- Konu Sahibi Dumadumadum
-
çok haklısınız.şimdi kapalı olan arkadaşlarımız kızacak belki ama yine de söyleyeceğim ben kapalı değilim ama giyimime dikkat ederim..peki sizce hem kapalı olup hem dar giyinip üstüne üstlük bülent ersoy gibi makyaj yapan kadınlara bakmıyor mu erkekler taciz etmiyor mu..çoğunluk hep açık giyen kadınları eleştirmiş..açıklık kapalılıkla ilgisi yok bence..ilgi çekmekle alakalı..şimdi ben açık olduğum için normal boylarda bir elbise giyiyorken yanımdaki kapalı olan arkadaşım daracık kot giyip tunikle popsunu kapatmaya çalışıp ama başaramayıp bir de kopkoyu makyajlı olunca hangimiz daha çok ilgi çekeriz..nasıl açık bir bayanın orası burası gözüksün diye özellikle yapar gibi eğilip doğrulmasını anlayamıyorsam kapalı bir bayanın da bu denli dikkat çekici olmasını anlayamıyorum..zevk meselesi tabi ama benim de teyzem kapalı kuzenlerim kapalı ailemin çoğu kapalı ama kimse daha günümüz kapalıları gibi olamadı..
hem farklı konular diyorsunuz, hem de "tıpkı.... " diye cümle kuruyorsunuz... :)
demek ki siz hırsıza karşı tedbir almaya gerek görmüyorsunuz ha?
yani kapınızda kilit yok, pencereniz açık... öyle mi?
polise de gerek yok, kanuna, cezaya da gerek yok... çünkü hırsız çalacaksa her şartta çalar di mi?
açık bir kadını kapısı açık eve benzettim evet.Ne kadar anlamsız yazılarınız var Allah aşkına!!
Ne münasebetle siz açık bayanları kapısı açık eve benzetiyorsunuz?
Sizin etrafınızdaki tüm erkekler hırsıza benzeyen ahlaksız tiplerse bu sizin sorununuz.
O tiplerin açık giyinen kadın aramasına gerek yok zaten, tavuğa bile tecavüz edenini duyduk biz..Yoksa o tavukta tüylerini yoldurttu diye mi tahrik ettî adamı
Bir kadın istediği şekilde giyinir sizi ilgilendirmez, siz kendi giyiminizle ilgilenin rica edeceğim.
İmzanı çok beğendim arkadaşım.
Hani deriz ya sofra adabı,konuşma adabı,işyeri adabı,terbiye,görgü,ölçü..v.s.v.s.....Yani hayatımızda hep birşeylerin adabı ölçüsü varken dediğin gibi kadın veya erkek giyimi,kuşamı,konuşması,gülüşü,duruşu..v.s.v.s gibi durumları ile dikkat çekmek istiyorsa mutlaka çeker.Çarşaflı hanımlara lafım yok onlarda abartı bulduğum şey sadece gözlerinin gözüküp biz açıkları öcü gibi görüp bir gülüşümüze gülümseme ile cevap vermeyişleri,ve ellerine siyah eldiven giymeleri,bunun dışında sırf çarşaflı hanımları rencide etmek için kapalı olmadığı halde kapanıp onların adını ÖCÜ ve KÖTÜYE çıkarmaları.Gerçekten tesettürlü bir kadın asla çıplak bir şekilde çıplakları rencide edecek hal içinde bulunmaz bulunamaz çünkü onun yaşantısında bu durumlara asla yer yok.
Ama bende bir soru sorayım,kara çarşaflılar ÖCÜ oluyorsa,çıplak gezen,çıplak protestolar yapan ve çıplak güneşlenen mini giyen,sütyeni orasından burasından taşan,beyaz kıyafetin altına kırmızı don giyen giyen,yolda sokakta öpüşüp koklaşan kadınlar nedir acaba.MODERN mi? Ya da MELEK mi?
yurtdışında ki evimizde kapıları da kilitlemezdik, arabayı da.. ama hırsız da girmezdi.. çünkü bilirlerdi ki yakalnırlarsa cezası büyük..
eh bu durumda sizin hırsız teorisi de çürümüş mü oluyor
anlamadığınız birşey var, hiçbir zaman da anlayamayacaksınız korkarım.. siz birilerini herhangi birşeye benzetirseniz, onlar da sizi benzetir.. siz birilerinin özgürlüğünü kısıtlarsanız, onlar da sizinkini kısıtlar.. hırsıza karşı tedbir almak yerine, hırsıza uygun ceza sistemi getirilse ne hırsızlık olur ne de paranoya derecesinde önlem değil mi
Bazı hemcinslerimin aklında böyle bir düşünce var.
Kadın dekolteli açık seçik giyinirse dar giyinirse laf atmaları tacizleri haketmeyi göze alıyordur gibi.
Bence tacizin bir nedeni yok.
Nedeni olsa bile bu kadının giyim kuşamıyla bağdaştırılmamalı .
Kadın istediği gibi giyinir.Ama erkek istediği gibi taciz edemez etmemeli.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu taciz ve giyim konusunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?