inan her gün ALLAHıma şükürler ediyorum beni iyi insanlarla karşılaştırsın diye...bundan sonra eşimle birbirimize ana baba olduk.kimileri düşünebilir eş değişir yada ana baba gibi olmaz diye.inanın öyle şeyler yaşadık ki.hala yemek yerken bile tabaktaki son kalan şeyi birbirimize bırakıp doydum diyoruz.bazen eğer bazı şeylere çabuk ulaşamamak mutluluğu hazır değilde savaşarak bulmak el ele sırt sırta vererek üstesinden gelmek.hep iyisini değilde şu hayatın kötüsünüde görmek evlilikleri aşkları daha da sağlamlaştırdığına inanıyorum.tamam yıprandık ama en azından ALLAHım bize kendisinden başkasına el açtırmadı.Bu savaşı vermenin en büyük sermayaside büyük bir aşk.Allah herkesin yüreğine göre bir hayat nasip etsin....
asla kimse icin ailen bırakma kacan biri olarak yazıyorum bunu neden hayallerini biırakıp sırf o anki hissettigin duyguyla evlenesin sakın bide yasın kac neden kacmak zorundasınmerhaba arkadaşlar sizce kaçarak ailesinin rızasının almadan evlenen bi bayanın eşinin duyguları ve zaman içinde davranışları ,normal yollarla aile rızasını alarak evlenen bi bayanın eşinin davranışlarıyla ve hissettikleriyle bi farkı olurmu zamanla...
kızının icin nasıl iyi yorum yapıyosanız alıcagınız gelininiz icin o kadar acımasızsınızBence evliliğe 1-0 yenik başlar.
Hele de 18 yaşından hatta 20 yaşından ufaksa büyük aptallık.
bunu savunacak birinin çıkacağını sanmıyorum.
Eşinizle ne kadar büyük bir aşk yaşarsanız yaşayın bir gün bitebilir..
ve o gün kaçarak çıktığınız o eve mahkum kalabilirsiniz.
Düşünüyorum da oğluma bir kız kaçarak gelse,oğlum kız kaçırsa herneyse ..
asla o kıza zerre saygı duymam,ailesini silmiş bir kız benim için kıymetli olmaz.
bir erkeğe bu kadar nasıl güvenilirde kaçılır,büyük cesaret.
aşk demeyin,hepimiz aşık olduk,aşk gider geriye başka şeyler kalır..
kızları kaçan,sonra da kaçtığı yere gelin veren aileleri de boğmak istiyorum.
kızım kaçtıysa bekareti bile bozulsa geri alırım,kızımı kimsenin eline iznim olmadan asla bırakmam.
bekarete vurgum ,gençlerin bunu kullanmasıdır,yanlış anlaşılmasın.
birlikte olup ailelerini evliliğe mecbur bırakıyorlar.
özetle eğitimini yarım bırakıp,ayakları üstünde durmayıp kaçanlara çok üzülüyorum ben..
Neden vermiyo annen ikna edemedi mi vermezsen kaçarım dedin mi pekiAma oyle bi imkanim yok babam vermiyo ve bes yillik bi iliskim var oyle normal sevgili gibi deil birbirimizi cok seviyoriz cok iyi biri ailesi kendi ama bbam vermiyo asla diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?