- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Bazı hemcinslerimin aklında böyle bir düşünce var.
Kadın dekolteli açık seçik giyinirse dar giyinirse laf atmaları tacizleri haketmeyi göze alıyordur gibi.
Bence tacizin bir nedeni yok.
Nedeni olsa bile bu kadının giyim kuşamıyla bağdaştırılmamalı .
Kadın istediği gibi giyinir.Ama erkek istediği gibi taciz edemez etmemeli.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu taciz ve giyim konusunda ?
Bence kadın öyle giyinirse sonuçlarına katlanmalı kimse ben öyle giyerim kimse bana bakamaz diyemez.bu yüzden terbiyesi ve edebli giyinmek her zaman için iyidir :)
ne yanı acık gıyınen ınsanlar terbıyesızmı?ne kadar sacma ya
okuduklarıma inanamadım açıkçası, bir kadın yine bir kadın için giyiyorsa sonuçlarına katlanmalı diyor...
giyim şekli tercihe bağlıdır, ancak tacize uğramak tercih değildir. o zaman çocuklara tecavüz edenler giyiminden mi etkilenmiş oluyorlar? peki hayvanlar? onlarda mı dekolte giymiş? bir de damacana vardı o baya dekolteymiş sanırım.
o zaman, ben de çarşaflılardan rahatsız oluyorum, benim de içimde bazı duyguları tahrik ediyorlar, ben de onları mı taciz edeyim?
bu düşüncedeki, hali hazırda anne olan ya da anne olacakların yetiştireceği erkeklerden korkalım o zaman. çünkü benim ne giyeceğime karışamazsın ama oğluna ne giyersem giyeyim beni taciz etme hakkı olmadığını öğretebilirsin daha doğrusu öğretmelisin. görüyorum ki böyle erdem bir fikri aşılayacak kadın sayısı az.
Niye çarşaf kötü birşey değil.siz nasıl çarşaflı insanları hor görüyorsanız kusura bakmayın ama onlar aynı şekilde düşünüyorlardır.kimse kimsenin görüşüne karışmaz belki onlar çağdaşı görünüyorlar ama düşünce olarak açıklardan daha olgundırlar.açıklarda artık hesabını ALLAH a verirler biz birşey diyemeyiz yorumlar için teşekkürler :)
Niye çarşaf kötü birşey değil.siz nasıl çarşaflı insanları hor görüyorsanız kusura bakmayın ama onlar aynı şekilde düşünüyorlardır.kimse kimsenin görüşüne karışmaz belki onlar çağdaşı görünüyorlar ama düşünce olarak açıklardan daha olgundırlar.açıklarda artık hesabını ALLAH a verirler biz birşey diyemeyiz yorumlar için teşekkürler :)
o kadar yazdığımdan bir çarşafı mı aldınız? geri kalanlara verecek cevabınız yok sanırım.
kaldı ki çarşaf olayını da anlamamışsınız ama kendinizce cevap vermişsiniz. gerçi noktalama işareti yok, cümlelerin başı sonu belli değil...[
Siz de olayı tacizden çarşafa getirdiniz.ayrıca anlaman gerekeni anlamamışsın sadece noktalama işaretlerime bakmışsın , ayrıca herkesin günahı boynuna herkes yapmak istediğini yapsın ama yapanlar unutmasın ki bü dünyanın öteki dünyası da var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?