Kaçarak evlilik

Ailem birşey takmak zorunda değil gelin olarak aileme gelmedim gelin olarak karşı tarafa gittim milletin içinde bu benim gelinim deyip gelin gibi davranmam gerekiyorsa o da geliniymişim gibi davransın
Adınız gelin sizin, hani oğulları ile evlisiniz ya, millete bu benim eniştem diyecek halleri yok.

Asıl sorununuz ailesiyle ilgili konulardan dolayı size şiddet uygulayan kocanız. Onun korkusuna ailesine mesafe bile koyamıyorsunuz ama derdiniz altın. Şaka gibi cidden. Ne yazılsa da kar etmez size.

Ailem birşey takmak zorunda değil gelin olarak aileme gelmedim gelin olarak karşı tarafa gittim milletin içinde bu benim gelinim deyip gelin gibi davranmam gerekiyorsa o da geliniymişim gibi davransın
İyi ama seni istememisler ki
Bak daha yeni kadın konu açmış; tapusu benim üstümde evime oğlum oturuyordu. Eşi ölünce getirdiği kadını istemedim, evlendiler. Şimdi evi nasıl geri alabilirim diye
Kim kadına ne diyebilir ki? Mal onun, kızı istememiş. Paşa gonlu bilir.
Senin ailede de öyle olmuş.
Seni istememişler, mecburiyetten kaçtin diye evlenmişsin. Millet daha ne yapsın ki? Milletin içinde gelin gibi davranmasa, kaçmış gelmiş el kızı gibi davransa daha kötü değil mi?
Yine sanslisin adam tek erkekmis. Başka kardeşi olsaydı,ona İstedikleri bir gelin bulup kızın ve ailesinin nazını çekseler, altına boğsalar,ev kredisine destek verselerdi daha çok üzülürdün.

Kaçarak evlenenler var mi size düğün yapıldı mi takı takıldı mı
Bana göre bir erkek bir kadına kaçalım diyorsa altında mutlaka düğün takı masrafım olmasın diye acı ama gerçek yoksa seni istemeye neden gelmesin ailenin rızasını neden almasın gelmiyorsa zaten tekin biri değil demekki

İyi de insanlar diyoooorr ki kendiniz gelmişsiniz size gel diyen mi oldu? Bedava gelin gelmişsiniz onlar da gelinim der tabi ne diyecekti? Boyle gelin geldim gittim beni aldilar kafasinda bir insansiniz madem sizi alan olmamiş ki? Bedava urun gelse benim degil diyip kullanmiyor musunuz? Ayni şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…