Kadın ortalığı karıştırmış olabilir mi?

Eniştene ve ailesine hadlerini bildirmen gerekli. İş pisliğe gidiyor bu insanlara dikkat et. Sessiz kalırsan yakana yapışır bırakmazlar peşini.

Bi şey daha anlatayım.Bizim bu çocukla birbirimizi gördüğümüz küçük nişandı, söz gibi bi şeydi yani yüzük takıldı sadece davul zurna yoktu.Şimdiyse büyük bi nişan yapacaklardı geçen pazar günü.Sonra birden ertelediler sebepsiz, önümüzdeki pazar olsun dediler yani yarın.
Erteleme sebepleri bence şu: Çocuk çarşamba günü askere gitti.Geçen pazar olsaydı nişan, biz bu çocukla karşılaşacaktık.Bunu istemediler, onun askere gitmesini beklediler bi hafta.Şimdi o askere gitti rahatladılar nişan yapıyolar.

Eniste annesine hissedilir mesafe koyun ogluylada gorusmek istemediginizi belirtin hatir icin bile olsa olmayacak birseyi zorlamak istemiyorum zorla olacak osler degol bunlar saygi duyun deyin

Kadin psikopat gibi takildiysa nerde ne varsa engelleyebilir onun kafasina olmazi net sokmaniz lazim
Gorucu ocu degil bence (cunku artik 20 yil oncesi gibide degil)insanlar insanlara vesile oluyor bir tanisin diye olursa oluyor olmazsa olmuyor
Hayirlisi

Kızlar çocuğu beğendim.Bakış açısını, böyle iğrenç bi konuya bile olgun yaklaşımını, benle tanışmak konusundaki kararlılığını, boyunu posunu sesini beğendim Allah için, umut vaadediyor.

Görücü usulü sayılır mı bilmiyorum çünkü annesi hiç girmemiş devreye.Kendisi beni görmüş, kendisi annesine sormuş senin konuştuğun kız kimdi,tanışıyo musun falan diye.Bu da hoşuma gitti.

Görüşmek istiyorum ama malesef biz olayı gece ilk defa konuştuğumuzda çözdük, sabaha askere gitti.Sabah 9da otobüsü vardı, gece 4te mesaj atmış 'İnşallah uyanıksındır,gel dersen şimdi yola çıkarım sabah 6 gibi orda olurum 1 saat otururuz bi parkta sonra dönerim yetişirim otobüse' diye.Takdir ettim istekliliğini.Ama gerek yok dedim.Şimdi nası görüşcez bilmiyorum.Gerçekten istekli ve ısrarcı davranıyo.Beni hiç tanımayan birine 6 ay beni bekle diyemem, ama keşke beklesen de her şey çok güzel olsa falan diyo...

Cıngar çıkarmama sebebimse şu:Görüşürsek ve sonuç olumlu olursa, 3 maymunu oynayacağız mecbur.Ablamı silip atamam.Eniştemin suçlu olduğunu düşünmüyoruz ikimiz de, çünkü baştan kimseyle konuşmuyor demiş, sonra döndürmüş lafı.Annesinin dolduruşuna gelmiş apaçık ortada.Eniştem ve ablamla aramız bozulmaz diye düşünüyoruz bu yüzden, eniştemin ailesi de umurumda değil.
Kızlar kimse kusura bakmasın bencil davranıcam.Eniştem ne der, ablam ne der diye düşünmicem.Eniştem ve ablam 30 yaşındalar 11 yıllık evliler, biri 10 biri 9 yaşında 2 çocukları var.Bizse 26 yaşındayız ve hayat arkadaşımızı bile bulamamışız daha.İnsan her gün birini görüp hoşlanmıyor, ya da hoşlanıyor bu karşılıklı olmuyor.Şimdi hazır karşılıklısını bulmuşuz, 1 şansı hakediyoruz bence

