- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi Obsesifanne
-
Ya en eşine baksana eşinle mutlu ol gersi dış kapının mandalı değil mi zaten.Eşine her istediğini yaptırbilirsin.Mutlu olman için hayatındaki güzellikleri gör.Bakın son kez ifade ediyorum sorun yaşanılan toprak parçasının adı değil ama getirdiği alışkanlık ve yasayislar. Mesela biz asla bir misafirlige habersiz ve sabahın erken saati gitmeyiz ayıptır ama onlar köyde o şekilde kapı açıktır gelen gideni bazen anlayamam. Bu tarz şeyler bana garip geliyor anladınız mj yoksa kimsenin köylüye falan laf ettiği yok
Şimdi uzun uzun yazmak için doğru zaman. Buraya böyle bir konu açmazdım normalde çünkü bu yazacaklarımı kendime bile alçak sesle itiraf ediyorum. Konu şu ki evlilik. Ben 4 sene me girecek evlenelim. Ama ilk günden hep bir pişmanlık ama öyle ki mutluluk da var. Yani çok saçma kendimle çatışmaktan yoruldum artık. Eşimle aynı hastanede calisiyorduk tanıştık sevgili olduk. Evlilik sürecimi yemin ediyorum pek hatırlamıyorum. Ya dışardan bakınca o kadar saçma ki ama düşünüyorum niye evlendim anlam vere mi yoRum. İlk yikilisim ailesini görünce oldu. Bizim yaşantımızda o kadar uzak bir hayatı vardı ki. Köyde yaşıyorlar. Şimdi hemen saldırısa geçmeyin lutfen belirttiğim gibi benim yaşamım dan çok uzak. Ve ben bunu kabullenemedim. Ama evlendim de. Zaten geri dönüşü olmayan yola burda girdim. Mutluyken çok mutluyum skinti yok çok da güzel zamanlarımız geçti. Ama en ufak bir kavgada hatada hemen başa sarıyorum niye evlendim bana göre değil bu isler ailesi bana çok ters ben bunlarla görüşmek istemiyorum kendimi de çevremi de yedim bitirdim. Çocuğum var ve eşim muhtesem bir baba çokta iyi bir eş. Beni kırmamak için uğraşır isteklerimi yapmaya çalışır. Elbette onunda sevmediğim yanları var ama asla katlanilmaz şeyler değil. Ama ben ailesini benimsiyemi yorum konuşmak istemiyorum onlarla bir yerde yurumek bile istemiyorum. Ki çok kötü birsey ama onlardan utanıyorum. Bunu söylediğim için kendimden de. Ama bazı şeylere gönlüme razı edemiyorum. Boşanmayi o kadar çok düşündüm ki ama her halukarda mutlu olmayacam biliyorum. Bazen Allaha yalvariyorum bunlar bir rüya olsun ve 5 sene öncesine döneyim diye. Çünkü bu olayın benim için başka çözümü yok. Ne yaparsam yapayım bu ikilemden kurtulamıyorum eşimi sevip sevmedigimi bile anlayamıyorum artık.
Evet bir şekilde yapılan yorumlara açıklık getirmeye çalıştım ama baktım ki olay farklı anlaşıldı. Ben kimsenin değer yargılarına hadsizlik ettiğimi düşünmüyorum ama cevap verip polemiğe de görmek istemiyorum. Evet utanıyorum yolda yürürken insanlar var mı yok mu dikkat etmeden bağıra çağıra konuşan telefonda konuşurken ses tonunun hat safasini almış insanlarla iletişime girerken dikkatsiz davranan insanlardan rahatsız oluyorum. Bu benim ailem olsa inanin mudahalw ederim. Şimdi yorum yapanlar acaba bunları hoşluk la mı karşılıyor ona da şaşırıyorum.Bu ara esinizle araniz kotu mu niye bunlari düşünüp kendinize eziyet ediyorsunuz? Burda lince ugramissiniz ama ben de böyleyim kaldi ki esimin ailesi 35 sene once koyden gelmiş sehirde buyumusler ama o kafadan cikamamislar kendi kolonilerini olusturup disa acilmamislar zaten akraba evliligi falan konu komsu kimse yok düşünün. Ikinci nesil akraba evliliginden uzaklasmis da insanlarla tanismislar . Esim disarda okumus biraz gelistirmis kendini ama ben de sinirlenince yaptigi hatalarin yetişme seklinden olduğunu gorup sinirleniyorum. Kavgalarimiz bu yuzden. Simdi herkes ahlam kesmis ama kimse kp kv sini begenmiyor. Sen ben gibiler açık acik soyluyor. Ben asla cay icmeye bile cikmam onlarla yolda yurumem utanirim kaldi ki sosyal cevremde kim olursa olsun arkadasim kuzenim farketmez ornegin garsonun yaninda beni kucuk dusurecek bir hareket yaparsa disarda gorusmem. Ne var bunda? Bunlara ragmen gorusurum diyen var mi?yok koylu diye utanma bilmem ne!! Bosanmayi goze aliyorsaniz bosanin maalesef zamani geri alma diye birsey yok hersey gozunuze batıyorsa böyle evlilik olmaz bosanamam derseniz de hayati zehir etmeyin
Evet bir şekilde yapılan yorumlara açıklık getirmeye çalıştım ama baktım ki olay farklı anlaşıldı. Ben kimsenin değer yargılarına hadsizlik ettiğimi düşünmüyorum ama cevap verip polemiğe de görmek istemiyorum. Evet utanıyorum yolda yürürken insanlar var mı yok mu dikkat etmeden bağıra çağıra konuşan telefonda konuşurken ses tonunun hat safasini almış insanlarla iletişime girerken dikkatsiz davranan insanlardan rahatsız oluyorum. Bu benim ailem olsa inanin mudahalw ederim. Şimdi yorum yapanlar acaba bunları hoşluk la mı karşılıyor ona da şaşırıyorum.
Bence bu devirde köylü, köyde oturan akraba bir şans. Düşünsene senenin belli dönemlerinde gidebilecegin bir köy var. Köyde doğup buyumedim ben ama içimde köy yaşantısına karşı bir heves var.
Obsefifanne tadını çıkar eşinin köylü ailesinin. Tatillerde git temiz havayla beraber hayvan kokusunu cigerlerine çek, giy basma fisdanlari işlere yardım et. Toprakla uğraş biraz, şehirde biriken negatif enerjiyi at. Sahip olduğun güzelliklerin farkına var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?