Kaçarak evlendimm..

20 yasinda atli mi kovaliyordu da kactin?
Hadi annen baban hatali tamam da senin yaptigin is mi? Daha farkli pismanliklar eklenmez umarim simdiki durumuna.

Evde bos bos oturma bence okulunu disardan bari ver...

Şu cumhuriyet konusuna nerden geldiniz çok merak ettim. Bende 21 yaşındayım kacarak evlendim çok ta mutluyum çok şükür .kaçtık diye hayatimiz bitmiyo su an universitemi okuyorum esimde dağ gibi arkamda destekcim.yazik cok yazik kelimenize de anlam verebilmis değilim kimseyi kucumsemeye hakkiniz yok haddinizi asan yorumlar yapmayın lutfen tatli bir dille de anlatabilirsiniz anlatmak istediklerinizi. Arkadaş evde sıkılıyorum ne yapsam diye soruyo siz yazik yazik bilmem ne bilmem ne

Su "cumhuriyetimize yakisan kadin" ne kadar yanlis bir tabir. Hangi statude olursa olsun, ister cahil ister bilgili, ister koylu ister sehirli, din, dil, irk ayirmaksizin cumhuriyet bizim icindir, degil mi? Cumhuriyet dedigimiz sey, insanlarin yaranmaya calistigi, yaranamadigi zamanda mahrum kaldigi bir olay degil. Olayin cumhuriyetle hicbir alakasi yok yani.

Konu sahibi, ailenizin cok buyuk hatalari var tabiki. Evlendiginiz adam ailenizin yanindan ayrilmaya degecek bir adam olsaydi en azindan. Calismak istiyorsan calisabilecegin, okumak istiyorsan okuyabilecgin, istedigin yere gidebilecegin, seni gelistirebilecek bir adamsa amenna. Kimseye muhtac olmamaya bakin. En azindan aciktan okulunuzu bitirin. Muhakkak ihtiyac duyacaginiz bir zaman olur.

Şimdi lise terksin yani? Ama bitirebilirsin. Sonra da en azından lise kpss gir ya da açıköğretimden oku. Hemen çocuk filan düşünme, karşındaki insanın nasıl çıkacağını bilemezsin. Ne demiş büyükler? Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış. Herkesin kokusu sonradan çıkar. Gözünün önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…