Kadın Açık Giyinirse Tacizi Hak Eder Mi ?

geçen gün arkadaşlar ile bu mevzuda konuşuyorduk, bir arkadaş, bekar bir tanıdığının; hanımlar renkli eşarp takmasın, biz onların eşarpları rüzgarda uçuştukça tahrik oluyoruz, dediğini anlattı. topluca "yuh" artık dedik. Kadınlar tamamen örtünse de erkekler tahrik olacak bir şey bulacaktır. Suçu açık hanımlara attık kendimizi kurtardık, ya bizim başımıza gelmiyor mu? Bugün sokağa çıkmayan hanım var mı ? Yere kadar pardösölü kadının topuğundan tahrik olan adam bilirim. Ancak adam var hisseder böyle bir duyguyu, tövbe eder, adam kalır. Adam var, hisseder böyle duyguyu işi tacize götürür, hayvan olur.

Son düzenleme:

kıyafetle alakası bile yok bence.
açık kadınlara; off bacaklara bak.
normal giyimli olana; off kalçalara bkkkk.
kapalı kadınlara, yavrum içinde ne var!
diyen zihniyetten bahsediyoruz. kadın haketmez. erkeğin nefsi yoktur.

[video=youtube;Phic4aIQkkg]http://www.youtube.com/watch?v=Phic4aIQkkg[/video]
yorumları okuyunca bu adam geldi gözümün önüne...

dişi sineğe bile tecavüz edecek zihniyette insanlar varken ne giyindiğinizin de pek bir önemi yok..küçücük çocuklara taciz- tecavüz ediliyor onlarında mı suçu açık giyinmek?

ama bırakın erkekleri hala kadınları et yığını gibi gören bazı kadınlar var.

Okuyanlara belki çok garip ve absürd gelecek ama okul forması altına giyilen çizmeden rahatsızlık(!) duyan zihniyetlerle birlikte yaşamak utanç verici.
Bu zihniyette adamlar ve kadınlar var oldukça kendim için değil ama bin bir emekle büyütüp yetiştirdiğim kızlarım için çok ama çok endişeliyim.

Ne kadar acıtıcı bir laf aslında... Ne zor..
Kadın kadınlıktan, erkek erkeklikten çıksa ya..
İnsan olsa ya herkes biraz..

[ur

Son düzenleyen: Moderatör:
ortaokulda kız kardesm okula pantolonla gidiyordu etek bile değil düşün mahallemize gelmeden bir merdiven var orda 50 yasında adam arkadan ellemiş onu yazık aglayarak geldi eve psikolojisi bzlmus ey edepsiz 50 yasındasn babam yasında şerefsiz adam bunların beyinleri nasıl calısıyor bilmiyorum.

Ama bunun acık olamkla kapalı olmakla alakası yok erkeklerin o seksuel beyinlerinden pislik zihniyetli insanlardan kaynaklanıyor .Tahrik edici giyinemeye ben de karsıyım ama etek giyebilir elbise giyebilir topuklu giyebilir ama ama herkesde aynı durmuyor ben bile bazen yuh diyorum bazı hatunlara yani bu kadarınıda yapma ben urdayım diye bagırıyor .Ama sizce benm kardesimde mi hakeeti hiç sanmıyorum hem de hiç .Burda annelere iş düşüyor.

Ben ozel bir lisede okudum okulda etek giyerdik altına corpa giymezdik baklavalı kısa coraplar giyerdik okulda hiç basıma boyle birşey gelmedi hatta erkek arkadaslrımın o gozle baktıgını bile hisetmedim yetiştirlme tarzı alışılmışlık var görmemişlik yok yani o yuzden sıkıntı olmuyordu ama baska okula arkadasıma gittiğimde hemen ordakilerin bakışlarından hissedebiliyordum görmemişliği doyumsuzlugu .

çok güzel yazmışsın arkadaşım ellerine sağlık
çoooook güzel yazmışsın arkadaşım

ben bu soruya soru ıle cevap vereyım
nasıl gıyınırsen nasıl kapanırsan kapan bır şekılde dıkkat cekersın bana gore...
ama o kara çarşaf dedıklerınden gıyersenız işte o zaman öcu olmaz mısınız..

Son düzenleme:

İmzanı çok beğendim arkadaşım.
Hani deriz ya sofra adabı,konuşma adabı,işyeri adabı,terbiye,görgü,ölçü..v.s.v.s.....Yani hayatımızda hep birşeylerin adabı ölçüsü varken dediğin gibi kadın veya erkek giyimi,kuşamı,konuşması,gülüşü,duruşu..v.s.v.s gibi durumları ile dikkat çekmek istiyorsa mutlaka çeker.Çarşaflı hanımlara lafım yok onlarda abartı bulduğum şey sadece gözlerinin gözüküp biz açıkları öcü gibi görüp bir gülüşümüze gülümseme ile cevap vermeyişleri,ve ellerine siyah eldiven giymeleri,bunun dışında sırf çarşaflı hanımları rencide etmek için kapalı olmadığı halde kapanıp onların adını ÖCÜ ve KÖTÜYE çıkarmaları.Gerçekten tesettürlü bir kadın asla çıplak bir şekilde çıplakları rencide edecek hal içinde bulunmaz bulunamaz çünkü onun yaşantısında bu durumlara asla yer yok.

