- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Abiniz boşanıcak di mi? Ay bu ne yaaa.. çocuklara da yazık. Bırakın o çirkefi pisliğinde boğulsunBağırabildim sadece. Dizlerim çözüldü abimi kaldırıp salona geçirdim. Sonra polisi aradım. Komşular zaten vardı içimden üstüne atlamak tabiki geldi ama zaten komşu kendisinin elini kolunu tutuyodu. Kudurmuş gibi ağzından köpükler çıkıyodu çirkefin
Çocuklar anne vurma anne yapma diye bağırıyolar. Ben zannettim ki yine çocukları dövüyo.
Üzüldüm yaŞimdi benim gördüğüm de abim yerdeydi. Ondan öncesini görmedim ama abim yapı olarak duygusal bir köpeğin karşıdan karşıya geçmesine yardım edecek kadar merhametli birisidir. Hala diyoki hasta ruhlu olduğu için eşime acıyorum diyor
Çocuklar bu sorunlu ortamdan dolayı acayip acayip kişilik geliştirecekler. Ben en çok onlar için üzüldüm ne yazık ki. Ve bunun acısı bi ömür çıkmıycak hayatlarının her yanına yansıycak şu yaşadıkları.Çocuklara üzüldüm.
Psikopat bir anne şiddete maruz kalan bir baba ile büyüyorlar.
Abinizin daha öncede şiddet görmüş olma ihtimali var mı ?
Yenge çirkef diye ellerini çekmişler sanırımYine derken yani bu adi kadın çocuklari hep dövüyor. Hadi abiniz pasif ve karısına boğun egmiş, aileniz ve siz o çocuklara arka çıkmadıniz mı ya? Alın cocukları, sahip çıkın Allah aşkına. Pompalı tufekle önce eşini sonra çocukları taraması mı gerek?
Bilmiyorum söylemez kiÇocuklara üzüldüm.
Psikopat bir anne şiddete maruz kalan bir baba ile büyüyorlar.
Abinizin daha öncede şiddet görmüş olma ihtimali var mı ?
Darp cebir izi yoktur diye var bildiğim kadarıylaÜzüldüm yaben Katibim mahkemeden hiç korkmayın utanmayın , gördüklerinizi aynen anlatın, yengenizin darp raporu var mı?
Sizin açınızdan hiç bişey olmaz korkmayın.Darp cebir izi yoktur diye var bildiğim kadarıyla
Yenge çirkef diye ellerini çekmişler sanırım
Kocasını bu hale getiren kadın çocuklara ne yapmaz.
AminnnAy Allah'ım deli kadın ya... Allah kurtarsın inşaAllah !
Çocuklarla ilgilenmeye çalıştım ama kadın o kadar çirkef ki yani mümkün değil yoksa o çocuklar telef olucaklar biliyorum. Ama benim abim çok pasif inanılmaz pasif. Arkasında durucam ben ama abim dik duramıyoYeminne her gün şu sitede birseyler içime oturuyor Namem ya, zaten gazete ve tv'ler de bir dolu siddet var ama burada siddete bire bir tanık olup da birsey yapamıyoruz gibi oluyorum. O çocuklara kahroldum. Dün tecavüze uğrayan hamile kadın, bugün bu. Ama bakıyorsun kimse eşine toz kondurmuyor ki? Adam eşine acıyormuş ya. Esi kadar çocuklarına acısa bu olmaz. Hadi kendileri susarak ortak oluyor suça da çocukların suçu ne abi?
Pis donundan önce o çocukları elinden almalı.Çok üzüldüm ya elinizde rapor varsa mutlaka bir karar çıkar bosansin donuna kadar da alsın alabiliyorsa
Aslında kendi acınacak haldeYeminne her gün şu sitede birseyler içime oturuyor Namem ya, zaten gazete ve tv'ler de bir dolu siddet var ama burada siddete bire bir tanık olup da birsey yapamıyoruz gibi oluyorum. O çocuklara kahroldum. Dün tecavüze uğrayan hamile kadın, bugün bu. Ama bakıyorsun kimse eşine toz kondurmuyor ki? Adam eşine acıyormuş ya. Esi kadar çocuklarına acısa bu olmaz. Hadi kendileri susarak ortak oluyor suça da çocukların suçu ne abi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?