Hakkınızda hayırlısı olsun ilk yorumum da dediğim gibi bu kadının suçu demistim bence sizin yerinize anneniz devreye girse çünkü benim de bir kızım var ve ilerde böyle birşey ile karşılaşsam heralde dünya yi başlarına yikardim hadsiz insanlara hadlerini bildirmedikce daha çok başınız ağrır hakkınızda hayırlısı olsun. E Ebegumeci

Annem psikiyatri servisinde bi süre yattıktan sonra ilaç kullanmaya başladı.1 yıldır ilaç kullanıyor ve ilaçları çok ağır.Normalde cıngar çıkarırdı, ama ilaçlar onu o kadar tepkisiz bi insan yaptı ki, olabilir dedi geçti.Annem devreye girmez bu yüzden, babama anlatırsam babam da çok sert tepki gösterir, ablamla eniştemin bile arası açılabilir.Bu yüzden babama anlatamadım

Cok sinir oldum. Ne tür insanlar var yahu.
Ama kim nekadar engel koysa birseyin olacagi varsa olur. İnsallah mutlu olursunuz. Hakkinizda hayirlisi olsun

Bence babanıza anlatın ablanın haberi olmadığını enistenin annesinin etkisinde kalıp böyle davrandığını onlara kızmaması gerektiğini asıl cinnetlik onun pislik annesi olduğunu diyorum. Bakın bu gün kısmetinizi kesen yarın ahlaksızlık yaptın diye iftira atabilir işi garanti olsun ogluna kalın diye bence söyleyin hiç çekinmeyin inceldiği yerden kopsun

Tamam ablanı enişteni es geçtin. Peki eniştenin annesine ne diyeceksin ?
Bi şey demeyip, hiç konuşmamayı planlıyorum.Bi şey dersem olay iyice büyüyecek büyüyecek gibi, korkuyorum benim yüzümden ablamla eniştemin evliliği zedelenir diye Salak değildir anlar heralde.Hatta olur da bu çocukla evlenirsem zaten onların hepsine kapak olur, söze gerek bile kalmaz.

Konuyu takip ediyordum en azindan isin asli cikmis ortaya, sizin icin cok sevindim. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Cocugun tavrini da begendim, askere de gitmis olsa bir izni olur gelir gorusursunuz.
Ben de enistenizle ve ailesiyle konusmaniz gerektigini dusunuyorum, kendi ogluyla aranizi yapacaklar diye kismetinizi kapiyorlarmis az kalsin, hem de istemediginizi bilmelerine ragmen. Bir kere konusun ki bir daha tekrari, israri olmasin bu konunun.

Teşekkür ederim :) Amin, hayırlısı olsun inşallah.Eniştem ve ailesini Allaha havale ediyorum, henüz kararsızım konuşup konuşmamakta

Enişteniz annesinin dediğini yapmış; ama kalıbımı basarım ki bundan ablanızın da haberi vardır. Annesine demeden önce ablanıza demiştir enişteniz, hadi o ablanızın kayınvalidesi çok önemli biri değil. Ablanız nasıl kabul eder bunun denilmesini? Nasıl olurda "görüşsünler, o ne derse, o kimi isterse o." demez? O bunları dese, enişte sizin adınıza bunları diyemezdi. Ablanız ya ablanız, nasıl size kazık atabilmiş? Siz kayınvalideyi falan bırakın, ablanız asıl düşmanlığı eden, ona nasıl tavır sergileyeceksiniz?

