Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Merhaba ben de 5+3 üm, son adet tarihim 26 Subat.
Siz keseyi gorebildiniz mi, ne durumdasiniz :)

Benim hic bulantim yok, annemin de bana hamileyken hic olmamis insallah ona cekmisimdir

Merhaba
Bugün kontrolüm vardı, biraz önce geldim. Çok şükür keseyi gördük; ancak bebişi göremedik. Haftaya inş.o da. Siz gördünüz mü keseyi ?

Benim de yarin kontrolum var, insallah goruruz biz de
Ben son adet tarihinin hatırlamıyorum ama tahminim aynı ya da birbirimize yakınız. 29 Mart'ta kanda HCG 476 çıktı. Bir daha hiç baktirmadim. Yarın kadın doğuma gidicem. Çöl merak ediyorum ne olacağını. Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum onun için biraz kaygiliyim. Doktordan sonra sen de paylaşımdan sevinirim.

Tamam bugun gidecegim insallah 15.30 gibi

mrb kizlar rabbim bebeklerimizi kucagimiza da aldirsin ins. bende 4+5 gunluk gebeyim. keseyi gorduk cok sukur doktor hersey yolunda dedi ama daha once 3 kimyasalim oldugu icin igne falan kullaniyorum. 17 nisanda kalbini duymaya gidecegiz ins. Benim midem de yanma var bide alt karnimda ara ara anlayamadigim degisik bir agri oluyor baska da hicbir belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…