Arkadaşınız saçmalamış, bal gibi de reddederler.Erkeklerin çoğu dış görünüşe, alıma, bakıma dikkat eder.Çoğu için dış güzellik önemlidir.Teklif ettiğiniz erkeğin amacı evlilik değilse farklıysa (dalga geçmek-maddi yararlanma-cinsellik vs.) reddetmez, bir süre devam eder, istediğini alır ama sonuçta yine terk eder. Ben 10 yıl kadar önce birisini çok beğenmistim kendisine aşka yakın bi ilgim vardı. Tipini değil tipsizdi zaten. Bence; karakteri, hayata bakışı,bir çok yönü bana çok uygundu.Önceden sima olarak birbirimizi biliyorduk ama konuşmuşluğumuz yoktu. Evlenirsek mutlu olacağımıza inandım. mail yoluyla kendisinden etkilendiğimi belirten uzun çok güzel bir mektup yazdım.Bana biri öyle manidar mektup yazsa çok etkilenir o kişiyle vakit geçirirdim, şans verirdim, kolay kolay reddetmezdim sanırım. Mektuptan sonra kendisi de etkilendi, heyecanlandı, mutlu oldu. tabi kim olduğumu bilemedi. 2 gün sonra fotoğraflarımı gönderdim simamı hatırladı. görür görmez anında kusura bakma ilk görüş benim için çok önemli dedi reddedildim. çok üzüldüm, kendime bunu nasıl yaptım diye. bir daha hiç görüşmedik. Çevren, arkadaşların çok şey söyler bana da sürekli herkes işini çeviriyor, kendisi ayarlıyor partnerini diyorlar.Bir başka tecrübemi söyleyeyim beni beğendiğini tanışmak istediğini bildiğim bi erkekle onun teklifinden birkaç yıl sonra görüşmek istedim. hala istiyorsa( ki istiyordu) görüşelim diye ortak arkadaşımıza söyledim, o günlerde de faceden bu kişinin paylaşımlarına bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim. sonra arkadaşım hala istiyor seni arayacak dedi ama asla aramadı ben adamın kıçını kaldırmış oldum yani reddedildim bir bakıma. bi erkekle ilgili asla girişimde bulunmam ben. teklif edip olumlu sonuç alan kızlar olabilir ama ben tecrübe ettim o yüzden yapmam.Eğer böyle bir niyetin varsa da direkt kendin yapma dolaylı yollardan ilgilen ortam oluştur onun sana teklif etmesini sağla derim.