- Konu Sahibi Dumadumadum
-
örneğim yanlış anlaşılmasın ben onu yani en uç bir örnek olarak verdim onu bile giyse tacizi hakedemez demek istedim. ve lütfen kimse kapali acik ayrimi yaptığımıda düşünmesin aksine demek istediğim tacizi acik giyinende kapali giyinende haketmiyor sadece açık giyen hakediyor gibi bir görüş one surenlere örnek olarak yaşadığım sehirde olan bir olayı örnek verdim
Bakani engelleyemezsin. Bazilari icin kapali acik farketmiyor.
Ama kimileri var ki popo kocaman dapdar tayt, gögüs cizgisi belli..
Bu görüntü bana göre davetiyedir!
evet böyle bir görselligi görünce dönüp bakarlar ama tacize davetiye olamaz asla
ne kadar sacmaaaa sapaaaan bir yorum olmus burda...bu konuda Ataturk ne alaka?..lutfen Ataturk'u kendi emellerinize alet etmeyin
bana kalirsa burda carsafin bile tartisilmasi sacma..konuyu acan arkadas ne sormus neler yaziliyor??? carsafin adi bile gecmemis sorusunda.. acik giyinmek demis...carsaf dememis...
boyle giderse birileri orumcek kafa, digerleride cehennemlik ilan edilecekler bu topikte
Bunun garantisini veremeyiz. Adam icinden laf atsa bu da tacize girmiyor mu yani?
tabiki giriyor ana en azından rahatsızlık vermiyor kimseye sonuçta kimsenin beynine hukmedemeyiz ama diline eline koluna herkesin sahip çıkması gerektiğini rahatlikla söyleyebiliriz .sizin söylediğiniz gibi davetiye çıkarmıyor yani eline koluna açık giyinmek oyle olsaydı dediğim gibi edebiyle giyinen insanlar ve kapali insanlarda hic tacize ugramazdi
bir kapalı bayan olarak giyinirsen hak edersin diye düşünüyorum,
ama bunun bazen açıklıkla alakası olmayabiliyor kapalı olmama rağmen çoğu zaman laf atıldığı oluyor bende bilmiyorum unun neyle ilgisi var : )
savunanlar çıkıp da (açık giyiyorsa katlanır diyenler);
1. çocuk tacizlerinin sebebini (çocuğun açacak göğsü, bacağı mı var)
2. erkek çocuklarına yapılan tacizi
3. hayvanlara yapılan tacizi
4. damacanaya yapılanı
nedense açıklamıyor, cevap vermiyor...
bu 4 maddedekiler de mi dekolte, açık ve "teşhirci" ?
Farkli seyleri savunmuyoruz. Ilk yorumumda acik veya kapali farketmez bakan yine bakar diye belirtmistim.
Dekolte giyinirsen daha cok dikkat ceker ve bakarlar evet,
taciz boyutu tamamen adamin kafa yapisiyla ilgili.
savunanlar çıkıp da (açık giyiyorsa katlanır diyenler);
1. çocuk tacizlerinin sebebini (çocuğun açacak göğsü, bacağı mı var)
2. erkek çocuklarına yapılan tacizi
3. hayvanlara yapılan tacizi
4. damacanaya yapılanı
nedense açıklamıyor, cevap vermiyor...
bu 4 maddedekiler de mi dekolte, açık ve "teşhirci" ?
''G-string_Giyen_Su_Aygiri''
profil isminiz de pek garip,
Bence kadın öyle giyinirse sonuçlarına katlanmalı kimse ben öyle giyerim kimse bana bakamaz diyemez.bu yüzden terbiyesi ve edebli giyinmek her zaman için iyidir :)
Çarşaf kötü bir şeydir. Çünkü Atatürk' ün kılık kıyafet devrimine aykırıdır. Bu devrimlerle bunlar yasaklandı. Bayanlar erkek çocuklarınızı daha zihni temiz yetiştirirseniz herkes memnun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?