Kadın Açık Giyinirse Tacizi Hak Eder Mi ?

Bu başlıkla ve başlığa verilen bazı cevaplarla görüyoruz ki kadının kadına yaptığını akrep yapmıyor maalesef. Allah bizleri ve ileride olacak çocuklarımızı, "kadın açık giyinirse tacizi hak eder" sözünü kullanan annelerin yetiştirecekleri erkek çocuklarından korusun.

Başka söze gerek yok aslında,bunca çocuk tecavüzünün, bunca hayvan tecavüzünün yaşandığı bu ülkede halen daha taciz suçunu işleyenlerin beyinlerinde bir sorun var mı yok mu diye tartışmıyoruz da,kadın açık giyerse tacizi hak edermiyi tartışıyoruz,yazık çok yazık.Eyyy bayanlar bari birbirinize yapmayın

bu nasıl bir zihniyet nasıl bir yobazlıktır bilemedim. bu zihniyete sahip insanlar unutmasınlar ki ülkemizde çocuk istismarcıları da bi hayli o zaman ufacık bebeklerinizi de mi kapalı giydireceksiniz?

Bırakın tacize uğrama hakkını,Kimsenin kimseyi taciz etme hakkı yok.Sebep ne olursa olsun.

Ne münasebet ? Çırılçıplak dolaşsam bile beni taciz etmeye hiç kimsenin hakkı yok.. bu tür insanlar cinsel saplantıları olan hasta ruhlu insanlardır ve tedavi edilmeleri gerekir.

Hayret bişeyy kendi hemcinslerimizde açık giyinen kadın tacizi hak eder demiş ilk sayfalarda.. Şok oldum
İşte bu yüzden taciz olayları artıyo

hak etmez tabii.
ama , hak eder diyen kişilere sebep olan kişiler yine biziz. neden mi?
çünkü , açık giyen kadını , başka bir kadın küçümsüyor ; laf atıyor ...

basiretsiz insanların basiretsiz düşünceleridir bunlar. üstünde durmaya değmez.

yanı bazıları oyle bı gıyınıyo kı ben bıle bakıyorum acmanın da bı sınırı var..
baskaları ıcın savundugun yoldan ayrılmamak dogru olandır o ne der su ne der dusuncesını gercekten sevmem
ama dısardakı ınsanlar duzgun gıyen ınsana bıle bakarken heryernı teshır eden bı ınsana nasıl bakmasın nasıl laf atmasın hele sapık ruhluysa.. eger goze alıyosa bunları gıyer .. o kdr lafı yedıkte sonra hıc sıkayet etmesın ulkemızın vazıyetı bu cunku!

Taciz açık/kapalı giyinmekle alakalı değildir.Erkeğin gözlerinin açık/kapalı olmasıyla alakalıdır.Kimisi demişki yaşanan yerle alakalıdır,hayır onunlada alakalı değildir.Misal Kars'tan Antalya'ya gelen her erkek bikinililere bön bön bakıp taciz mi ediyor?Erkeğin haysiyetiyle şerefiyle alakalıdır bu konu.Kadın ister açık giyinsin ister kapalı erkek haysiyetsizse kapalı olan hanımada açık olan hanımada bakar ve taciz eder.

Son düzenleme:
Ben erkeklere hak vermesemde bayanlarin ortama göre giyinmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum, iş yerinde toplantılarım oluyor çok zor çok yogun anlar oluyor ben özellikle öyle günlerde göğüs dekoltesine dikkat ediyorum. Kendi rahatım için, gelen saçma sapan insanlar karşısında neden çirkin bir tavır karşısında kendimi üzeyimki. İşim gereği eğitim ve kültür seviyesi en alt grupta olan insanlar ile içiçe olabiliyorum. Yine çok resmi toplantılarda siyasi ortamlarda ayakkabı seçimine dikkat ediyorum, yerlerimiz laminant ve çok ses çıkaran ayakkabılar tercih etmiyorum, işim gereği o ortamda geri planda olmam gerekiyor çünkü. Ama egede akdenizde yaptığım tatillerde ne istersem onu giyerim bikiniden şorta mini elbiselere kendime neyi yakıştırırsam. Fakat oturuduğum ilde yaptığımız küçük sahil kaçamaklarında biraz daha dikkatliyimdir, yine ben böyle rahat ettiğim için. Ben orda giydiğim şortu çalıştığım yerde giymemin bana göre bir anlamı yok ayrıca ordaki insanlar buna alışık olmadığından herhangi bir sahil kenarı göl kenarı tatil yöresi izi olmadığından bu kızda neki böyle diye döner bakarlar belki bilinçli belki bilinçsiz olarak. Bu onların eksiği ama bence suç değil. Ortamları olduğu gibi kabul edip birazcık kendimizi törpülemekte fayda var.

