Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Sizden üstünlerdir belki ama ben benden üstün olduklarını düşünmüyorum aklı başında bir kadın olarak.
Vicdana sığmayacak kadar mühim değildir ev işleri,gün içinde veya sonunda eli ayağı tutan her insanın yapacağı rutinlerdir..
Sadece çalışan kadına haksızlık oluyor çoğu zaman.
Hayat paylaşıyorlar madem her koşulda yardımlaşmak zorundalar.Bakın yardımlaşmalılar değil yardımlaşmak zorundalar.
Hayatın eşit olduğunu kabul etsek artık nasıl olur?

Biri hukümet gadin mı dedi
Aynen dediğin gibi şu adamları kafamıza çıkaran gene biziz maalesef
Aslanla boğanın fıkrasını bilirmisin bilmem AOK benimki bizi evde aslan bekliyor der hep o hesap

Son düzenleme:
Maalesef ki o gücü eşinizin eline veren sizsiniz ben şu an çalışmıyorum ev hanımıyım ama eşim ev işine de yardım eder kızımın bakımına da yardım eder sabah beni uyandırmaz kahvaltısını yapar sofrasını toplar gider erkeklere ne kadar yüz verirsen o kadar şımarır...kendi kazandığın parayla bir temizlikçi dahi tutamıyorsan bence ayrıl evinde çocuğunla ilgilen....

Evet maalesef modernizm tam da bu. Kadın çalışsın para kazansın, kariyer yapsın. eee sonra annelik yapsın ,evi temizlesin kocasına her an hazır olsun bu kadınlar çelikten mı yaratıldı.kadin özgürlüğü denen bu sistem kadını tamamen koleleştiriyor.evlilikte kadının ve erkeğin net olan sorumluluk ları olmalı net olan bir görev paylaşımı olmalı.ama ben karısının maaşına güvenip saçma sapan borçlar yapan erkekleri görüyorum ve yuh artık diyorum

Valla canim bende kadini calismasi eve para getirmesine karsiyim medem evlenmissin esinin sorumlulugunu da bi zahmet kaldir ne demek kadin erkegin yükünü omuzlayacak erkek gel keyfim gel diyecek madem kadina bakamayacaksin ne diye evleniyor sunuz iyi dunya valla biz o zaman niye evleniyoruz ki

Eşiniz cins bir insan onu geçtim zaten de, sizde de hata var. En başından nasıl başlarsanız her şey öyle devam eder. Siz ne diye evin her işini kendinize görev olarak görüyosunuz ki? En başından bir görev dağılımı yapacaktınız. Sınırlarınızı çizecektiniz. Her erkeği biraz şekillendirmek gerek ne yazık ki.

Siz bir erkeğin parasını harcamak için mi evlendiniz? Ne bu şimdi yani? Kadın erkek eşit olsun dedikçe bazı hemcinslerimin şu saçma sapan düşünceleri beni deli ediyor. Niye kendi şaram olsun,kendi birikimim olsun,kimseye bağlı olmayayım,bir erkeğe muhtaç olmayayım, hayat bu ne olacağı belli olmaz diye düşünmüyosunuz da böyle saçma sapan triplere giriyosunuz ki. Mantık mantık mantık

He ya gorv dagilimi mantik diyon da acaba sende var mi tm o zaman erkek evi supursun sen yemek erkek tuvalet yikasin sen camlari sil cok sacma boyle yapacaklarin kadin evinde kalsa erkek calissa. Mantikli hanim

Kadinla erkek esit degil kadin ustundur.
Sirf bu ustunlukten erkeklerin kompleksleriyle bu hale geliyo bu is.

Parayi kazanan sizseniz o parada soz hakkinizda olucak . Temizlikci mi istiyosunuz bunu paylasmaniza izin almaniza gerek yok ya verirsiniz esinizin eline supurgeyi supurur toz alir yapmiyosada cagirirsiniz temizlikciyi .

Benim esimden tek beklentim sadece dagitmamasi o olmasada ben temizliycem bu evi ona hangi bez nerede kullanilir niye ayri anlatana kadar kendim yaparim. Ama asla poset tasimam cop atmam camasir sepetini 1metre ileri goturmem . Utu masasini cikarmam, ekmek almam, nevresim birlikte gecirilir hatta manikurum ogun yapildiysa tek gecirir bunlar onun isi becerebiliyo ben beceremiyorum

Biraz disinizi gosterin yapmasini beklemeyin soyleyin isteyin. Bundan sonra utu yapmayin mesela otursun yapsin yada disarda parca basi calisan yerler var oraya versin

Supurgede yapmayin silmeyinde bi camasirlari makinaya atin o assin asmiyosa kurutucu alsin

Ben esim köyün imami dini konularda cok hassa 3 yildir evliyiz bana karsi tek bi kotu soz soylememis onun icin bu kadar emin konusiyom canim

Zaten eşit değilmişiniz ki bütün yük sizin sırtınızdaymış.
Adam da çok küstah ve bencil kusura bakmayın
Kadın erkek eşitliği toplumsal normlar ve kadının çalışması meselesi üzerinden değerlendirilemeyecek bir sorun bu.
Yazdıklarınızı ağzım açık okudum. Zulüm görüyorsunuz resmen. Derhal tepkinizi koyun. Kadın erkek eşit/siz/liğine indirgemeyin sakın.
Ben de çalışıyorum ama bu şekilde bir hayatımız yok çok da rahatım o anlattığınız konularda
Etrafımda da bir sürü karı koca çalışan eşler var en maço adamlar bile karısı çalışıyorsa asla böyle şeyler beklemiyor. Hele hele hamileyse üstüne titreyiphemen izne ayırıyorlar...

Niye sizde kadinlar kole mi ? Kole pazarindan mi aliniyo ? Ancak oyle durumda bosanmak olmaz o evlilikte olmaz ya

Biraz ufkunuzu genisletin hersey gelisti degisti elinizde internet bile var

triskadan nagmeler, post: 50345353, member: 620942"]Niye sizde kadinlar kole mi ? Kole pazarindan mi aliniyo ? Ancak oyle durumda bosanmak olmaz o evlilikte olmaz ya

Biraz ufkunuzu genisletin hersey gelisti degisti elinizde internet bile var IsikOlsun

Yapma. Sevgilimle beraber yasiyorum yorgunken bana sunu pisirir misin derim, yapar. O yorgunsa ben yaparim. Hadi kirlilerini ayir yikayalim derim, ayirir. Uyumlu bir insan olmasa kendimi kaldirip bi kase corba bile koymam önüne bunuda bilir. Hadi sen supur makine agir tasiyamiyorum diye mizmizlanirim o supurur ben silerim. Yapmayin, gercekten yapmayin 3 yasindaki cocuk degil ki bu pisir onune koy, bulasigini yika, giysilerini yika, topla. Bazen kadinlarin bekarken daha mutlu olabilecegine inaniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…