Kaçarak evlilik

Kaçmayı düşünüyorsanız zaten takıyı, düğünü gözden çıkarmışsınız demektir. Kaçarak gelen kıza niye takı taksınlar ki ayrıca. Yaparlarsa kendiliğinden yaparlar. Yapmazlarsa da kimse bir şey diyemez. Kendi kendinize evlenebilecek yeterlilikteyseniz zaten onun adı kaçmak olmaz. Ama benden size tavsiye, kaçarak evlenenin genelde pek değeri olmaz. Değer derken altından falan bahsetmiyorum bu arada.

Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım
Ailen kaçtın diye altın takmasın da 'bu kızı istemiyorum' dedikleri için kaçmak zorunda olduğun eş ailesi burma bilezik mi taksın?

Beni anlamana sevindim

Ailem kaçtım diye bir de altın mi taksin eşimin ailesi gelin diye övünürken bende aynı düşüncedeyim kızlarım için elimden geleni yapacağım

Eşimin ailesi istemiyordu kacmak zorunda kaldik demediniz mi ya? Adamin ailesi istemiyor diye kendi ailenizden niye kactiniz?
Siz ailenizle, eşinizle birlik olabilirdiniz eş ailesi katilmak istemezse katilmazdi bir şeye yazik kendi ailenize niye yaptiniz?

Yapmayin, gorusmeyin.
İlk zamanlar görüşmedim iyice düşman kesildiler eşime beni fitleyip kavga çıkmasına sebep oldular eşimden de şiddet gördüm en son dayanamadım boşanmak istedim bi kızım varken üç yaşındayken ana kendi ailem karşı cıktı babam boşanırsan bana baba deme dedi yine barıştık bu kez çok iyiyiz ikinci kızım oldu eşim düzeldi değişti ama ben işte arada aklıma geliyor şimdi kaynana ile aramız iyi sineye çekiyorum

Ailen destek olmuş galiba hep. Sen gelin gitmemişsin ki damat almışsın bu durumda, ailen taksın altını da, bu sefer de böyle olsun.

Ben kaçmadım ama bizde herşeyi eşimle kendimiz yaptık. İyiki de öyle olmuş kimseden bir beklentim yok onlarında benden beklentisi olamıyor. Öyle kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz. Sizede tavsiye ederim.

Hayatiniza disaridan bir gozle bakin. Ailenize sirtinizi donup kactiginiz adam kendi annesi icin size siddet göstermiş. Bu kadin benim icin kendi ailesiyle kotu oldu, bir kadin olarak benim pesimden gelme cesaretini gosterdi, beni bu kadar cok seviyormus diye dusunup kiymet bilmemis. kayinvalidenizle iyi oldugunuz surece esinizle iyisiniz. Gitmem, yapmam, mesafe koyacagim derseniz yine kotu olacaksiniz. Hayatinizdaki en ufak problem taki meselesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…