Kadının adi REZİLLİK

Kadında deli gücü var bence
Küçükken dayakla büyümüş bir kadın bu. Annesi hortumla dövermiş. Bize olan kini de biz abimin bu kadınla evlenmesini istemedik. Annem çok karşı çıktı ve şuanda yaşadıklarının hepsini zamanında abime anlattı bunları bunları yaşıycaksın diye. Ama abim vazgeçmedi. Bu kadın seni döver bu kadın aldatır dedi nitekim aldattı da dövdü de ama benim abim hipnoze edilmiş gibi

Aldattı ve darp ediyor. Hala abin bu kadına mı acıyor.
Siz çocukları kurtarın kardeşim, abin bundan kurtulsa bu kafayla başka bi psikopt bulur.

Anneniz köseye cekilip gelininden nefret etmek yerine sizle Sosyal Hizmetlere gidip kadını sikayet edebilir. Devlet anında alır o cocukları. O leş ortamda çocuk mu büyür ya, Allah'ım ne yaşiyor minicik çocuklar. Sonra da cocuklari siz alabilirsiniz.

Abinize Allah akıl fikir versin. Bunun adı kılıbıklık değil, cahillik, dengesizlik, korkaklık. Dayağını yesin otursun ne diyim ama çocuklara birsey olursa cidden abin değil en çok siz üzülürsünüz.

Çocuklar kaç yaşında ?
Kız 14 oğlan 10 yaşında. İkiside çok zekiler ama kız kaymış durumda kadınsı giyiniyo çocuk gibi değil. Odasından çıkmaz elinde telefon. Çok yardımcı olmak isterim eğitimleriyle psikolojik gelişimleriyle. Çünkü anne zaten hasta ama yaklaştırmıyor çocukları bize.

Ben zaten çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo. Bi öneriniz varsa açığım. Abim omurgalı değil kadın çirkef. Ben yarım saatliğine gittim mahkemelik oldum. Dokunanı yakıyo

önce abini tedavi ettirmeniz lazım.
zaten aklı başına gelince boşanır çocukları alır.

İkisininde sorunlu zamanları
Hele ki kız tam ergenlik döneminde anne baba kontrol etmezse yanlış şeylere maruz kalabilir ki muhtemelen bu kadar şiddetin ortasında durumunun iç açıcı olması beklenemez.
Siz hala olarak lütfen ilgilenin.
Bu çocuklar ne kadar kısa sürede kendilerini toparlarlarsa o kadar iyi olur.

Boşanması gerek bu saatden sonra o kadını nasıl içi alıcak nasıl karım deyip koluna takıcak bilmiyorum. Ama boşanmaz maalesef ki

Ayyy bunu demek istemezdim ama abin harbi dayaklıkmış, o cocukları devlet alsın bunlar da evde ringe çıksın dursun. Al birini vur ötekine, kadından çok abiniz beni benden aldı, kadın kafasıma vura vura zalak etmiş adamı, başka türlü bu kafaya ulaşılmaz.

Arkadaşım evden kaçıcak bizde kalabilir mi diyomuş kız. Yani sinyalleri veriyor aslında ama o kadında bunu anlıycak basiret yok. Ben hala olarak ne yapabilirim yarım saat gittim sadece mahkemelik olduk nasıl ilgilenebilirim. Öneriniz varsa sevinirim

Abin madem saf biri,ona
video var elimde, sen tedavi olmazsan mahkeme veririm
Diye korkutarak psikolojik tedavi alması için baskı yap.
Bi süre sonra zaten oda gerçekleri görmeye başlar.

Kızı 14 yaşında olduğuna göre bunlar en az 15 senedir evli ve bir allahın kulu o çocuklara sahip çıkmamış.En başta da abiniz.Herkes çekilmiş köşesine;bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda takılmış.Ne bekliyorsunuz anlamadım illa ölümlü bir olay mı yaşansın allah esirgesin.Yazık o çocuklara.Psikolojileri iflah olmaz artık.

İletişiminiz nasıl mesela ?
Sürekli dışarda görüşebilirsiniz.
Okuldaki durumunu okula gidip öğrenebilirsiniz.
Aklıma ilk bunlar geldi.

Ağzım açık okudum yeminle!
Bu nasıl bir kadın ya?
Abiniz çok efendi olduğundan karşılık vermemiş belli yoksa o hale getiremezdi.
Çocuklara yazık. Ve bence o kadın normal değil.
Psikolojik sorunları var.
Mahkemede olanları anlatıcaksınız hepsi bu elinizde darp raporu var mahkeme sizden yana olucak.

Abiniz çok daha iyisini hak ediyor çok merhametli anlaşılan. Nasıl böyle birine denk gelmiş. Madem üzülüyor dr a götürsün çünkü besbelli kadın hasta. Bırakmayı düşünmüyorsa en azından tedavi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…