gelcek.tahmin.edebiliyorum dua ediyorum.ilk.gibi olmasin diye nolur sizde dua edin bana cok ama cok zor bulanti hic bisey fayda etmezmi

artik bulantiyla ilgili hangi sayfa vsr ise okur yazar oldum bulanti yeni basladi ama basima.ne gelcek.tahmin.edebiliyorum dua ediyorum.ilk.gibi olmasin diye nolur sizde dua edin bana cok ama cok zor bulanti hic bisey fayda etmezmi
Allah yardımcın olsun.Allah şifa versin cnm.valla çözüm olarak doktorlar bulantı ilacı veriyor.onu da kilo kaybınız varsa vermeyi tercih ediyolar.onun dışında yok.ben de çok yer okudum ettim.zencefil tavsiye ediyolar.benim midem almıyor.çıbuk kraker yiyin diyolar.yiyince kusuyorum.artık bişi yemiyordum.yemek kanallarını özellikle iştahlı yemek yiyen insanları seyrediyorum ben hala.bazen onları görünce bende yicem diyorum.öyle bikaç gün yemek yiyebilmiştim.bigün peynirli sandiviçi iştahla yiyeni gördüm canım çekti.bigün pilavı iştahla yediler ben de yedim.bigün pizza reklamı etkiledi.hemen sipariş ettim.ama genelde soğuk meyve yedim.armut üzüm bazen elma,erik, şeftali çok yedim bi ara.bi gün turşu yemiştim.ya ne bileyim işte.hergün yemek düşünüyorum bıgün ne midemi bulandırmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…