- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Merak etme geçiyor canım en güzel zamanların tadını çıkar inşallah bulantısız geçirirsindaha 10 gun var kalp atisina nasil dayanacagiz bilmiyorum
Benim 6. Haftadan sonra başladı hala devam ediyor stres en basından başlıyor kese oluştu mu? Kalp atışı var mı? Tahlil sonuçları temiz mi? 2li test nasıl çıkacak? Şeker yüklemesi nasıl çıkacak? Detaylı ultrason.. Malesef günümüz hamileleri olarak hep stres.. Benimde ilk bebeğim biraz daha rahat olmaya çalışıyorum. Sen tedbirini al takdir Allah tan. Hayırlısıyla güzel olacak her şey diye inandır kendini canım herşey gönlünce olsunhicbir belirti yok canim bulanti falan cok sukur ins kalbinide duyariz rahatlariz o bi stres gercekten
..bende 5. haftadayim doktor 17 nisanda gel kalbini duyalim dedi
..bende 5. haftadayim doktor 17 nisanda gel kalbini duyalim dedi
Bu düşünceleri uzak tutmaya calışıyorum. Eşim ağzımı actırmıyor zaten. Ama aynı sıkıntıları yasıyoruz...ins ben cok korkuyorum ya kesede bebek yoksa ya kalbi duyulmazsa falan diye offfff cok zormus beklemek
ins guzel haber aliriz 1 hafta sonra
Ne gibi belirti ¿sizin hic belirtiniz var mi
Bulantı çok fazla yok ara ara kısa süreli oluyor. Açken daha fazla... uyku düzenim çok değişmedi ama bir iki saat daha fazla uyuyorum. Göğüslerim acayip büyüdü ve sızlıyor gece dönerken bile aciyor... bir de gaz ve şişkinlik arttı karnımın altı taş gibi... sizin nasıl geçiyor?hamilelik belirtisi iste mide bulanmasi gibi uyku gibi gogus hassasiyeti gibi ...
Geçmiş olsun umarım kısa sürede geçer18 haftalık olduk teyzeleri ama biz hala kusuyoruz :/ Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah..
Merhaba, oldukça normal. Zamanla geçiyor batma hissi ve ağrılarBen 3-4 haftalık hamileyim. Eğildikçe alt karnımda batmalarım ve ağrılarım oluyor. Normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?