- 25 Ağustos 2017
- 3
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi sarilalelerr
-
Sevdiğim belliydi 4 senedir görüşüyordum babam 3. Senemizde öğrendi 1 senedir sadece şiddet gördüm okuluma engel oldu. Şimdi tekrar üniversite hazırlanıyorum. Beni dövdüğü yetmedi hıncını annemden çıkardı çekilmesi çok zordu artık gözünün önünde olduğum zaman beni itip kakıyordu sadeceAnne ve babana allah akıl fikir versin...
21.ci yüzyıl hala mezhep sorunları.
21.ci yüzyıl hala okul a gitme yasakları.
21.ci yüzyıl hala kaçarak evlenenler.
21.ci yüzyıl hala 20 yaşında evlenmeyi düşünenler.
Allah sizede akıl fikir versin tez zamanda...
Annemle bozuk bile değil biliyorum konuşamıyoruz numaramı değiştirdim eşimin ailesi beni kabul ediyor bana iyi davranıyorlar ayrı evdeyiz ama akşam eşim eve gelene kadar sadece oturuyorum.. iş başvurusunda bulunsam bu durumumdan dolayı alırlar mı almazlar mı bilmiyorumYapacak birsey yok.
Evliliginizn tadini cikarin madem 20 yasinda kactiniz
Insallah ailenizle de birgun araniz duzelir
Annemle bozuk bile değil biliyorum konuşamıyoruz numaramı değiştirdim eşimin ailesi beni kabul ediyor bana iyi davranıyorlar ayrı evdeyiz ama akşam eşim eve gelene kadar sadece oturuyorum.. iş başvurusunda bulunsam bu durumumdan dolayı alırlar mı almazlar mı bilmiyorum
Annemle bozuk bile değil biliyorum konuşamıyoruz numaramı değiştirdim eşimin ailesi beni kabul ediyor bana iyi davranıyorlar ayrı evdeyiz ama akşam eşim eve gelene kadar sadece oturuyorum.. iş başvurusunda bulunsam bu durumumdan dolayı alırlar mı almazlar mı bilmiyorum
Ne kadar şefkatli ve iyi bir insansiniz uzun suredir sizin gibilerle karsilasmiyoruz :)Hayırlısı olsun hakkında , inşallah herşey yolunda gider de Aileni mumla aramazsın , bu işler hiç belli olmuyor ablacım , birgün iyiyken birden bire eşinin ailesi sana cephe alabilir.
Bu durumda yapabileceğin en güzel şey iyi bir okul bitirip , mesleğini eline alman ve bir iş bulup çalışıp kendini garantiye almak olacaktır.
İyi düşün , mantıklı hareket et , geleceğini ziyan etme. ( lütfen üni. Oku ce hayata karşı daha güçlü dur )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?