• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçan kovalanır :)

biliyorum. öyle yapmak istiyorum. ama napıp edip hep beni suçlu gösterip haksız çıkarıyo. ben öyle yaptığımdaysa be yaparım sen yapamazsın laflarına başlıyo. yaptığımda da o daha beterini gözümün içine sokarak yapıyo beni cezalandırmak istiyo ://

...............

Son düzenleme:
biliyorum. öyle yapmak istiyorum. ama napıp edip hep beni suçlu gösterip haksız çıkarıyo. ben öyle yaptığımdaysa be yaparım sen yapamazsın laflarına başlıyo. yaptığımda da o daha beterini gözümün içine sokarak yapıyo beni cezalandırmak istiyo ://

Sen takmamaya basladıkça degişicek!..EMIN OL
korkmaa ya

çok güzel anlatmışsın.
ama bir sorum var.
ben bu taktiği deniyorum, sevgilim bana diyor ki mesela "devam et sen böyle, kimden akıl alıyorsan devam et" diyor :D
ben çaktırmasam bile anlıyor :S

bu taktiği en başından yapıcaksn yada ilişkide yavaş yavaş onun ruhu duymadan yapcaksın tatlım:) evet bi anda yaparsan ters teper:D

bu taktiği en başından yapıcaksn yada ilişkide yavaş yavaş onun ruhu duymadan yapcaksın tatlım:) evet bi anda yaparsan ters teper:D

son 1 haftadır yavaş yavaş başladım :) aslında taktikten çok düşüncemi değiştirdim. ama tabii bazen bilerek telefonu açmadığım oluyor :D

Benim eski sevgilim de böyleydi. Bir ayrılıp bir barışırdık. Öyle severdim ki bir şey diyemezdim. O hep beni haksız çıkarırdı. Hatta hiç unutmam bir keresinde kavgadan sonra konuşuyoruz; haksız olduğu halde bana ''Özrünü kabul ediyorum.'' demişti. :9::9: Sonra ayrıldık tamamen bitti. Şimdi iyi ki kurtulmuşum diyorum. Aradan 2 yıldan fazla geçti hala arada bir yalvarıyor bana ama haketti bunu. Sen de seni bu kadar üzen birine çok fazla tahammül edemeyeceğini göster bence. Ben çok yüz vermiştim alttan almıştım tepeme binmişti. Hem hep derim eden bulur o da pişman olur merak etme. :34:

Son düzenleme:
Bende yapmaya başladım eskiden sürekli üstüne giderdim daha fazla ilgilensin isterdim şimdi düşüncelerimi değiştirdim bu duruma oda şaşırıyor sanırım ama her şey daha güzel :)

aynısından bendede var bi tane haklı da olsam haksız da olsum hep trip atan taraf o barışmak için çabalayan ben :14:
napcamı şaşırdım artık bende. ilgilenmeyim diyorum ama dayanamıyorum bu seferde

Son düzenleme:
aynısından bendede var bi tane haklı da olsam haksız da olsum hep trip atan taraf o barışmak için çabalayan ben :14:
napcamı şaşırdım artık bende. ilgilenmeyim diyorum ama dayanamıyorum bu seferde

aynı durumdayıııııııızzzzz. bendee dayanamıyorum yaa

bu her erkeğede işlemiyo yalnız sevgilimle tartıştım haklı olduğum bir konudan dolayı 2 hafta küs kaldık ilk defa ona öyle davrandım hiç arayıp sormadım baktım ayrılmışız geri gelmedi yani sonra ben yazdım son kez konustuk ogünden beride konusmuyoruz demekki benim sevgilimde bana karşı bşeyler hissetmiyomus bu yüzden kovalamamış.. gelde ağlamaa

bu her erkeğede işlemiyo yalnız sevgilimle tartıştım haklı olduğum bir konudan dolayı 2 hafta küs kaldık ilk defa ona öyle davrandım hiç arayıp sormadım baktım ayrılmışız geri gelmedi yani sonra ben yazdım son kez konustuk ogünden beride konusmuyoruz demekki benim sevgilimde bana karşı bşeyler hissetmiyomus bu yüzden kovalamamış.. gelde ağlamaa

bende böle olmasından korkuyorumm

Back
X