- 22 Haziran 2017
- 66
- 45
- 88
- 34
- Konu Sahibi Obsesifanne
-
Sehirli biryle evlenseydiniz ne olacakti mesela.Sankibenim evliliğimi anlatmışsın,zamanı geriye sarsak asla evlenmezdim asla.her ay üç dört günüm geçmişi düşünerek pişmanlıkla geçiyor
neden saldırmak için bahane ariyorsunuz ben yaşayış farkı var dedim. Mesela ilk tatile gideceğimiz zaman kp eşimle kavga etti resmen ne tatili bizde öyle şeyler yok diye. Evet esim yanlışın farkında ama yeterli gerginlige sebep oldular.Sorun esinizn aileisnin koyde yasamasimi?
Koylu milettin efendisi arastir soy agacini emin ol soyunda bir koye dayaniyordur.
Koyluler diye utaniyorsun emin ol senin cocugunda ileride senden utanacak.
Kiyde yasayan nenesini doktor torunu gurula bu benim nenem diye tanitan yakinimiz var.utanmayi birak gururula.
Bence siz en basindan belirttim sorun yaşantı farkımız bakın mesela goruncem bizde ben çalışıyorum ve geldiğimde resmen hizmet ediyorum ki bkze
Saraylarda mürebbiye elinde mi yetiştiniz bu ne kibir insanları hakir görmek sırf köylü oldukları için pes ya.
Ben de öyleSankibenim evliliğimi anlatmışsın,zamanı geriye sarsak asla evlenmezdim asla.her ay üç dört günüm geçmişi düşünerek pişmanlıkla geçiyor
Bende ve ne yapacağımı bilmiyorumSankibenim evliliğimi anlatmışsın,zamanı geriye sarsak asla evlenmezdim asla.her ay üç dört günüm geçmişi düşünerek pişmanlıkla geçiyor
Yalnış bir tercih hayatima mal oldu o zamantercih :)
Bakın son kez ifade ediyorum sorun yaşanılan toprak parçasının adı değil ama getirdiği alışkanlık ve yasayislar. Mesela biz asla bir misafirlige habersiz ve sabahın erken saati gitmeyiz ayıptır ama onlar köyde o şekilde kapı açıktır gelen gideni bazen anlayamam. Bu tarz şeyler bana garip geliyor anladınız mj yoksa kimsenin köylüye falan laf ettiği yokİyi de hepimiz köyde yaşadık vakti zamanında. Siz İstanbul hanımefendisi misiniz? Madem öyle alın bi kaç marka elbiseleri çantaları ayakkabıları giydirin, köyden de evinize getirin oldu bitti.
Siz de zamanında köyden geldiniz böyle değiştiniz değil mi?
Ne bileyim ya hepimiz köylüyüz, gideceğimiz 2 metre mezar neyin beğenmemesi bu?
Yalnış bir tercih hayatima mal oldu o zaman
İnan ben de bilmiyorum ama mutsuzluktan ölünseydi ben ölmüş olmalıydım.herkes kendi dengiyle evlenmeli.burda seni topa tutacaklar ama yaşayan bilir.keşke çözümü olsaBende ve ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?