- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Evet canim oyle olabiliyormus ama bende biraz endiselendim acikcasi ne oluyor diye ama bende yarin doktora bi kontrole gidebilirim yine zaten persembe gunu gitmistim her sey yolunda guzel dedi.Birden pat diye ne bulanti ne kusma olmayinca acikcasi insanin kafasi karisiyor iste bulansa bir dert bulanmasa bir dertvalla canim soyle soyleyeyim benimde ayni senin gibi olmustu tak diye kesilmisti cokk korkmustum hatta 2 gun dayanamayip doktora gittim yoksa bebegimin kalbi mi durdu diye cok sukur bisey yokmus doktor aniden kesilebilir bi sorun yok dedi 3 ,4 gun sonra tekrar basladi simdi mesela 3 gun cok kotu geciyor 3 gun hicbisey yok 10+6 bitti bugun sukur
Sevindim cnm.hayırlı olsun.benim ilk gebeliğim.iki cinsiyette makbül bana.gönlüm hep kız çocuğunu sevse de.Allah hayırlı sağlıklı ve imanlı bi çocuk nasip etsin.ben oruç tutuyorum ramazanda.oruçluyken çok rahat ve enerjiğim.ama iftarı yapıyorum.sahura kadar midem bulanıyor ve yatıyorum.bi şekilde geçiyorr günler.acaba mide bulantılarımız ne zaman geçicek.lezzetli yemek yemeyi özledim..
.
Merhaba canım tekrar. Dün Cinsiyetimizi öğrendik. Oğluş geliyorHayırlısı inşallah. İlkide erkek arkadaş olurlar artık. İlk önce kız mı olur falan hem kendim hem çevre bu kız olucak falan baya şartlandım. Yeni yeni alışıyorum da bi kızım olsun da isterdim ama nasip böyleymiş.Hamileliği cook ağır geçiriyorum ham tekrar düşünemiyorum. Hepimiz perişan haldeyiz çünkü. Hayırlısı sağlıklı olsunda inşallah diyorum.
İstanbulda oturuyorum cnm.ultrason almak biraz zor ya.sağlıkçılarda falan oluyo ama.sağlık firmasından tanıdıklarınız varsa olabilir.bizimki küçük elde taşınan bi ultrason 20 bin-30 bin arasında fiyatı.2. Eli ne kadar düşük olur bilmiyorum cnm.nerde oturuyorsunuz acaba dun esimle konustuk 2. el ultrason olsa kesin alirdim dedim cunku bazen o kadar merak ediyorum ki acaba ne yapiyor icerde
Biz de haftada bir bakıyoruz.bebiş çok rahatsız olmasın diye.sonuçta ses dalgası gidiyo.sık sık bakılınca bebiş rahatsız olabiliyomuş.haftada bir kalbi atıyomu diye bakıyoruz işteyok alamayiz zaten ama elimde olmasini isterdim
Kizlar merhaba ben size bir sey sormak istiyorum bende 9+4 deyim son bir aydir hergun olan bulantilarim ve kusmalar dün birden tak diye kesildi dun ve bugun su ana kadar hic kusmadim ve hic midem de bulanmadi biliyorum midemiz bulaniyor sikayet ediyoruz bu sefer de bulanmiyor diye ediyoruz.Internetten baktim da pek te iyi degil diyen de var normal diyen de var sizin fikirleriniz nelerdir kotu dusunmek istemiyorum.Boyle bulantilar ve kusmalar tak diye kesilir mi aniden yoksa yavas yavas azalarak mi malum ilk olunca tecrubesiz oluyoruzzz
Biz de haftada bir bakıyoruz.bebiş çok rahatsız olmasın diye.sonuçta ses dalgası gidiyo.sık sık bakılınca bebiş rahatsız olabiliyomuş.haftada bir kalbi atıyomu diye bakıyoruz işte
Evet canim oyle olabiliyormus ama bende biraz endiselendim acikcasi ne oluyor diye ama bende yarin doktora bi kontrole gidebilirim yine zaten persembe gunu gitmistim her sey yolunda guzel dedi.Birden pat diye ne bulanti ne kusma olmayinca acikcasi insanin kafasi karisiyor iste bulansa birder ki bir sabah b
Evet canim oyle olabiliyormus ama bende biraz endiselendim acikcasi ne oluyor diye ama bende yarin doktora bi kontrole gidebilirim yine zaten persembe gunu gitmistim her sey yolunda guzel dedi.Birden pat diye ne bulanti ne kusma olmayinca acikcasi insanin kafasi karisiyor iste bulansa bir dert bulanmasa bir dert
Bana 10+5 iken verdi decaviti ama çok bulantı yapıyor. İçince çıkarıyorum hemen. Şuan 11. HaftadayimKızlar benim size soracak başka şeyim vardı, bugün kontrole gittim. 11 hafta oldu artık foliği içme dedi, onun yerine gyno-tardyferon ve Decavit verdi. Siz kaçıncı haftalara geldiniz, herhangi bir multivitamin verdiler mi. Neler var neler yok :)
Bana 10+5 iken verdi decaviti ama çok bulantı yapıyor. İçince çıkarıyorum hemen. Şuan 11. Haftadayim
11 haftalığım ve her gün mutlaka 2 3 defa kusuyorum. Yemek yiyemiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum. Bulantı hapım var onu almak için su içiyorum sonra su içtiğim için kusuyorum. Kısır döngüdeyim yani. Canım hiçbişey istemiyor. Millet kraker yiyormuş benim krakerden de midem bulanıyor. Vahim durumdayım.
