- Konu Sahibi Dumadumadum
-
olay çok farklı boyutlara gelmiş bence yanlış anlaşılmalarda olmuş.
ama objektif bakın biz çağdaşız demek aferdersiniz poponuzu açıp gezmek değil. yaşadığınız toplum müslüman bir ülkeyse bu biçok insana ters gelir.
şöyle düşünün plaja çarşaflı giderseniz abesttir ama normal bir şehirdede tharik edici giyinmek abesttir.
bende açığım ama geçen bir kadın gördüm ben bile ayıp dedim yaa şifon beyaz gömlek giymiş sütyen ortada bumu çağdaşlık.
dekoltenin bile bir adabı vardır. modacılar bile der göğüs açıyosan sırtın kapalı olur iki yerden verilmez diye.
herkesin inancı kendine tabi ama usturuplu olmakta fayda görüyorum ben. yani adam benim sütyenimi görse neee görmese nee ben göstermem ama kusura bakmayın gösterenede teşhirci derim.
sonucu tabiki taciz olmamalı ama maalesef toplumumuzda bu durumlara alışık olmayan adamlar bunun girişiminde bulunuyorlar...
hiçbir insanoğlu pardon kızı tacizi ve tecavüzü haketmez. açıklık kişiden kişiye göre de değişir zaten.
kimine göre yarım kollu bluz giyen açıktır kimine göre asklılı.
bu çok göreceli bir kavramdır..
önemli olan insanların şekilci olmaması .
isteyen istediğini giyebilmesi.
bu birazda şehire göre değişiyor
gelin antalyaya,giyin şortu dönüp bakan olmaz, hele,yazın.
nedenmi alışıldığından. değil taciz,tecavüz, bakmazlar bile..
.birşeyi kanıksamaktır önemli olan. eğer gözler buna alışırsa kadınlarda rahatsız olmadan rahatça dolaşabilirler.
ve erkeklerde artık bu şekilde giyinen kişiyi cinsel bir obje gibi görmeyecektir. doğal karşılayacaktır.
o yüzdende bırakın insanlar istediği gibi giyinsin ve bırakalımda o gözler bunu normal karşılasın. ve kanıksasın.
yani siz şunumu demek istiyosunuz bırakın kadnlar çıplak gezsin kimsede bakmasın
Niye çarşaf kötü birşey değil.siz nasıl çarşaflı insanları hor görüyorsanız kusura bakmayın ama onlar aynı şekilde düşünüyorlardır.kimse kimsenin görüşüne karışmaz belki onlar çağdaşı görünüyorlar ama düşünce olarak açıklardan daha olgundırlar.açıklarda artık hesabını ALLAH a verirler biz birşey diyemeyiz yorumlar için teşekkürler :)
yani siz þunumu demek istiyosunuz býrakýn kadnlar çýplak gezsin kimsede bakmasýn
hiçbir insanoğlu pardon kızı tacizi ve tecavüzü haketmez. açıklık kişiden kişiye göre de değişir zaten.
kimine göre yarım kollu bluz giyen açıktır kimine göre asklılı.
bu çok göreceli bir kavramdır..
önemli olan insanların şekilci olmaması .
isteyen istediğini giyebilmesi.
bu birazda şehire göre değişiyor
gelin antalyaya,giyin şortu dönüp bakan olmaz, hele,yazın.
nedenmi alışıldığından. değil taciz,tecavüz, bakmazlar bile..
.birşeyi kanıksamaktır önemli olan. eğer gözler buna alışırsa kadınlarda rahatsız olmadan rahatça dolaşabilirler.
ve erkeklerde artık bu şekilde giyinen kişiyi cinsel bir obje gibi görmeyecektir. doğal karşılayacaktır.
o yüzdende bırakın insanlar istediği gibi giyinsin ve bırakalımda o gözler bunu normal karşılasın. ve kanıksasın.
çıplaklıkla kastınız buradaki gibi şortla ve askılı bluzla rahatça dolaşmaksa
evet
Çarşaf kötü bir şeydir. Çünkü Atatürk' ün kılık kıyafet devrimine aykırıdır. Bu devrimlerle bunlar yasaklandı. Bayanlar erkek çocuklarınızı daha zihni temiz yetiştirirseniz herkes memnun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?