Kadının adi REZİLLİK

Sitede genelde kadinlar dayak yiyodu ilk defa erkegin dayak yedigini duydum saskinim. Kadin canavarmi nedir adami bayiltana kadar dovmus vicdansiz. Istedigi kadar beni dovdu desin kaniti varmi mahkeme kanita bakar. Insallah yaptigi yanina kalmaz cezasini ceker.

Merak etmeyin hakimler kimin yalan söylediğini bilir
Ayrıca şahitleriniz de var mahkeme tarafından komşular dinlenir.

Komşular şahit olur .

O değilde, abiniz o kadınla evli kalmaya devam mı edecek. Çocukların gözü önünde kepazelik

abinizi sizi geçtim de. kocasına bunları yapabilen bir şahıs diyim ne diyim bilmiyorum o çocuklara neler yapıyor?

Yengeniz odadan elinde sopayla çıkıp bı anda abinize saldırmış olmalı
Veya madde kullanıyorsa ondan da deli kuvveti vardır ... Arkanizdan iner inmez kıyamet kopması ilginç .. ne değişik kadinmis

Kadinin darp raporu var mi galiba yok. Sadece kuru iftiralari var.
Abinim darp raporu var. Mahkemede sakince ve hakimin sana guven duyacagi bir sekildw olayi anlatirsin tamam.
Hicbir sey cikmaz

Yorumlari okuyamadim. Öncelikle gecmis olsun. Abinizin çocukları önünde dayak yemesi çok nahoş olmuş. Ama eğer bosanmayacaksa, o darp raporu bir işe yaramaz hiç heveslenmeyin

Bence abinizi bir psikoloğa yönlendirebilirsiniz, yardım alsa belki ozguveni yerine gelebilir ve kendinde boşanacak gücü bulabilir. Psikolog işini lütfen iyice düşünün.

ay abini bosat bence bu ne yahu abını onun onune yem dıye atmıs gıbısıbız tamam abın pasıf de sız de kormusunız? bosayın, bosatın manyakmısınız ? kanser eder adamı bu kadın. meydanı sız vermıssınız bence bu ılk degıldı bu gıdısle son da olmaz adamı oldurur sızde arkasından aglarsınız. hastaysa gtsın tedavı olsun Allah ın psıkopatı! abın hala onun yanında mı

Ama eşi kendisine hiç acimamis.Abiniz mahkemede de eşine acımaz ,sizin yanınızda olur umarım. Cocuklara uzuldum boyle bir olaya sahit olmuslar .Allah yardımcısı olsun .

Oyle bir sey olsa herkes birbirine iftira atar. Ispatlamasi lazim.

Ayrica abiniz neden boyle birinden bosanmiyor?

Sosyal hizmetlere gidip durumu bildirebilirsiniz. Yegenlerinizin bakımını üstelenebilirsiniz.
Kız olan büyükmüş, dışarda buluşup konuşma imkanınız var mı? Böyle düşünüyorum sende istermisin diye sorun.
Böyle bir baba modeli ile büyüyen kız, erken yaşta kendinden büyük erkeklere sığınır, elinizden kayıp gitmesin.

Bu nasıl aşağılık rezil kadın! Bizim de başımız da böyle bir yenge musvettesi var. Seni çok iyi anlıyorum lanet olsun böyle şeytanlara.
Kocan var çocuğun var görümce bayram için gelmiş seytan kadın ne belanı böyle kuduruk sun!

Abin tam bir adammış.
Takdir ettim.
Eğer ki senin dövdüğünü iddia ediyorsa darp raporu alacaktı o da.
Polise şikayet etmekle olmaz o iş.
Ama abin hala bu kadınla yaşamaya devam ederse yazık eder kendine be yavrularına. Ne yapın edin boşandırın adamı.

O darp rağoruyla boşansın çocuklarıda vermezler ona

Üzüldüm abinize ... işte gelin kötü diye evladıyla , abisiyle ilgisini kesen, derdi sıkıntısı varmı bilmeden yaşayan ailenin sonu. Şu vakitten itibaren abinize sahip çıkın destek olun , olun ki kadından kurtulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…