- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi pembekuvars30
Kadin sevmiyosa kiz seviyodur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba flört aşamasında olduğum bir bey var gayet güzel konuşurken dikkatimi çekti 2 kez herşey hoş güzel giderken kadın sevmiyorum dedi sizce ne yani evlenip ayrılmış biri bende geri çekilme kararı aldım şimdi sessiz de takılıyorum
Çok kötü bir bakış açınız varKadin sevmiyosa kiz seviyodur belki
Adam seviyordurMerhaba flört aşamasında olduğum bir bey var gayet güzel konuşurken dikkatimi çekti 2 kez herşey hoş güzel giderken kadın sevmiyorum dedi sizce ne yani evlenip ayrılmış biri bende geri çekilme kararı aldım şimdi sessiz de takılıyorum
Ya harbiden senin yorumlarına bayılıyorum lap diye yapıştırıyor lafıErkek seviyor demek ki?
Bu geldi aklımaYa harbiden senin yorumlarına bayılıyorum lap diye yapıştırıyor lafı![]()
"Turşu" deyip konu sahibi arkadaşın aklını iyice karıştırırNe seviyrsun peki diye sormadiniz mi?
Sorsaydınız.Bende anlamadım sohbet arasında pat diye söyledi çok acı çekmiş ona yorumladım ya gayet sevgililiğe gidiyordu ben uğraşamam dedim
Yorumlar efsane yanlız oturduğum yerde terledim gülmekten"Turşu" deyip konu sahibi arkadaşın aklını iyice karıştırır![]()
Dalga gectigimi anlamayangillerdensiniz sanirimÇok kötü bir bakış açınız var![]()