- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Bundan sonraki hayatınızın öncekini unutturacak güzellikte, huzur dolu olmasını diliyorum yürekten.Ne güzelde anlatmışsın biz kadınları perşembe günü boşanma duruşması olan biri olarak uyuyamazken bebeğimi emziririrken okudum bunu ve ağlamaksı oldum yüreğiniZe sağlık
Hadi iki çocuk yaptın ikisi de kız oldu eyvah eyvah haline :)Çocuk yapmazsan kısır işe yaramaz
Çok çocuk yaparsan cahil düşüncesiz olursun
Tek çocuk yapsan da bencil olursun
İste kadın yapmayacak onu. Kocasina yarı işi verecek boşanma pahasına da olsa. Ben kaç yıldır ev süpürmedim mesela eşim evdeyken. Hatta evimizin bulaşık makinesi diye sakalasiyorum onunla çünkü bulasik işi de onda. Kadınlar yapacak bunu sadece benle ve diğeriyle olmuyor.="melekeda, post: 55114942, member: 823812"]Önceden inanılmaz derecede kadının çalışıp kendi ayakları üzerinde durmasını savunurdum. Ama çalışınca gördüm ne olduğunu hem ev sana kalıyor hem işte kadınsın diye bir küçümseme. Şimdi ne isterse onu yapmasından yanayım mümkünse el aleme kulak tikayarak
Ben bizzat ev hanımı kadına karşıyım. Hele bunu okumuş etmiş üni. mezunu bir kadın yapıyorsa aşağılarım da. O zaman boşuna okumasın.
Her birey çalışıp kendini geçindirmek ve geleceğini garantilemek zorundadır. Kadınların en büyük sorunu işsizlik.
Sabah 7:10 da servise biniyorum ben, gecenlerde komsulardan biri gormus, aksam çat kapim calindi, kek yaptim cocuga getirdim dedi, hemen arkasindan sabah seni gordum kör karanlikta yollara dusmustun, allah yardimcin olsun, beni beyim asla o havada sokaga salmaz dedi gitti.
Ayni kadin grubu gecen sene de onca yil okumussun evde oturuyorsun yazik vah vah diye basima kakiyorlardi.
Hemcinsim bana bunu yaptiktan sonra gobegini kasiyan adamin yapmamasi mucize olur.
söylediklerinize katılıyorum...ama konu sahibine hak veriyorum
kadınlar birbirine karşı aşırı acımasız
en büyük örnekleri kayınvalide görümce elti konuları
örneğin kadın kocasının ev işine yardım etmemesi sorun ediyor
kayınvalide işinin adı ne evi temizle her kadın yapıyor tembel diyor
örneğin bir kadının dış görünüşüyle kilosuyla makkajıyla saçıyla ağır eleştiriler yapan arkasından dalga geçen yanında bir iki iğneleyici laf söyleyen başka bir kadın oluyor
iş yerlerinde genelde erkek erkeğin değil kadın kadının kuyusunu kazıyor
başka bir kadının mevki sahibi olmasını istemiyor
mevki sahibi olan kadın en çok kadın çalışanlara eziyet ediyor
Bende düşünürüm bunları.. mesela en basitinden genç kızlara ayy evlende mutlu ol inş deniyo .. tamam niyet iyi ama mutlu olmak için illa evlenmek mi lazım?? Ya da biz evlilerr.. çok mu mutluyuz?? Bu da farkında olmadan bi dayatma değil mi??
Evlende mutlu ol :) evlenmeden mutlu olunmuyor zaaar kocan olunca mutlusun sanıyolllaaaa
Şaka bir yana mutluluğu bile erkeğe bağlıyorlar ya daha ne diyim?
