Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

hicbir belirti yok canim bulanti falan cok sukur ins kalbinide duyariz rahatlariz o bi stres gercekten
Benim 6. Haftadan sonra başladı hala devam ediyor stres en basından başlıyor kese oluştu mu? Kalp atışı var mı? Tahlil sonuçları temiz mi? 2li test nasıl çıkacak? Şeker yüklemesi nasıl çıkacak? Detaylı ultrason.. Malesef günümüz hamileleri olarak hep stres.. Benimde ilk bebeğim biraz daha rahat olmaya çalışıyorum. Sen tedbirini al takdir Allah tan. Hayırlısıyla güzel olacak her şey diye inandır kendini canım herşey gönlünce olsun

Merhaba

Benim de 6. Haftam ara ara kısa sureli bulantım oluyor ama cok şukur uzun surmuyor çok aç kalınca kötü oluyorum. Keseyi m gorduk 18 Nisan da kalp atışlarını duyacağız insallah. Meraktayım ve stres oluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hamilelik belirtisi iste mide bulanmasi gibi uyku gibi gogus hassasiyeti gibi ...
Bulantı çok fazla yok ara ara kısa süreli oluyor. Açken daha fazla... uyku düzenim çok değişmedi ama bir iki saat daha fazla uyuyorum. Göğüslerim acayip büyüdü ve sızlıyor gece dönerken bile aciyor... bir de gaz ve şişkinlik arttı karnımın altı taş gibi... sizin nasıl geçiyor?

benimde goguslerim sisiyor gece uyutmuyor hep sirt ustu yatiyorum ara ara cokkkk nadir midem karisiyormus gibi oluyor ama bulanti gibi ogurme gibi degil bide bazen alt karnimda sizi oluyor bu kadar oyle cok bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…