kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

evi çok güzel olmuş çok beğendim mobilyalar bellonadan güzel bende mor takım olan ama kırmızısı olucak benimkisi bende salonuma bu takımı alıcam herşey çok güzel güle güle otursun.

maaşallah canım kuzenin çok şanslıymış hiç kaçarak evlenmiş birinin evine benzemiyo herşeyi dört dörtlük olmuş bizim buralarda kaçan kıza pek böyle ev düzülmez birşeyler eksik olur mutlaka maaşallah kuzeninin adan zye herşeyi düzülmüş rabbim utandırmasın inşallah ömür boyu ilk günkü mutluğunda bi hayat sürer.....bu arada ailesiyle arası düzeldimi

oturma odası çok güzel,morlu takımla halının uyumu harika olmuş.yalnız salonu benim salonum gibi küçük,çok ozr oluyor kalabalık misafir geldiğinde..

güle güle huzurla sağlıkla otursun inşallah.
bir yastıkta kocasınlar.
ev çok hoş özellikle morlu koltuk ve halılara bayıldım.
bende mi kaçarak evlenseydim acaba :)
ailelerimiz yüzünden doğru düzgün eşyam olmadan evlendim ben.
mutluluklar dilerim.
eşyalarını hep birlkte aldınız sanırım 2 taraf.
ne güzel bir dayanışma.

madem senin evin cevap ver bakalım evlilik nasıl gidiyor? hep sorarlar ya bende sorayım daha çok erken ama bebek düşünüyor musunuz bebek?

BAYILDIM TEK KELİME İLE HARİKA ALLAH MUTLU MESUT ETSİN :):)EN SEVDİĞİM RENK KIRMIZI BEYAZ MUTFAK VE MOR SALON CANIM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN:):)

niye kaçmış ki arkasından kovalayan mı varmış
şaka bi yana çok cici olmuş evi
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…