- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Kalir tabiki gorumcenizi el ustunde tutar benceBu durumda erkek sadık kalamaz mı?
Gorumceniz sicak baktimi bari bu olaya
Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Nediyelim hayirlisi... bu is olursa buraya foto atin ama.merak ettikGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
OhaGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
2 gün sonra ayağa kalktım ama bol bol da dinlendim tabi, bebek emzirdim çünkü. Sonrasında bir sıkıntı yaşamadım ama aradan 7 yıl geçmişti ki 16 haftalık düşük yaptım o zaman doktorum sezaryen dikişleri zarar görür diye korkmuştu. Çok şükür bir şey olmadı.
bu nasıl bir üslup yahuSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Nickin de pek uyumlu konunla. Eğlen bakalım..Böyle evlilik yapıp sonsuz saadeti bulan yok mu?
Diyelim ki konuya inandık
Çocuk üniversite de okuyan çıtır. Okulda ki kızlar çocuğa göre çıtır çıtır. Onları görünce görümcenize teyze der muhtemelen
Ayy allah askina nasi bi mantiginiz var ya.soylenen sozlere bak lutfen sizin gibiler yeryuzunde benden baya uzakta olsunGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Diyelim ki konuya inandık
Çocuk üniversite de okuyan çıtır. Okulda ki kızlar çocuğa göre çıtır çıtır. Onları görünce görümcenize teyze der muhtemelen
Olmazmi vardir tabi.gorumcenizde cok sansli bole dusunceli bir gelin.esininde haberi vardirBöyle evlilik yapıp sonsuz saadeti bulan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?