- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Kaçmadıgim halde, altın, bilezik istemedim ben hala da istemem. Çok heves edince gidip kendim alıyorum.J
Kaçmış olsaydın anlardın
Adınız gelin sizin, hani oğulları ile evlisiniz ya, millete bu benim eniştem diyecek halleri yok.Ailem birşey takmak zorunda değil gelin olarak aileme gelmedim gelin olarak karşı tarafa gittim milletin içinde bu benim gelinim deyip gelin gibi davranmam gerekiyorsa o da geliniymişim gibi davransın
Al tak madem kendineAltın kemer diyorum, müko olur.
O da senin kendini tatmin etme yöntemin böyle devam etKaçmadıgim halde, altın, bilezik istemedim ben hala da istemem. Çok heves edince gidip kendim alıyorum.
İlahi, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün . Sen de dilenci gibi istemeye devam et.O da senin kendini tatmin etme yöntemin böyle devam et
Ben alır takarım, kimseye ağız eğmem. Kimseye de kendimi çiğnetmem. Eşimle muhabbetim de kaynananın iki dudağının arasında olmaz.Al tak madem kendine
Sen dilencilik Ne bilmiyorsun bazı kelimelerin anlamını öğren bence benden sana tavsiyeİlahi, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün . Sen de dilenci gibi istemeye devam et.
Benim de öyleBen alır takarım, kimseye ağız eğmem. Kimseye de kendimi çiğnetmem. Eşimle muhabbetim de kaynananın iki dudağının arasında olmaz.
İyi ama seni istememisler kiAilem birşey takmak zorunda değil gelin olarak aileme gelmedim gelin olarak karşı tarafa gittim milletin içinde bu benim gelinim deyip gelin gibi davranmam gerekiyorsa o da geliniymişim gibi davransın
Bana göre bir erkek bir kadına kaçalım diyorsa altında mutlaka düğün takı masrafım olmasın diyeKaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Dilenmek: ısrarla ve arsızca bir şeyi istemek .Sen dilencilik Ne bilmiyorsun bazı kelimelerin anlamını öğren bence benden sana tavsiye
O yüzden mi ailesi ile mesafelisiniz diye eşinizden dayak yediniz?Benim de öyle
Ailem birşey takmak zorunda değil gelin olarak aileme gelmedim gelin olarak karşı tarafa gittim milletin içinde bu benim gelinim deyip gelin gibi davranmam gerekiyorsa o da geliniymişim gibi davransın
Bunlar önemli değil katip, bir iki bilezik takılsın yeter.O yüzden mi ailesi ile mesafelisiniz diye eşinizden dayak yediniz?
Gönül almalık değil mi? Onun bile yolunu gösteriyor hayırlı gelin, ama tınlayan yok.Bunları önemli değil katip, bir iki bilezik takılsın yeter.
Yapmış ama, 9 yıl olmuş.Sakın yapma, kimse sana kıymet vermez, çöp gibi görürler seni. Yarın bir gün bi şey olsa sen kaçtın da geldin olur. Sakın sakınnnnn....
Ayyyy, kız ekonomi cidden çok kötü he...Yapmış ama, 9 yıl olmuş.Şimdi altın istiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?