- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bende anlamadım valla seninle bir gün var aramızda canımBen 6 da gittim
1 ay sonra gel dedi
Bana da çok uzun geldi bu ara :)
Merhaba ben de 5+3 üm, son adet tarihim 26 Subat.5+3'üm bende. Bulantılarım çok şiddetli değil şükür. Ara ara geliyo. :)
Merhaba ben de 5+3 üm, son adet tarihim 26 Subat.
Siz keseyi gorebildiniz mi, ne durumdasiniz :)
Benim hic bulantim yok, annemin de bana hamileyken hic olmamis insallah ona cekmisimdir
Benim de yarin kontrolum var, insallah goruruz biz deMerhaba
Bugün kontrolüm vardı, biraz önce geldim. Çok şükür keseyi gördük; ancak bebişi göremedik. Haftaya inş.o da. Siz gördünüz mü keseyi ?
Durumunuz nasıl oldu?? Ben koku almadığım sürece istifra etmiyorum artık ama hala mutfağa giremiyorum az da olsa bişeyler yemeye başladımsizinle ayni haftadayiz benimse sabah bulantilarim oluyor cook
Ben son adet tarihinin hatırlamıyorum ama tahminim aynı ya da birbirimize yakınız. 29 Mart'ta kanda HCG 476 çıktı. Bir daha hiç baktirmadim. Yarın kadın doğuma gidicem. Çöl merak ediyorum ne olacağını. Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum onun için biraz kaygiliyim. Doktordan sonra sen de paylaşımdan sevinirim.Benim de yarin kontrolum var, insallah goruruz biz de
Bu arada öğretmensiniz galiba. Branşının nedir? Ben de öğretmenim.Benim de yarin kontrolum var, insallah goruruz biz de
Tamam bugun gidecegim insallah 15.30 gibiBen son adet tarihinin hatırlamıyorum ama tahminim aynı ya da birbirimize yakınız. 29 Mart'ta kanda HCG 476 çıktı. Bir daha hiç baktirmadim. Yarın kadın doğuma gidicem. Çöl merak ediyorum ne olacağını. Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum onun için biraz kaygiliyim. Doktordan sonra sen de paylaşımdan sevinirim.
Merhaba, evet öğretmenim. Bransim İngilizce, ilkokuldayim. Sizin ne hocamBu arada öğretmensiniz galiba. Branşının nedir? Ben de öğretmenim.
Ben sınıf ogretmeniyim. Süt izni kullanamıyorum.Merhaba, evet öğretmenim. Bransim İngilizce, ilkokuldayim. Sizin ne hocam
Ben biraz sansliyim hocam, boş günüm de var. Seneye de az ders alirimBen sınıf ogretmeniyim. Süt izni kullanamıyorum.
Benim de yarin kontrolum var, insallah goruruz biz de
Şükür cnm. TebriklerMerhaba kizlar, kese göründü cok şükur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?