Ama bende bir soru sorayım,kara çarşaflılar ÖCÜ oluyorsa,çıplak gezen,çıplak protestolar yapan ve çıplak güneşlenen mini giyen,sütyeni orasından burasından taşan,beyaz kıyafetin altına kırmızı don giyen giyen,yolda sokakta öpüşüp koklaşan kadınlar nedir acaba.MODERN mi? Ya da MELEK mi?

ne demişler?
kapını açık bırakma, komşunu hırsız yapma!

erkeği hırsıza, kadını da eve benzetirsek..
kadının giyimine dikkat etmesi demek, hırsıza karşı tedbir alması demektir.
tamam hırsızlık her zaman için kötüdür ama yine de olan olduktan sonra kabahati hırsıza atmanın faydası da yoktur.

ayrıca açık saçık giyinmek, kapıyı açık bırakıp hırsıza davetiye çıkarmak gibi bir şey bence.
belki etrafınızdaki erkeklerin niyeti kötü değildir ama açık giyinmek onların niyetini de bozabilir yani.
bir çok üye de yazmış, "ben bile bakıyorum" diye.
demek ki biz kadınların bile niyeti bozulabiliyor.. erkeklerin haydi haydi bozulur.

birileri de demiş ki, bakan her şartta bakar açık kapalı farketmez.
bunu diyenler, hırsız her şartta çalar diyerek percereyi açık bırakıp mı yatıyorlar acaba?

Sizin deyiminizle herkesin mütasıp giyinmesi icap eder.

Peki size birşey sorayım ben.

Kapalı olunca ya da bazı yerlerini kapatınca kimse bakmıyor mu ?

İster açık ol istersen kapalı karşındakinin ar damarı çatlaksa yapacak birşeyin yok demektir.

Ben yolda yürürken ne çakallar görüyorum kapalılara bön bön bakan.

Onun içindir ki meselenin kapalılıkla açıklıkla alakası yok.

sorunuza cevap vereyim:
evet kapalı olunca çok büyük bir çoğunluk bakmıyor.
siz ne kadar kapanırsanız karşınızda size merakla veya şehvetle bakan erkek sayısı da o kadar azalır.
bu o kadar malum bir vakıa ki...
meselâ musluğu açık bırakıp suyu boşuna akıtmış olmanızı, "zaten damlama yapıyordu" diyerek mazur gösterebilir misiniz?
böyle bir mazeret kabul edilmez çünkü ne kurtarsan kârdır.

peki siz benim soruma cevap verin...
hırsızlığın kapının açıklığıyla kapalılığıyla ilgisi yok deyip kapınızı pencerenizi açık bırakıp mı yatıyorsunuz?

veya diyelim ki bir dağ evinde tek başınıza geceleyeceksiniz.
yılan zaten kapının altından da girer diyerek kapınızı açık bırakır mısınız?
yoksa "hiç olmazsa ayır kurt girmesin" diyerek örter misiniz?

Son düzenleme:
şimdi kapalı olan arkadaşlarımız kızacak belki ama yine de söyleyeceğim ben kapalı değilim ama giyimime dikkat ederim..peki sizce hem kapalı olup hem dar giyinip üstüne üstlük bülent ersoy gibi makyaj yapan kadınlara bakmıyor mu erkekler taciz etmiyor mu..çoğunluk hep açık giyen kadınları eleştirmiş..açıklık kapalılıkla ilgisi yok bence..ilgi çekmekle alakalı..şimdi ben açık olduğum için normal boylarda bir elbise giyiyorken yanımdaki kapalı olan arkadaşım daracık kot giyip tunikle popsunu kapatmaya çalışıp ama başaramayıp bir de kopkoyu makyajlı olunca hangimiz daha çok ilgi çekeriz..nasıl açık bir bayanın orası burası gözüksün diye özellikle yapar gibi eğilip doğrulmasını anlayamıyorsam kapalı bir bayanın da bu denli dikkat çekici olmasını anlayamıyorum..zevk meselesi tabi ama benim de teyzem kapalı kuzenlerim kapalı ailemin çoğu kapalı ama kimse daha günümüz kapalıları gibi olamadı..

peki ben de size şöyle bir soru sorayım ? kapınızı pencerenizi örttünüz ama dışardan eviniz o kadar çekici boyalı süslü püslü şaşaalı görünüyor ki..bu hangi hırsızın dikkatini çekmez ?

Farklı konulardan bahsediyoruz ikimiz de.

Kapını bacanı istediğin kadar kapat kilitle hırsız gireceği vakit gene girer.

Tıpkı açık da olsan kapalı da olsan bakılacağı gibi.

Farklı konulardan bahsediyoruz ikimiz de.
Kapını bacanı istediğin kadar kapat kilitle hırsız gireceği vakit gene girer.
Tıpkı açık da olsan kapalı da olsan bakılacağı gibi.
hem farklı konular diyorsunuz, hem de "tıpkı.... " diye cümle kuruyorsunuz... :)
demek ki siz hırsıza karşı tedbir almaya gerek görmüyorsunuz ha?
yani kapınızda kilit yok, pencereniz açık... öyle mi?
polise de gerek yok, kanuna, cezaya da gerek yok... çünkü hırsız çalacaksa her şartta çalar di mi?

Ne kadar anlamsız yazılarınız var Allah aşkına!!
Ne münasebetle siz açık bayanları kapısı açık eve benzetiyorsunuz?
Sizin etrafınızdaki tüm erkekler hırsıza benzeyen ahlaksız tiplerse bu sizin sorununuz.
O tiplerin açık giyinen kadın aramasına gerek yok zaten, tavuğa bile tecavüz edenini duyduk biz..Yoksa o tavukta tüylerini yoldurttu diye mi tahrik ettî adamı
Bir kadın istediği şekilde giyinir sizi ilgilendirmez, siz kendi giyiminizle ilgilenin rica edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…