Tahminimin doğruluğundan emin olabilsem yapıcam da işte emin olamıyorum.Bence sen eniştenin annesini ara, olmayacak duaya amin demeyelim. Kismetlerim daha fazla kapanmasın falan de. Ne pis kadınmış yahu
Ablam işin içinde olamaz, kaynanasının beni arayıp oğluyla aramı yapmaya çalıştığından bile haberi yok kızcağızın.Bi şey bilse kesin söyler bana, ama bilmiyorBence şüpheleriniz gerçek. Yoksa böyle yanlış anlama mı olur, ablanız da işin içinde olabilir mi acaba?
Hayır tabiki öyle bi şey de ima etmedim bunu nerden çıkardınız :) Olsa da olmasa da hiç dert değil, sadece ablamın kaynanası böyle bi şey yaptıysa araya net bi mesafe koyucam bundan sonrası için.Normal davranmaya devam edersem kendimi salak gibi hissederim çünküŞüphelerinizde haklisiniz onlar vazgeçmiş ablanızın kvsi öyle söyleyince. De olsa ne olmasa ne yani? Çok mu beğendiniz bu adamı ailesini?
Tahminimin doğruluğundan emin olabilsem yapıcam da işte emin olamıyorum.
Fark etmez sen enişteniz ailesiyle arana mesafeni koy. Seni oğullarına düşünüyorlar, sen istemiyorsun. Görüşüp
Bu kadınla ablam, aynı bahçede 2 ayrı müstakil evde yaşıyolar, hatta genelde ya ablam onun evinde ya o ablamın evinde.Mecbur görüşücem yani çok sık olmamakla birlikte giderim ablama, ablam sonuçta.Ayrıca ortak çevremiz çok fazla bi yerlerde illaki karşılaşcaz, evlerimiz de yakın sayılır.Net tavrımı ortaya koyayım ki salak olmadığımı anlasın
Ablanla konussana o ne düşünüyor. Ayrıca net söylemiyorsun üstü kapalı söylüyorsun. Bu olaydan haberi yoksa anlamaz zaten.
Çocuk bana instagramdan mesaj atmış 'merhaba' demiş ama taaa benim bu konuyu açtığım gün atmış mesajı.Ben de yeni gördüm cevap verdim 'merhaba' dedim, kusura bakmayın rahatsız etmek istememiştim iyi günler dedi.Bunlar seni kafaya takmiş yaptiklari cok ayip ama....
Nasil anladin olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?