Küçükken dayakla büyümüş bir kadın bu. Annesi hortumla dövermiş. Bize olan kini de biz abimin bu kadınla evlenmesini istemedik. Annem çok karşı çıktı ve şuanda yaşadıklarının hepsini zamanında abime anlattı bunları bunları yaşıycaksın diye. Ama abim vazgeçmedi. Bu kadın seni döver bu kadın aldatır dedi nitekim aldattı da dövdü de ama benim abim hipnoze edilmiş gibiKadında deli gücü var bence
Maalesef öyle görünüyoBence abin şikayetçi olamaz. Aynen devam edecek evliliğine yazık. Kanım dondu
Aldattı ve darp ediyor. Hala abin bu kadına mı acıyor.Küçükken dayakla büyümüş bir kadın bu. Annesi hortumla dövermiş. Bize olan kini de biz abimin bu kadınla evlenmesini istemedik. Annem çok karşı çıktı ve şuanda yaşadıklarının hepsini zamanında abime anlattı bunları bunları yaşıycaksın diye. Ama abim vazgeçmedi. Bu kadın seni döver bu kadın aldatır dedi nitekim aldattı da dövdü de ama benim abim hipnoze edilmiş gibi
Yeminne her gün şu sitede birseyler içime oturuyor Namem ya, zaten gazete ve tv'ler de bir dolu siddet var ama burada siddete bire bir tanık olup da birsey yapamıyoruz gibi oluyorum. O çocuklara kahroldum. Dün tecavüze uğrayan hamile kadın, bugün bu. Ama bakıyorsun kimse eşine toz kondurmuyor ki? Adam eşine acıyormuş ya. Esi kadar çocuklarına acısa bu olmaz. Hadi kendileri susarak ortak oluyor suça da çocukların suçu ne abi?
Çocuklar kaç yaşında ?Maalesef öyle görünüyo
Boşanması gerek bu saatden sonra o kadını nasıl içi alıcak nasıl karım deyip koluna takıcak bilmiyorum. Ama boşanmaz maalesef kiDarp raporunuz var endiselenmeyin.
Sok oldum. Abiniz bosanmayi dusunmez mi?
Kız 14 oğlan 10 yaşında. İkiside çok zekiler ama kız kaymış durumda kadınsı giyiniyo çocuk gibi değil. Odasından çıkmaz elinde telefon. Çok yardımcı olmak isterim eğitimleriyle psikolojik gelişimleriyle. Çünkü anne zaten hasta ama yaklaştırmıyor çocukları bize.Çocuklar kaç yaşında ?
Boşanması gerek bu saatden sonra o kadını nasıl içi alıcak nasıl karım deyip koluna takıcak bilmiyorum. Ama boşanmaz maalesef ki
Ben zaten çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Bi öneriniz varsa açığım. Abim omurgalı değil kadın çirkef. Ben yarım saatliğine gittim mahkemelik oldum. Dokunanı yakıyoAnneniz köseye cekilip gelininden nefret etmek yerine sizle Sosyal Hizmetlere gidip kadını sikayet edebilir. Devlet anında alır o cocukları. O leş ortamda çocuk mu büyür ya, Allah'ım ne yaşiyor minicik çocuklar. Sonra da cocuklari siz alabilirsiniz.
Abinize Allah akıl fikir versin. Bunun adı kılıbıklık değil, cahillik, dengesizlik, korkaklık. Dayağını yesin otursun ne diyim ama çocuklara birsey olursa cidden abin değil en çok siz üzülürsünüz.
önce abini tedavi ettirmeniz lazım.Kız 14 oğlan 10 yaşında. İkiside çok zekiler ama kız kaymış durumda kadınsı giyiniyo çocuk gibi değil. Odasından çıkmaz elinde telefon. Çok yardımcı olmak isterim eğitimleriyle psikolojik gelişimleriyle. Çünkü anne zaten hasta ama yaklaştırmıyor çocukları bize.
İkisininde sorunlu zamanlarıKız 14 oğlan 10 yaşında. İkiside çok zekiler ama kız kaymış durumda kadınsı giyiniyo çocuk gibi değil. Odasından çıkmaz elinde telefon. Çok yardımcı olmak isterim eğitimleriyle psikolojik gelişimleriyle. Çünkü anne zaten hasta ama yaklaştırmıyor çocukları bize.
Boşanması gerek bu saatden sonra o kadını nasıl içi alıcak nasıl karım deyip koluna takıcak bilmiyorum. Ama boşanmaz maalesef ki
Arkadaşım evden kaçıcak bizde kalabilir mi diyomuş kız. Yani sinyalleri veriyor aslında ama o kadında bunu anlıycak basiret yok. Ben hala olarak ne yapabilirim yarım saat gittim sadece mahkemelik olduk nasıl ilgilenebilirim. Öneriniz varsa sevinirimİkisininde sorunlu zamanları
Hele ki kız tam ergenlik döneminde anne baba kontrol etmezse yanlış şeylere maruz kalabilir ki muhtemelen bu kadar şiddetin ortasında durumunun iç açıcı olması beklenemez.
Siz hala olarak lütfen ilgilenin.
Bu çocuklar ne kadar kısa sürede kendilerini toparlarlarsa o kadar iyi olur.
Abin madem saf biri,onaArkadaşım evden kaçıcak bizde kalabilir mi diyomuş kız. Yani sinyalleri veriyor aslında ama o kadında bunu anlıycak basiret yok. Ben hala olarak ne yapabilirim yarım saat gittim sadece mahkemelik olduk nasıl ilgilenebilirim. Öneriniz varsa sevinirim
İletişiminiz nasıl mesela ?Arkadaşım evden kaçıcak bizde kalabilir mi diyomuş kız. Yani sinyalleri veriyor aslında ama o kadında bunu anlıycak basiret yok. Ben hala olarak ne yapabilirim yarım saat gittim sadece mahkemelik olduk nasıl ilgilenebilirim. Öneriniz varsa sevinirim
Şimdi benim gördüğüm de abim yerdeydi. Ondan öncesini görmedim ama abim yapı olarak duygusal bir köpeğin karşıdan karşıya geçmesine yardım edecek kadar merhametli birisidir. Hala diyoki hasta ruhlu olduğu için eşime acıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?