Kadın 38 Erkek 20

Bana ne demek istiyorsunuz hanım efendi 1.zaten benden önce arkadaşlar demek istediklerimi dedikleri için bir daha aynı şeyi yazmayı gerek duymadım.
2.bir insandan taze et ve çıtır diye bahsetmesi direk kendi çocuğumu gözümün önüne getirdi o yuzden midemi bulandirdiniz uslubunuza dikkat edin dedim yoksa konu fake veya değil başlı başına mide bulandırıcı.siz bunlara takılmayin benim burada yazmadigim ama konu sahibine içimden söylediğim daha çok şey var bir daha yargisiz infaz yapmazsaniz sevinirim.@fiyonk35

Son düzenleme:
Diyelim ki konuya inandık
Çocuk üniversite de okuyan çıtır. Okulda ki kızlar çocuğa göre çıtır çıtır. Onları görünce görümcenize teyze der muhtemelen

Bunu bi başka konuda yazmışsınız.
Fazlaca kurmaca. Erkek misin?

bu nasıl bir üslup yahu

Cok kotu bi uslubunuz var.cocuga gelecek garantisi,gorumceme taze et....sizin akliniz aliyor mu yani.38 yasinda biriyle 20 yasinda birinin beraber olmasi neredeyse annesi yasinda.20 yasinda biri alir mi o yastaki birini hemde gorucu usuluyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…