Kadın kolay kolay reddedilmez?!?!

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Bunu bir arkadaşım söyledi. Bir erkek bir kadını kolay kolay reddetmez. Yani ben daha önce bir iki kez reddedilmiş biriyim. Bu sözü duyduktan sonra ya dedim o zaman yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim, ya da huyum suyum yerlerde. Halbuki kız arkadaşlarım beni güzel bulur ve bence o kadar kötü bir insan değilim. Kızlar ne dersiniz bu konuya?

Erkekler kadınları kolay kolay reddetmes evet ancak cinsellik konusunda. Yani bir kadinkadın yoldan gecen 100 erkeğe cinsellik teklif etse belki 90 i kabul eder. Ancak sevgili ve eş seçerken elbette daha aklı başında davranıp uyuma bakabilirler. Bu sizin fiziksel ya da karakteristik ozelliklerinizden ziyade karşı tarafın beklentileriyle ilgili. Birbirinize uygun görmemiştir olabilir. Kötü hissetmeyin

Bunu bir arkadaşım söyledi. Bir erkek bir kadını kolay kolay reddetmez. Yani ben daha önce bir iki kez reddedilmiş biriyim. Bu sözü duyduktan sonra ya dedim o zaman yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim, ya da huyum suyum yerlerde. Halbuki kız arkadaşlarım beni güzel bulur ve bence o kadar kötü bir insan değilim. Kızlar ne dersiniz bu konuya?

Karakterli bi adam tabi ki reddebilir,ayrıca böyle genellemeler çok doğru değil sanki. Siz bu konuya çok takıksınız mesela ben arkadaşınız olsam bu enerjinizden ötürü bende sizden kaçardım.

Amacı farklı ise hiç bir kızı reddetmez.Ama maddi olarak düşünüyorsa meslegi olan ya da zengin birini tercih edebilir,
vakit geçirmekten hoşlanıyor kafa yapıları uyuyor diye tercih edebilir,yani bir şekilde uymayan kişiyi elbet istemez ama bunun güzellikle alakası yok yani.

Bence arkadaşınız bilgisi olmadan fikri olanlardan. Kaç çeşit erkek tanımış ki? Hep abazalara denk gelmiş olmalı..

Ne istediğini bilen aklı başında, yokluktan ona buna sarmayan erkekler de var tabi ki.

Hiç elektrik almadığı biriyle ilişkiye başlamak istemez.
Aklında ve hayatında başka birileri olabilir.
O dönem yalnız olmak istiyordur.

Gayette reddeder.

Arkadaşınız kesin en çok reddedilen kişidir.
Bana size laf çarpmak için yapmış gibi geldi.

arkadasınız hayatında kac erkek tanımıs bunu dıyebılmesı ıcın 20 mılyon falan en azından tanımıs ve gorusmus olması gerek :)
bu erkeklerde tıpkı bızım gıbıler arkadaslar bayagı bayagı ınsanlar
erkekler kımseyı reddetmıyorsa ,herkesle beraberse veya yaygın bılınen yanlıs tum erkekler aldatıyorsa e sahsen benım hayatıma gıren kısı sayısı bellı kımseyı de aldatmadım erkekler kadınlarla olduguna gore ? demek kı tum erkekler aldatmıyor da herkesle bırlıkte olmuyorlar da

tum genellemeler her zaman yanlıstır

Vallah ben bayağı bayağı reddedilmiştim. Acaba bende mi hata :KK64::KK70:
Bir erkek kendisini hazır hissetmiyorsa ya da karşısındaki kadını beğenmiyorsa reddeder. Bu çoğu kez böyle olmuştur.

Arkadaşınız saçmalamış, bal gibi de reddederler.Erkeklerin çoğu dış görünüşe, alıma, bakıma dikkat eder.Çoğu için dış güzellik önemlidir.Teklif ettiğiniz erkeğin amacı evlilik değilse farklıysa (dalga geçmek-maddi yararlanma-cinsellik vs.) reddetmez, bir süre devam eder, istediğini alır ama sonuçta yine terk eder. Ben 10 yıl kadar önce birisini çok beğenmistim kendisine aşka yakın bi ilgim vardı. Tipini değil tipsizdi zaten. Bence; karakteri, hayata bakışı,bir çok yönü bana çok uygundu.Önceden sima olarak birbirimizi biliyorduk ama konuşmuşluğumuz yoktu. Evlenirsek mutlu olacağımıza inandım. mail yoluyla kendisinden etkilendiğimi belirten uzun çok güzel bir mektup yazdım.Bana biri öyle manidar mektup yazsa çok etkilenir o kişiyle vakit geçirirdim, şans verirdim, kolay kolay reddetmezdim sanırım. Mektuptan sonra kendisi de etkilendi, heyecanlandı, mutlu oldu. tabi kim olduğumu bilemedi. 2 gün sonra fotoğraflarımı gönderdim simamı hatırladı. görür görmez anında kusura bakma ilk görüş benim için çok önemli dedi reddedildim. çok üzüldüm, kendime bunu nasıl yaptım diye. bir daha hiç görüşmedik. Çevren, arkadaşların çok şey söyler bana da sürekli herkes işini çeviriyor, kendisi ayarlıyor partnerini diyorlar.Bir başka tecrübemi söyleyeyim beni beğendiğini tanışmak istediğini bildiğim bi erkekle onun teklifinden birkaç yıl sonra görüşmek istedim. hala istiyorsa( ki istiyordu) görüşelim diye ortak arkadaşımıza söyledim, o günlerde de faceden bu kişinin paylaşımlarına bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim. sonra arkadaşım hala istiyor seni arayacak dedi ama asla aramadı ben adamın kıçını kaldırmış oldum yani reddedildim bir bakıma. bi erkekle ilgili asla girişimde bulunmam ben. teklif edip olumlu sonuç alan kızlar olabilir ama ben tecrübe ettim o yüzden yapmam.Eğer böyle bir niyetin varsa da direkt kendin yapma dolaylı yollardan ilgilen ortam oluştur onun sana teklif etmesini sağla derim.

haa tabi bir de erkeklerin hic duygulari yok sadece pipilerinin gosterdigi yolda yuruyorlar sanki.
sen esmersindir o kumral seviyordur, sen neselisindir o sakin seviyordur...
herseyi kaliplara sokmayin, yasayin gotsin.
bir kuzenim var. erkek sevdigi kizin dudaklarini opmez o onun icin hazinedir derdi ay ne sinir olurdum. opusmek elele tutusmak vs duygulari gostermiyor sadece hormonlarla alakali gibi. neyse gorucu usulu evlendi de ne oldu bilemiyorum...

Eski konularınıza bakınca hatırladım kafayı evlilikle bozmuşsunuz siz pskolojik sorunlarınız var 30 yaşındayım ben de 1 kere evlilikten döndüm oda zor ikna olmuştum zaten şimdi evlilik dedikleri an yok oluyorum geçen bir yerde daha yazmıştım ben evlilik istemdiğim için karşıma çıkan her adam evlilik ciddiyet niyetiyle yaklaşıyor siz kafaya evlenmeyi o kadar takmışsınız ki adamlar negatif enerjiyi hissedip kaçıyor sizden gidin tedavi olun hayat erkeklerden ibaret değil

Back
X