- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ailen kaçtın diye altın takmasın da 'bu kızı istemiyorum' dedikleri için kaçmak zorunda olduğun eş ailesi burma bilezik mi taksın?Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım
Yapmayin, gorusmeyin.Aynen kabullenmek den bahsediyorum Ne zaman ıhtiyaç duysak sırtlarını döndüler ama benden de gelin olarak herşeyi yapmamı bekliyorlar bende o yüzden bekliyorum madem ben gelinsen önce onlar gerekeni yapsın
Evet heves ediyorum ilk kaçtığım zamanlar düğünlere gideni yordum sürekli ağlıyor dümAltına çok heves ediyorsanız kendiniz alıp takın, ya da sahteleri var, onlardan alın .
Beni anlamana sevindimTabii ki anlayamam. Çünkü kendi yağımda kavruluyorum. 9 aydır çalışmadığım halde anne babamdan bile asla para beklentim olmuyor, çalismadigim halde sevgilimle gittigim tatillerde bile bir denge tutturuyorum, kendi masrafımi adama yikmiyorum. Ailem bakkala gönderse para üstünü getiriyorum22 yaşımda mezun olduğumdan beri ailem dahil kimsenin bir kuruşunu almadım asla, tutup da kocamin ailesinden altın,para beklentim olacağını hiç sanmıyorum. Yani anlamak güç.
Siz de madem böyle şeyler içinizde kalacak ,madem hevesiniz var kacmasaydiniz, ikna etseydiniz.
Çoktan kaçıp kendi değerinizi düşürmüşsünüz. Şimdi altın da altın...
Bir aile dostumuz var, 38 yilllik evli.
Zamaninda koca kaçıyor gibi nişan düğün yapmadan ,bir kinayla evlenmiş. Ama şimdi ne zaman düğüne gitsek ağlıyorhep ağzında 38 sene öncenin olayları...atamamis kafasından, o günü - o önemsiz ayrıntıları yaşayıp yaşayıp duruyor..kadının kafası 2022'de değil, 1984'te durmuş. O günkü travmalarina sıkı sıkıya sarılmış, ömrünü çürütüyor
Onu hatırlattı konunuz bana
Yaşınız daha gencecik, aynı yastayiz. Neden geçmişe takılıp kaldınız ki? Bırakın çirkin geçmişi, artık kendi aileniz var. Çocuklarınız var. Biraz geleceğe bakın,geleceğe odaklanın. Çocuklarınız için hayırlı şeyler yapmaya çalışın, kendinizi geliştirin. İçinizde kalan uhte varsa da hepimizin uhteleri var,insanız yani. Varsın sizinki de bu olsun.
Kaynanam benden gelinlik bekliyor demişsin, madem oyle senden bir şey isteidgi zaman sor kadına 'anne, ben gelinlik yapıyorum ama hani kolumda gelin bilezigi' diye. Bak bakalım ne diyecek.
Bir dhaa mı sana iş buyurdu? Bir daha söylebelki alir
O zaman kendiniz alinKendi yağımızda kavrulmadimi kim söyledi bunca zaman sabrettim göğüs gerdim herşeyi kabullendim ama insanın içinden çıkmaanlar var ukte kalanlar var
Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım
İlk zamanlar görüşmedim iyice düşman kesildiler eşime beni fitleyip kavga çıkmasına sebep oldular eşimden de şiddet gördüm en son dayanamadım boşanmak istedim bi kızım varken üç yaşındayken ana kendi ailem karşı cıktı babam boşanırsan bana baba deme dedi yine barıştık bu kez çok iyiyiz ikinci kızım oldu eşim düzeldi değişti ama ben işte arada aklıma geliyor şimdi kaynana ile aramız iyi sineye çekiyorumYapmayin, gorusmeyin.
Ailen destek olmuş galiba hep. Sen gelin gitmemişsin ki damat almışsın bu durumda, ailen taksın altını da, bu sefer de böyle olsun.Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım
3 çocuktan sonra k.v beklentinizi karşılar belki çünkü daha çok erken altın takması içinEvet bekliyorum
Hayatiniza disaridan bir gozle bakin. Ailenize sirtinizi donup kactiginiz adam kendi annesi icin size siddet göstermiş. Bu kadin benim icin kendi ailesiyle kotu oldu, bir kadin olarak benim pesimden gelme cesaretini gosterdi, beni bu kadar cok seviyormus diye dusunup kiymet bilmemis. kayinvalidenizle iyi oldugunuz surece esinizle iyisiniz. Gitmem, yapmam, mesafe koyacagim derseniz yine kotu olacaksiniz. Hayatinizdaki en ufak problem taki meselesi benceİlk zamanlar görüşmedim iyice düşman kesildiler eşime beni fitleyip kavga çıkmasına sebep oldular eşimden de şiddet gördüm en son dayanamadım boşanmak istedim bi kızım varken üç yaşındayken ana kendi ailem karşı cıktı babam boşanırsan bana baba deme dedi yine barıştık bu kez çok iyiyiz ikinci kızım oldu eşim düzeldi değişti ama ben işte arada aklıma geliyor şimdi kaynana ile aramız iyi sineye çekiyorum
JO zaman kendini
Kaçmış olsaydın anlardınBen kaçmadım ama bizde herşeyi eşimle kendimiz yaptık. İyiki de öyle olmuş kimseden bir beklentim yok onlarında benden beklentisi olamıyor. Öyle kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz. Sizede tavsiye ederim.
3 çocuktan sonra k.v beklentinizi karşılar belki çünkü daha çok erken altın takması için
De getAilen destek olmuş galiba hep. Sen gelin gitmemişsin ki damat almışsın bu durumda, ailen taksın altını da, bu sefer de böyle olsun.
Salakça yorum yapma beAilen kaçtın diye altın takmasın da 'bu kızı istemiyorum' dedikleri için kaçmak zorunda olduğun eş ailesi burma bilezik mi taksın?
Altın kemer diyorum, müko olur.De get
Tam olarak neresi salakça? Ailen kaçan kıza bilezik takmiyor, hak veriyorsun. Peki erkek tarafı 'istemiyoruz' dediği için kaçan kadına neren bir şey taksın?Salakça yorum yapma be
Tam olarak neresi salakça? Ailen kaçan kıza bilezik takmiyor, hak veriyorsun. Peki erkek tarafı 'istemiyoruz' dediği için kaçan kadına neren bir şey taksın?
Tam olarak kendini haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?