Kadın Açık Giyinirse Tacizi Hak Eder Mi ?

senin mesajın anlaşıldı zaten o konuda sıkıntı yok

Bakani engelleyemezsin. Bazilari icin kapali acik farketmiyor.
Ama kimileri var ki popo kocaman dapdar tayt, gögüs cizgisi belli..
Bu görüntü bana göre davetiyedir!

Ben side de oturuyorum
Türkiyenin en rahat yerlerinden biri
burda turistler işyerlerimize bikini ile bile giriyor
popolarııınn gözüktüğü şortlar giyiyorlar
halk o kadar alısmıski kimse umursamıyor
umursayanlarda içlerindeki sapkınlığını durduramayanlar

ama en yakın 2-3arrkadasım dekolte giymeyi seviyorlar
aynı gömleği giysek ben içime ip askılı badi giyerken onlar sütyenle giymeyi tercih ediyorlar
göğüsler yarısına kadar ortada kalıyor
acıkcası ben bile rahatsız oluyorum
belki Türk örfleri adetleri bu kadar acık olamadığı içindir rahatsız olusum
bir bayanın tenini aşırı dekolte verecek kadar acması benii rahatsız ediyor
ama taciz tecavüz affedilir seyler değil
acıklaması asla olamaz
sapıklıkla alakası var sadece
karsınızdaki sapık olduktan sonra çarşafta giyseniz taciz eder
hayvan olsa da tecavüz eder

Allah tüm kadınları bu pisliklerden korusun

Taciz; laf atma yani sözle taciz,elle taciz ve gözle taciz olarak çeşitlendirilebilir..
Bakmak da gözle taciz sınıfına girer zaten..

Son düzenleme:
dogru tabiki gözlde taciz var bu da olmaması gereken bisey .Ancak alışılmadık bir biçimde giyinen bayanlara biz bile bir dönüp bakıyoruz tabi onu rahatsız edecek kadar değil. rahatsız edecek kadar olduğunda is can skyor taciz oluyor tam bence .ama yine söylüyorum isteyen istediği gibi giyinir kimsenin onu rahatsız etmeye taciz etmeye hakki yoktur

Böyle konuşarak konu sapmış mı oluyor bilmiyorum ama Atatürkle çarşafın alakası var. Çünkü kendisi çarşafı devrimlerle yasaklamış bir kişi. Bu kasttettim ben. Ülkemden en büyük şikâyetim bu görmemiş erkeklerin çokluğu

Bunun garantisini veremeyiz. Adam icinden laf atsa bu da tacize girmiyor mu yani?

tabiki giriyor ana en azından rahatsızlık vermiyor kimseye sonuçta kimsenin beynine hukmedemeyiz ama diline eline koluna herkesin sahip çıkması gerektiğini rahatlikla söyleyebiliriz .sizin söylediğiniz gibi davetiye çıkarmıyor yani eline koluna açık giyinmek oyle olsaydı dediğim gibi edebiyle giyinen insanlar ve kapali insanlarda hic tacize ugramazdi

Son düzenleme:
pek çok kadın sözlü yada fiili tacizle hatta tecavüzle karşılaşıyor ve bazı insanlarca buna davetiye çıkarmakla suçlanıyor ne yazık. cinsel suç davalarında "tahrik unsuru" diye bir madde var mesela ki düpedüz saçmalık çünkü bu beyinde biten bir şey fiili hiçbir şeyi savunmak için kullanılamaz. hiç bir kadın böyle bir aşağılamayla karşılaşmayı istemez veya haketmez. biliyorum pek çoğunuz o zaman buna mahal vermesi diye düşünüyor olabilir fakat bu bir yerde de bizim özgürlük alanımızı kısıtlayan bir şey değil mi, benim bedenimin sosyal kodu neden böyle makamlarca çözümleniyor? dekolte giyinen birini taciz etmek aslında düşüncesini beğenmediğin birini öldürmekle aynı dürtüden kaynaklanıyor; değişikliği kabullenemiyoruz

Farkli seyleri savunmuyoruz. Ilk yorumumda acik veya kapali farketmez bakan yine bakar diye belirtmistim.
Dekolte giyinirsen daha cok dikkat ceker ve bakarlar evet,
taciz boyutu tamamen adamin kafa yapisiyla ilgili.

savunanlar çıkıp da (açık giyiyorsa katlanır diyenler);

1. çocuk tacizlerinin sebebini (çocuğun açacak göğsü, bacağı mı var)

2. erkek çocuklarına yapılan tacizi

3. hayvanlara yapılan tacizi

4. damacanaya yapılanı

nedense açıklamıyor, cevap vermiyor...

bu 4 maddedekiler de mi dekolte, açık ve "teşhirci" ?