Yok, ablamın haberinin olmadığına yüzde yüz eminim ben.Çocuk eniştemi arayıp baldızının hayatında kimse yoksa görüşmek istiyorum demiş, eniştem telefonu kapatıp ablamı aramış sormuş Ellief biriyle görüşüyor mu diye, ablam beni aradı ben de yok dedim.Eniştem tekrar çocuğu arayıp Elliefin hayatında kimse yokmuş, görüşmenizde sakınca yok diyor.O gece eniştem akşam yemeğini annesinde yemiş.Ertesi gün de işe gitmiş, işteyken ablamı arayıp yanlış anlaşılma olduğunu söylemiş.Ablam masum ya, onu öldürsen kimseye iftira attıramazson öyle bi kız kendisi

Sadece eski yorumlarınızı okumanızı tavsiye ediyorum size. Öğretmen diyince aklına siz gelmişsiniz, o evin tek öğretmen kızı siz değilmişsiniz, yanlış anlaşılma olmuş güya. Size bunu ablanız demiş. Ablanız da gayet olayın bu şekilde olduğunu biliyor yoksa size niçin ben yanlış anlamışım desin? Nefret ediyorum bu kocişkocu kadınlardan, okurken ablanıza ben sinir oldum burada.

Büyük ihtimal öyle benimde buna benzer birşeyler olmuştu komşumuz oğullarina istemeye gelecekler amcamlara söylüyorlar onlarda bizim gelin asla verdirmeyiz diyorlar :) çocuk başkasıyla evlendi biz bunu 3 yıl sonra öğrendik :))) ve istemeye gelmek isteyen bir çok kişiyi engellediler babamın amcasının oglu da taktı bana onlarda ayrı bir yerden bize diye milleti geri ceviyorlardi sonra ögrendik ki babamın süt kardeşi kurtuldum çok şükür :)))

Ay ne çektik kötü niyetli insanlardan..Ya eniştemin kardeşi evlenecek ben kurtulacağım.Ya da ben biriyle evlenip kurtulacağım.İnşallah :)

Eniştemin annesi geçen gün çocuğun annesine demiş ki 'Ellief benim oğlumla konuştu, yanına falan gitti' .
Konuştuğum doğru ama yanına gitmedim.Zaten çocuk diyor ki konuştu deseler sorun değildi benim için, konuşuyo demeleri sorun oldu.Konuşmuş olabilirsin, benim de kız arkadaşım oldu geçmişte ne var bunda diyo.
Her neyse Çocuk sinir küpü olmuş beni aradı, böyle bi şey var mı, saçma sapan imalarda bulunmuş x teyze diye? Yok dedim.Sinirden ölcem çünkü gitmedim hiç bi yere.
Sonra aldım babamı karşıma her şeyi anlattım.Babam eniştemi aradı bize gel diye.Eniştem ve ablam bize geldi.Ben olayı anlattım.İnkar ediyo eniştem.Ben konuştu dedim, o konuşuyo anlamış diyo.Ara dedim çocuğu, aradı sesi hoparlöre aldı.çocuk diyo konuşuyo dedin, eniştem diyo konuştu dedin.Öyle havada kaldı.
Eniştem annesini aradı.X teyzeye böyle böyle demişsin doğru mu diye.Demedim der miyim diyo.Eniştem ve ablam x teyzeye gittiler yüzyüze konuşalım diye.Konuştular geldiler, orda çocuğun annesini de aramışlar.
Bize tekrar geldiler, al istersen çocuğun annesini arayalım konuş, annem öyle bi şey dememiş dedi eniştem.Kadın kendi düşünmüş, bunlar konuştuysa yanına da gitmiştir diye dedi.Aradık öyle diyor dedi.Yüz göz olmayalım diye arartırmadım çocuğun annesini.Peki dedim, sorun yokmuş!
Sonra çocul beni aradı anlattım, seni yine oyuna getirmişler, annem söylemiş x yengeye 'kaç yaşında kadonsın yalan söyleme kız oğlumun yanına gitti' dedin demiş.
Off iyice karıştı, öyle havada kaldı
Çocukla konuştuğumu bilmedikleri için, ben de bunun bilinmesini istemediğim için tam dik duramadık karşılarında dolayısıyla suçluya suçunu itiraf ettiremedik.
Sonra dedik en azından babam öğrendi, artık ileri gidemezler, bize bu da yeter şimdilik.Olay böyle seyretti kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…