kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

Evet evim pek kaçmış birinin evine benzemiyo. Bu durumda olanların evi bile olmuyo ama ayrıcalık benim KOCAMda. O benim kahramanım herşeyim :) Bu evin sadece sıvaları vardı geldiğimzde ve 40 günde bu hale getirdik mucize gibiydi Allah herkese benimki gibi koca nasip etsin amin :)

walla bende başlığa bozuldum kaçarak evlenen biri olarak. ben de 22 yaşındaydım 1 sene uğraştım babamı ikna etmek için olmadı. mezhep farkıydı tek problem. bunu belirtmenin amacını anlamadım. allah hayırlı geçim versin ne güzel herşeyi olmuş evi gibi geçimleride güzel olsun huzurla otursunlar inş.

çokta küçükmüş yaşın canım ya.ne acelen vardı. 18 dimi yanlış okumadım. neyse evlendin madem bir ömür mutluluklar bu arada evin de gayet güzel güle güle oturun

ev çok güzel döşenmiş hayırlısıyla oturun içinde. döşeme konusunda 30 yaşında kişi gibi döşemiş diyenler falan olmuş bu sadece zevk meselesi bence demek ki arkadaş bunları beğenmiş güle güle de kullansın. kaçarak evlenmiş ne güzel eşi onu mutlu etmek için uğraşmış herşeyi yapmış. ne var 18 nde evlenmişse mutlu olduktan sonra ben 25 yaşımdayım geçen yıl evlendim eşimi 18 yaşımda tanısaydım bende evlenirdim aynı şekilde gider okulumuda yine bitirirdim. bunlar yersiz eleştiriler. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

allahım mutlulukla ve eksilmeyen bugünkü sevgileriyle bir ömür mutluluk nasip etsin evde pek renkli pek güzel olmuş.Mutluluklarıda rengarenk olur inşallah.

Neredeyse kaçmaya özendireceksiniz

Evınız çok güzel iyi günlerde oturun.

Kaçmaya özendirmem ama evlenmeye özendirebilirm :) çok hoş bişey bence evlilik tabi beninm kocacımla daha da güzel oluyo :)

Teşekkür ederm cnm. Tüm iyi dileklerin için sağol Allah sanada aynı mutluluğu huzuru versin

bılmem belırtmek geldı ıçımden kaçtıgı halde dort dortluk olmasıdan dolayı esyalarının belkıde bu yuzden olabılır

evet haklisin bende basligi okuyunca bu kadar guzel bir ev olacagini sanmamistim sasirdim...damat beyin maddi durumu iyiydi sanirim yoksa plansiz programsiz bir evlilikte bunlar cok fazla...

Hersey cok güzel, insan esiyle el ele verince basarmayacagi sey yok gercekten
imkansiz görünen hersey onunla birlikte mucizeye dönüsebiliyor.
Mutlulugunuz daim olsun...
yasina ragmen cogu kisiden daha zevkli dösemisin evini tebrik ederim...

Dantel örtüler ve yatak odasını beğenmedim açıkçası ama onun haricinde çok güzel olmuş herşey. Herkesin dediği gibi kaçarak evlenen birinin evi gibi değil kesinlikle. İnşallah hiçbir zaman kaçtığına pişman olmazsın, hep bugünkü gibi mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…