Kadın sevmiyorum diyen erkek

Merhaba flört aşamasında olduğum bir bey var gayet güzel konuşurken dikkatimi çekti 2 kez herşey hoş güzel giderken kadın sevmiyorum dedi sizce ne yani evlenip ayrılmış biri bende geri çekilme kararı aldım şimdi sessiz de takılıyorum

Adam sizinle flört etmiyor bence siz yanlış yorumlamışsınız.
"Kadın sevmiyorum" cümlesi eşcinsel olduğu anlamına da gelebilir kadın düşmanı garip tiplerden olduğu anlamına da.
Sonuç olarak sizden hoşlanmıyor. İlginizi fark etmiş ve önünü kesmek istemiş.

"Ben kadın sevmiyorum" diye bir cumle kuran erkek ilk defa goruyorum. Kadın sevmiyorum demek başka anlamlara da geliyor bence ne demek istedigini iyice bi ogrenin😄 kadin mi asagiliyor yoksa cinsel tercihi mi farkli onu anlayamadik😄

Ben kadın sevmiyorum diyen kişi bu cümlenin ne anlama geldiğini biliyorsa muhtemelen sizinle flört aşamasında olduğunun farkında değil yani kendi kendinize kuruyor olabilirsiniz. Ben direk kaçar engeli basardım heralde

Erkek seviyor o vakit ya da o kadar cok kadinla birlikte oldum ki artik kadin sevmiyorum demek istemis olabilir kendi capinda. Ilginc...

Ne seviyormuş, erkek mi?
Neden sormadınız ki, benim ilk soracağım bu olurdu valla.

Ya harbiden senin yorumlarına bayılıyorum lap diye yapıştırıyor lafı 👏👏👏👏
Bu geldi aklıma :D

- Abla valla işi biliyon sen.
+ Nasıl?

- Yani eviriyon çeviriyon lafı çaktırmadan istediğin yere getiriyon

Bende anlamadım sohbet arasında pat diye söyledi çok acı çekmiş ona yorumladım ya gayet sevgililiğe gidiyordu ben uğraşamam dedim

Bende anlamadım sohbet arasında pat diye söyledi çok acı çekmiş ona yorumladım ya gayet sevgililiğe gidiyordu ben uğraşamam dedim
Sorsaydınız.
Gerçi uğraşmayın. Neyi seviyorsa ona gitsin.

Back
X