bu konuya yönelik tek söz var söyleyeceğim;

"bana ne giyeceğimi değil, oğluna taciz ve tecavüz etmemesi gerektiğini öğret"

herkez istediği gibi giyinir ama kadın çok değerli bir hazinedir . nasıl istiridye incisini içinde sıkı sıkıya saklıyorsa kadında kendini bir ziynet misali korumalıdır. örneğin bana hep itici gelmiştir araba fuarlarında arabaların üzerlerine uzanan yada motosikletlere anormal bir şekilde binen kadınlar. bunlar her ne kadar para için yapılsa da kadını META laştırıyor maalesef . kadın et parçası değildir . saygı duyulası ve sevilesi bir kutsaldır.lütfen ölçü biraz .

Son düzenleme:
Bence şu mini şortları İstanbul gibi bi şehirde giyip geziyorlarsa maalesef ki kendi kendilerini tehlikeye atıyorlar...
Bu şehirde asla açık seçik giyinmem..
Çünkü her türlü insan var bilirim..
Tatil yerlerinde giyilebilecek türden kıyafetleri sen gelir de böyle bir şehirde giyersen orada hatalısın...
Bence böyle..

Taciz-tecavüz asla hakedilmez bence, kadın çıplak bile gezse, oh haketmişti öyle gezilir mi denilemez.
Ama kadınlar da bence ortama yerine göre giyinmeli. Tatil beldesinde şortlar, askılılar gözebatmıyor ama sen istanbulda metrobüse iç çamaşırı kadar şortla binersen dikkat çekersin, herkes sana bakar, teşhircilik gibi bu bence
Ayrıca her fiziğe her moda akımı da gitmiyor, tayt mesela, hoş ince bir fizikte aman pek hoş duruyor ama balık etli bir hanımın vücudunu
santim santim ortaya seriyor

bundan on sene kadar önce istanbul'da bir yaz günü suadiyeden kadıköye giden dolmuşlardan birinde şahit olduğum bir olayı anlatayım.
pejo model bir minibüstü yanlış hatırlamıyorsum.
neredeyse sadece kıçını örten kısacık bir şort ve askılı bir üst giymiş genç bir kadın bindi ve arkalarda bir koltuğa oturdu.
biraz sonra o kadın "ne yaptığını sanıyosun sen salak!" falan diye bağırıp çağırmaya başladı.
yanında oturan üniversiteli genç çocuk bacağına dokunmuşmuş.
çocuk cılız sesiyle "istemeden oldu, özür dilerim" falan diyor ama kadın "ben yemem o numaraları, bilerek değdirdin sen elini" diye avazı çıktığı kadar bağırıyor.
dolmuştakiler genel olarak kadına tepki gösterdiler ve sakin olmasını, başka bir koltuğa geçmesini falan söylediler ki içlerinde başka kadınlar da vardı.
fakat kadın sakinleşmeyince şoför kavgaya dönüşmemesi için kendisini kibarca indirmek zorunda kaldı.
şikayet edeceğim seni falan diye şoföre söylene söylene indi gitti kadın.
arkasından bazı kadınlar konuştular: "böyle kıyafetle dolmuşa binersen olacağı bu!", "hiç yarıçıplak dolmuşa binilir mi?" vb.
çocuğa da kimse bişey demedi. zaten öyle bi şok geçirmiş ve utanmıştı ki.
ortama göre fazla açık giyinen kadınlara toplum o... gözüyle bakıyor, bu bir vakıa.
taciz edilsek de edilmesek de o damgayı yiyoruz yani.
bunu kabullenmek ve kıyafetine dikkat etmek lazım, ortama uymak lazım bence.

Son düzenleme:
Tabii tabii kadın açık giyinirse hatalıdır. Tecavüzü hak eder.
O zaman bu durumda bebeklerin bacakları bile tahrik edici gözükebilir. Çocuk istismarı da normaldir.
Nolur yapmayın lütfen, biraz sağduyu...

hadi tepeden tırnağa giydik ortama uyduk çocukları evde tuttuk......zavallı ördekleri ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…