Kadın ortalığı karıştırmış olabilir mi?

Bence şüpheleriniz gerçek. Yoksa böyle yanlış anlama mı olur, ablanız da işin içinde olabilir mi acaba?

Bence şüpheleriniz gerçek. Yoksa böyle yanlış anlama mı olur, ablanız da işin içinde olabilir mi acaba?
Ablam işin içinde olamaz, kaynanasının beni arayıp oğluyla aramı yapmaya çalıştığından bile haberi yok kızcağızın.Bi şey bilse kesin söyler bana, ama bilmiyor

Şüphelerinizde haklisiniz onlar vazgeçmiş ablanızın kvsi öyle söyleyince. De olsa ne olmasa ne yani? Çok mu beğendiniz bu adamı ailesini?

Şüphelerinizde haklisiniz onlar vazgeçmiş ablanızın kvsi öyle söyleyince. De olsa ne olmasa ne yani? Çok mu beğendiniz bu adamı ailesini?
Hayır tabiki öyle bi şey de ima etmedim bunu nerden çıkardınız :) Olsa da olmasa da hiç dert değil, sadece ablamın kaynanası böyle bi şey yaptıysa araya net bi mesafe koyucam bundan sonrası için.Normal davranmaya devam edersem kendimi salak gibi hissederim çünkü

Ablanla konussana o ne düşünüyor. Ayrıca net söylemiyorsun üstü kapalı söylüyorsun. Bu olaydan haberi yoksa anlamaz zaten.

Ablama ilk 'Sen bu durumu nasıl yanlış anladın yaaa' dedim, 'O evin tek öğretmen kızı sen değilsin, öğretmen deyince sırada sen olduğun için sen aklıma geldin' dedi.Ben de durumu açık açık anlattım, o zaman olabilir de olmayabilir de dedi

Kızlar merhaba, ak koyun kara koyun belli oldu...Haklıymışsınız, haklıymışız.Kadın ortalığı karıştırmış.Ne kötü insanlar var ya.Ben gerçeği öğrendim ama enişteme ve ailesine bi şey belli etmedim ortalık karışmasın iyice diye.İçim soğudu zaten konuşasım gelmiyo, resmen bana iftira atmışlar

Bunlar seni kafaya takmiş yaptiklari cok ayip ama....
Nasil anladin olayi
Çocuk bana instagramdan mesaj atmış 'merhaba' demiş ama taaa benim bu konuyu açtığım gün atmış mesajı.Ben de yeni gördüm cevap verdim 'merhaba' dedim, kusura bakmayın rahatsız etmek istememiştim iyi günler dedi.
Tabi ben o ilk mesajdan anlamıştım hedefin ben olduğunu.Güzel bi mesaj attım, çok saygısızcaydı kardeşime yaptığın diye.Neden bahsettiğini anlamıyorum, senin kardeşin de mi var falan dedi...
Sonra olayı anlattı, o da farketmiş zaten bi bit yeniği olduğunu.İlk önce Elliefin hayatında kimse yok tanışabilirsin demiş eniştem, ertesi gün Ellief benim kardeşimle konuşuyomuş benim de yeni haberim oldu demiş.Hatta o defteri kapat, o kızdan uzak dur gibi tehditkar konuşmuş biraz.Yani annesi dedirtmiş anlayacağınız.Çocuk bu haberi öğrenince gece 1de benim yaşadığım ilçeye gelip eniştemi falan bulmuş, ilk önce öyle diyosun sonra böyle diyosun inandırıcı gelmiyor bana falan diye.Eniştem kız bizim gelinimiz sayılır, sen de aile dostumuzun oğlusun, istersen uzatmayalım hiç yaşanmamış sayalım bu olayı demiş.Çocuk sonra da olayın aslını öğrenmek için bana mesaj atmış.Ben de yeni görüp cevapladım, konuştuk.
Kimin ne mal olduğunu ikimiz de öğrendik.Ben babam hariç aileme anlattım, çocuk da ailesine anlattı.İki taraf da şok.Bizim durumu öğrendiğimizden haberi yok eniştemlerin.Bakalım neler olacak...

Ayyy ne tehlikeli aile , çocugu beğendiysen görüş bence , gıcık olsunlar, bir de niye ortalık karışmasın diye söylememezlik ediyorsunuz ki , açın ne yapmak istediklerini sorun , resmen hayatınızla oynuyorlar

Ee ne düşünüyorsun?konusacak misin cocukla sans verecek misin?siz biseylere adim atarsaniz ortalik çok karisir enisten ve ablanla bile araniz acilabilir

çocuğu beğendiysen görüş

kimse kimsenin kısmetini bilemez

görüşmekten de bir şey kaybetmezsin belki iyi bir insan

allah iyi insanlarla karşılaştırsın

bir türk filmi vardı şener şen, ayşen grudayı isterdi her gelen görücüyü de ayşen gruda'ya geldiğini sanardı o geldi aklıma :)

İyi de eniştene söyleyip ortalığı neden ayağa kaldırmıyorsun?
Bu durum karşı tarafta "naz" olarak düşünülüyor.
"E bu kadar ileri gittik, iftira attık. Hala gıkı çıkmadı kızın. O da istiyor" diyorlardır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…