Kadının adi REZİLLİK

Ohaaa abiniz nasıl tepkisiz kalıyor öyle onu anlamadım yada niye boşanmıyor????

Ohaaa abiniz nasıl tepkisiz kalıyor öyle onu anlamadım yada niye boşanmıyor????
Tepkisiz kalma sebebi zannımca tepkisinin fayda etmeyeceğini düşünüyo. Boşanmama sebebi şimdiye kadar çocuklardı. Bundan sonra napıcak bilmiyorum. Çünkü tamamen içine kapandı. Hiç konuşmuyo.

Allahım,kardeşimi, çocuklarımı ve herkesin evlatlarını kötü evlilik yapmaktan koru yarabbi...Allah rızası için amin deyin...

kadın ne derse desın abinde olmayacakj mı o mahkemede
bir zahmet anlatsın olayın gercek yuzunu
oyle bı annede o cocuklar büyüse ne büyümese ne
çok yazık

Son durum nedir

Abini kurtardin komşular vardı elini surmedigine dair .o bana saldırdı küfür etti diyebilirsin ki sana da saldırmış komşular girmiş araya. Nasil bir kadın bu ya aaaaaaaaaaaa ağzım açık kaldı. Benim heri fe böyle kadın lazım iste:)

Son durum; şuanda sadece çocukları toparlamaya çalışıyoruz. Ben hiç görünmeden arka planda abimi dadece çocukları mutlu etmesi ilgilenmesi için planlar yapıyorum. Hediyeler alıp abime veriyorum kendi almış gibi çocuklara versin diye. Abimin işi çok yoğun vaktini bide alışverişte geçirmesin diye ben alıyorum. Gerisine karışmayı da hiç düşünmüyorum. Çünkü o enkazın altında ben de kalmak istemiyorum. Yeterince psikolojimi bozdu bu olay. Kocaman insanlar. Boşanmak yada barışıp devam etmek onun bileceği bişey.

kadın ne derse desın abinde olmayacakj mı o mahkemede
bir zahmet anlatsın olayın gercek yuzunu
oyle bı annede o cocuklar büyüse ne büyümese ne
çok yazık
Değil mi ya...
Aman çocuk var,
Annesiz, babasız kalmasın bla bla bla...
Ortada evlilik var çünkü, çocuklar da aile saadeti den uzak kalmasın...
Hayır!!!
Erkekler kadınları doverimle, öldürürümle sindiriyor da, bu kadınlar nasıl yapıyor???

Abimde olan; kadın inanılmaz edepsiz yani rezil olmuş hiç umurunda olmaz seviye diye bişey yok hani ar perdesi yırtılmış derler ya öyle bişey Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz o yüzden herşeyi yapabilecek bir kadın. Abim de sakin sessiz dingin efendi birisi. Biraz da kapalı büyüdü gözü hiç açılmadı. Çok fazla vicdanlı. Abimin bu yönlerini olabildiğine sömürüyo

Komsular sahitlik yapar. Darp raporu da var. Aileniz de sorunlu biri olduguna dair sahitlik yapabilir. Eger bu kadar problemli ise ben cocuklara uzuldum. Onlarin psikolojileri ne durumdadir kimbilir. Bosanmalari ve cocuklarin velayetinin babada kalmasi onlarin hayrina olur diye dusunuyorum cunku yengeniz gercekten cekilecek dert degilmis eger boyleyse.

Mahkemeniz oldumu?? Eski konuyu deşmiş olucam ama son durum ne oldu abiniz affettimi?

şoklar içinde okudum çok büyük geçmiş olsun bende çok merak ettim ne yaptılar boşandılarmı ?
Şahsi fikrim benimde erkek kardeşim var büyükte konuşmak istemem bu durumu ben yaşasam o kadının bütün etlerini parça pinçik etmiştim bile bana kalmaz muhtemelen annem kadını 1 kaşık suda boğmuştu başlarım edebine adabına,merhaametine !!!!

vampir mi oldu yengeniz nasıl kanlar içinde kalır o kadın dan hemen kurtulmalisiniz hasta ruhlu biri bence olmadı şehir değiştirin

çevrim içi olup açtığınız konuya cevap vermemenizde enteresan

keske gitmeseydin senin yuzunden yuva dagılıcak abin cocuk degil demekki yenge senden hoslanmıyo dua et evine girebilmissin yani yine insaflı diyebilirdi bu eve o girmicek dye

eee yarın abin karım o benim cocuklarımın anası derse ne yapıcaksın cok merak ediyorum

Limoncu konu üzerinden aylar geçmiş, olan olmuş biten bitmiş. Ama yazdığın yoruma deli oldum. Ne demek senin yüzünden? Kadın canavar. Kadın edepsiz. Abi desen pasif. Ne kendini ne çocuklarını ne kardeşini savunmuş. İnşallah devamında aklı başına gelmiştir. Böyle kadınlardan çocukların velayetinide alacaksın ki hayatları kurtulsun çocukların. Şiddetten uzak büyüsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…