Bende 9 +2 yim sürekli mide bulantısı ve kusma şikayetim var inşallah gecer.ilk hamileliğimde 9 ay kustum buda böyle geçmez umarım .doktorum 12. Hafta bitmeden bulantı hapı veremem dedi.ara ara serum taktırıyorum 2 gün idare ediyor beni sonra yine ayni .allah yardımcımız olsun11 haftalığım ve her gün mutlaka 2 3 defa kusuyorum. Yemek yiyemiyorum. Sadece meyve ile besleniyorum. Bulantı hapım var onu almak için su içiyorum sonra su içtiğim için kusuyorum. Kısır döngüdeyim yani. Canım hiçbişey istemiyor. Millet kraker yiyormuş benim krakerden de midem bulanıyor. Vahim durumdayım.
Beni ayda bir çağırıyor zaten doktor.sadece evdeki ultrasonu hafta bir bebeğin kalbi atıyo mu diye bakıyorum.ama rahatsızlık vermesin bebeğe diye hergün hergün bakmıyorum.onu demek istedimBen bir kaç haftada bir gidiyorum doktora
Ya benim doktor zofer verdi.4 mg bişi olmaz dedi.ben içiyorum.hala da kullanıyorum.ama eskiye nazaran bulantılarım hafifledi.berbat durumda değilim en azından.bişiler yiyebiliyorum.şimdiye kadar 4 kilo verdim.hala çoğunlukla yatıyorum ama en azından pilav falan yiyorum.havuç yiyesim geliyo.patates püresi belki.çorbaya bol ekmek doğrayıp yiyebiliyorum.sonra o yediklerim dışarı çıkmak istiyor.ben onları zorla içeride tutmaya çalışıyorum.3 saat yatıyorum uzanıyorum dinleniyorum.sonra kalkabiliyorum.ama bunları yediğime de şükür.2 aydır hep yattım kızlar.sabretmeye çalıştım.zaten yapabileceğin başka alternatif de yok.Bende 9 +2 yim sürekli mide bulantısı ve kusma şikayetim var inşallah gecer.ilk hamileliğimde 9 ay kustum buda böyle geçmez umarım .doktorum 12. Hafta bitmeden bulantı hapı veremem dedi.ara ara serum taktırıyorum 2 gün idare ediyor beni sonra yine ayni .allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun.Allah şifa versin cnm.valla çözüm olarak doktorlar bulantı ilacı veriyor.onu da kilo kaybınız varsa vermeyi tercih ediyolar.onun dışında yok.ben de çok yer okudum ettim.zencefil tavsiye ediyolar.benim midem almıyor.çıbuk kraker yiyin diyolar.yiyince kusuyorum.artık bişi yemiyordum.yemek kanallarını özellikle iştahlı yemek yiyen insanları seyrediyorum ben hala.bazen onları görünce bende yicem diyorum.öyle bikaç gün yemek yiyebilmiştim.bigün peynirli sandiviçi iştahla yiyeni gördüm canım çekti.bigün pilavı iştahla yediler ben de yedim.bigün pizza reklamı etkiledi.hemen sipariş ettim.ama genelde soğuk meyve yedim.armut üzüm bazen elma,erik, şeftali çok yedim bi ara.bi gün turşu yemiştim.ya ne bileyim işte.hergün yemek düşünüyorum bıgün ne midemi bulandırmaz diye.artik bulantiyla ilgili hangi sayfa vsr ise okur yazar oldum bulanti yeni basladi ama basima.ne gelcek.tahmin.edebiliyorum dua ediyorum.ilk.gibi olmasin diye nolur sizde dua edin bana cok ama cok zor bulanti hic bisey fayda etmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?