bence de evlilik olmasa bile bir hayat arkadaşı lazım (ama tabi 20 yaş için değil)
bence bu dayatma biraz tecrübelerden geliyor
annemin bir arkadaşının lafını hiç unutmuyorum
"koltukta uyuyakalmışım, her yerim tutulmuş, donmuşum, keşke nerede diyecek, üstümü örtecek biri olsaydı"
aşk insanın doğasında, yaradılışında var
hatta hemen hemen tüm hayvanların (insan da bir hayvan olduğu için böyle yazdım) yaradılışında var
zamanı geldiğinde bir hayat arkadaşlığı yaşamak lazım bence de
benim annem yalnız bir kadındı mesela, zorluklarını bizzat biliyorum (toplum baskısını kastetmiyorum, hayatta yalnız olmaktan bahsediyorum)
bunu özellikle kadınlar için söylüyorlar çünkü kadın sevgi olmadan birliktelik yaşayamıyor pek, toplum baskısını kastetmiyorum, içi almıyor pek hoşlanmadığı insanın elini tutmayı
ama erkekler öyle değil, bir şekilde yalnızlıklarına çareler üretiyorlar
tabi insan bir hayat arkadaşı olmadan da mutlu olabilir ama bence bu yalnızlık olayı kalbinin köşesinde bir yerde durur, yeri geldikçe acı verir
bana öyle geliyor
bence de evlilik olmasa bile bir hayat arkadaşı lazım (ama tabi 20 yaş için değil)
bence bu dayatma biraz tecrübelerden geliyor
annemin bir arkadaşının lafını hiç unutmuyorum
"koltukta uyuyakalmışım, her yerim tutulmuş, donmuşum, keşke nerede diyecek, üstümü örtecek biri olsaydı"
aşk insanın doğasında, yaradılışında var
hatta hemen hemen tüm hayvanların (insan da bir hayvan olduğu için böyle yazdım) yaradılışında var
zamanı geldiğinde bir hayat arkadaşlığı yaşamak lazım bence de
benim annem yalnız bir kadındı mesela, zorluklarını bizzat biliyorum (toplum baskısını kastetmiyorum, hayatta yalnız olmaktan bahsediyorum)
bunu özellikle kadınlar için söylüyorlar çünkü kadın sevgi olmadan birliktelik yaşayamıyor pek, toplum baskısını kastetmiyorum, içi almıyor pek hoşlanmadığı insanın elini tutmayı
ama erkekler öyle değil, bir şekilde yalnızlıklarına çareler üretiyorlar
tabi insan bir hayat arkadaşı olmadan da mutlu olabilir ama bence bu yalnızlık olayı kalbinin köşesinde bir yerde durur, yeri geldikçe acı verir
bana öyle geliyor
Evet evet benim kalıplarım. Aldatan kocasını "ben bu saatten sonra ne yaparım iş yok güç yok" diye boşayamadığında yerin dibine girmiş olacak zaten. Hiç gerek kalmayacak bana.
Ya da çocuklarıyla ailesinin bi odasına sığındığında.
Görmüyor muyuz arkadaşım? Boşanamayan kadınların en büyük sorunu bu.
Çok doğru yazmissiniz.buda kadinlarin ne fesat kıskanç fitne fücur oldugunu kanıtlar.kadinlarin bu huylari yüzünden bir tane bile arkadasim kalmadi ama eşimin mükemmel arkadasliklari var maşallah.son yıllarda hergun erkek olsaydim keşke diyorumama konu sahibine hak veriyorum
kadınlar birbirine karşı aşırı acımasız
en büyük örnekleri kayınvalide görümce elti konuları
örneğin kadın kocasının ev işine yardım etmemesi sorun ediyor
kayınvalide işinin adı ne evi temizle her kadın yapıyor tembel diyor
örneğin bir kadının dış görünüşüyle kilosuyla makkajıyla saçıyla ağır eleştiriler yapan arkasından dalga geçen yanında bir iki iğneleyici laf söyleyen başka bir kadın oluyor
iş yerlerinde genelde erkek erkeğin değil kadın kadının kuyusunu kazıyor
başka bir kadının mevki sahibi olmasını istemiyor
mevki sahibi olan kadın en çok kadın çalışanlara eziyet ediyor
Burda bazi arkadaslar konu aciyor yalnizlik hakkinda ki cogu 25 yas ustu meslegi olan insanlar kiziyorlar yalnizlik farkli bir olay ama bazen elde olmuyor galiba olmayinca olmuyor.
[/QUOTE]Burada yanlış olan ve düzeltilmesi gereken tüm evin sana kalması. Çalışıyorsanız kocanız da yapacak ev işi , yemek. Ortak görevler bunlar.
+1000000000000Kesinlikle haklısın
En büyük zulmü kadınlar birbirine yapıyor
İyi bi Üniversitesiteden mezun olup anne olup çalışmazsan o kadar okudun nasıl çalışmazsın
Bebeğini bakıcıya bırakıp çalışırsan acımazsın zalim olursun
Çocuk yapmazsan kısır işe yaramaz
Çok çocuk yaparsan cahil düşüncesiz olursun
Tek çocuk yapsan da bencil olursun
en güzel yorumlardan biri bu oldu tebrikler çok haklısınızKadın çalışır çalışmaz, öyle olur böyle olur herkesin hayat şartları farklı ancak ben onursuz kadına karşıyım arkadaş. Aldatan, döven söven adamların ayaklarına kapanıp yalvaran kadın benim için dibin dibinde. Haysiyet sadece parayla olmaz, insanın hayatta bir duruşu olmalı. Sen kendine bunu reva görüyorsan toplumda o davranışla şekillenir, erkeğe veli nimet muamelesi yapan herkesten önce kadınlar, bu beni çıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?