Demekki sizde hak ediyosunuz bakılmay:2:

Damacanayada bikini giydirmişlerdir

Toplum olarak geldiğimiz durum ne kadar feci, ne kadar zavallı.
Kadın kapanmıyorsa bakılmayıda tacizide hak eder diyenler yine hemcinslerimiz.
Kocaları açık giyinen bir kadını taciz etse gene kadın suçlu olacak
Yerine göre dekoltede giyerim, mini eteklede olaşırım,ama bir gün bile kapalıardan rahatsız olmadım.
Herkesin seçimine,zevkine saygı duymak bu kadar mı zor.
Bir kadın hemcinslerine saygı duymazken,biz erkeklerden ne bekliyoruz ki

Farkli seyleri savunmuyoruz. Ilk yorumumda acik veya kapali farketmez bakan yine bakar diye belirtmistim.
Dekolte giyinirsen daha cok dikkat ceker ve bakarlar evet,
taciz boyutu tamamen adamin kafa yapisiyla ilgili.

peki o halde ben davetiye lafını yanlış anlamışım diye düşünüyorum ozaman şimdi

''G-string_Giyen_Su_Aygiri''
profil isminiz de pek garip,

Konuyla alakası ne anlayamadım

Bence kadın öyle giyinirse sonuçlarına katlanmalı kimse ben öyle giyerim kimse bana bakamaz diyemez.bu yüzden terbiyesi ve edebli giyinmek her zaman için iyidir :)

Hayır efendim sonuçlarına katlanmamalı .

Erkek kendini bilmeli haddini bilmeli adamlığını bilmeli.

Ve ona göre davranmalı.

Ama günümüz erkekleri kapalıya da bakıyor kendinden yaşça küçük kızlara /kadınlara da bakıyor.

Kaç kez gördüm saçı başı ağarmış amcaların genç kızlara yiyecek gibi baktıklarını.

Eksik kalsın böyle göz zevki doyurmayı.

Bazı kadınlar da hoş karşılıyor ya inanamıyorum.

Bakmayacak arkadaş bak-ma-ya-cak .

Kadın açık da gezer kısa da giyer şort da giyer beden onun değil mi .

Canı nasıl istiyorsa öyle giyer.

Erkek erkek olsun da bakmasın gözüne sahip çıksın.

Ha buarada FORUMDA DİN HAKKINDA KONUŞMAK YASAKTIR.KONUMUN DİNLE ALAKASI YOK.

Taksimde de var öyle abaza erkeklerden.

Hatta öyle ki bir grup turist bayanı taciz etmişlerdi ulu orta.

Kameraya yakalanmışlardı hatta kadınların kalçalarını ellerken.

Böyle alakasızların olduğu bir toplumda yaşıyoruz işte.

Bu saçmalığı gene kadına yükleyen hemcinslerimle dolu bir dünyada yaşıyoruz işte

herşeyden önce teşhir ile şort yada askılı bluz giymeyi aynı kefeye koymayalım...
evet zaman zaman bir hemcinsimin kılık kıyafeti beni rahatsız edebiliyor ama bu demek değildir ki bu kadın tacizi hakediyor...
yakışıyorsa ve taşıyabiliyorsa giysin tabiki...
amaaaa diğer taraftan çarşaf giyene de kılık kıyafetinden dolayı asla önyargılı yaklaşmam...

yukarıdaki alıntıyı yaptım çünkü bu söz malesef konunun dine ve siyasete kayacağını gösteriyor... sadece şunu söylemek istiyorum o yorumla alakalı " kılık kıyafet devrimi sosyal hayatta hiç bir kıyafeti yasaklamamıştır... öneriler sunmuştur...

istediği gibi giyinmek tamamen kadının tercihidir... taciz ise erkeğin açlığıdır ve kadının tercihleri ile alakası olmamalıdır..(yoktur diyemiyorum ne yazık ki)
ben yaşadığım şehirde şort giyemem bu şehir bana uysun arkadaş ben mi ona uyum sağlayacağım diyemem...
ama memleketimde şortta giyerim askılı bluz da... el netice; ortam ve içinde bulunduğunuz sosyo-kültürel durum bu noktada her daim belirleyicidir...

Bariz ilgi çekmek için yarı çıplak gezen hemcinslerime bir bayan olarak bende bakabiliyorum. Açıkçası sinir de oluyorum çünkü yakışmanın ötesinde baktırmak amacıyla giydikleri ve vücutlarını teşhir etmek istedikleri belli.
Bu şu demek değil ki tacizi hak etsin. Güzele bakmak sevaptır derler bakarsın geçersin yada sana ters gelir kafanı çevirirsin. Laf atmak yada taciz etmekte ne demek? Bu tamamen kötü zihniyetten kaynaklanır giyim kuşamla pek alakası yok.

Son düzenleme:
bence suçun çoğu erkelerde,ama birazda olsun bayanlarda da var söyleki burası avrupa değil.ordaki insanlar bunları aşmış kimse kimsenin ne giydiğine veya ne giymediğine bakmıyor.Ama malesef Türkiye nin çoğu yerinde böyle değil.mini etke giyer bayan veya göğüs dekolteli bluz,erkek bön bön bakar veya laf hay maşallah diye.ama kusura bakmayın belki bana kızacaksınız ama bazı bayanlarda varki sanki laf yemek için giyinir.mesela ben sahil kasabasında oturuyorum ve bir bakıyorum dışardan gelmiş bayanlar sokaklarda bikiniyle,mayoyla geziyor.pazara bikiniyle çıkıyor bu sizce doğrumu?bence yalnış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…