Ben boyle bir anneyle yasadim 20 yasina kadar .
Babamda annemde calisiyor
Annem babamdan maasinin son kurusuna kadar alir bi kurus vermezdi .
Babam da bankalara kredi kartlarina bulasti cunku parasizdi .
Bankalar patlak verdiginde annem babama kafa goz dalardi .
Ben babamin dayak yedigine ,kiyafetlerinin yirtildigina,evden yaka paca atildigina ,her gun hayvan gibi asagilanmasina ,insan yerine koyulmamasina sahit oldum.
Babami dovemezse muhakkak bir sebepten bana dalardi .
Belki ilk defa soyluyorum ama cok aci dayaklar yedim bende !!!
20 yasinda da kacarak evlendim zaten .
Babam 56 yasinda hala asagilanir .
Bana artik bulasamiyo ama babami dovmese de laflari yetiyo !
Elimden bisey gelmiyo maalesef.
Yillarca babam bankadan harcadi
Annem ondan mutevellit beni okula parasiz gonderirdi.
Cok isterdim bosanmalarini ve babamla yasamayi ama olmadi ..
O cocuklari o anneden uzaklastirin..
Rica ederin abinizi ikna edin .
Gerizekali degildir herhalde anlar !
İstiyor ama cesareti yok
Olayı gören birileri varsa sizin vurmadığınıza dair tanıklık etmesi önemliMalum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Bayram nedeniyle kahretsin ki büyük abim diye yarım saatliğine gittim. Abimle oturdum yeğenlerimi gördüm sevdim. Kendisi diğer odadaydı. Odadan çıkmadı hiç görmedim. Yarım saat ya oturdum ya oturmadım maksat kardeşin seni büyük bilip gelmedi demesin diye. Sonra hemen abi benim işim var ders çalışcam dedim çıktım. Dediğim gibi kendisini hiç görmedim. Ben üç beş merdiven inmemle içerden bağırtılar koptu. Çocuklar anne vurma anne yapma diye bağırıyolar. Ben zannettim ki yine çocukları dövüyo. Kendininde sesi geliyo geberticem seni filan diye. Abimden ses yok. Kapıyı çalıyorum açan yok. O kadar korktum ki. Sonra karşı komşusu çıktı filan neyse yeğenim kapıyı açtı girmemle çığlık atmam bir oldu. Abimin suratı boynu boğazı kan içinde, gözlüğü kırılmış bitarafta ve abim yerde yarı baygın.. Allah kahretsin yazarken bile elim titriyo. Kendisi de kuduz hayvan gibi bana saldırmaya başladı ama komşular vardı araya girdiler. Polisi çağırdım. Abime darp raporu aldık.
Şimdi bu şahıs abimi darp ettiği için ceza alıcağını öğrenmiş ve benden şikayetçi olmuş ben kendisini dövmüşüm güya ki elimi sürmedim bana vurmasınada müsaade etmedim. Çirkeflik seviyesini biliyorum yeğenlerimi uzaklaştırıp bitaraftanda abimle ilgileniyodum. Asla vurma dövme darp olmadı ikimizin arasında
Dün gidip ifade verdim. Beni dövdü hakaret etti demiş şikayetçi olmuş. Bende olanı biteni olduğu gibi anlattım. Şimdi mahkemeye çıkıcaz ne zaman gün verirlerse artık. Ama ben daha önce böyle seviyesizce olayların içine hiç düşmedim. Bunun için mahkemeye çıkmak utanç verici bişey benim için. Ben şimdi çirkef ve şerli bir kadının iftirası yüzünden abisinin eşini dövmekle suçlanıcam. Rezalet tek kelimeyle. Bu tür durumda mahkeme ne diycek hakim savcı ne diycek ben nediycem arkadaşlar. O kadar şaşkınım ki. Sadece sessiz sedasız bayram ziyaretine gittim ve yarım saat bile oturmadan kalktım. Ve biranda kendimi mahkemelik buldum. Napıcam ben. Ya hakim ona inanırsa
Bu arada yengeniz darp raporu almadıysa hiç sıkıntı yok korkmayınOlayı gören birileri varsa sizin vurmadığınıza dair tanıklık etmesi önemli
Vermezki kadın verse eğitimleri masrafları herşeylerini üstlenmeye razıyım ne gerekiyosa hayatları kurtulsun yeter ki ama pisliğine vermezAllâh'ın belası!!! o kahrolası elleri küçücük çocukların üstünde nasıl inip kalkıyor?!!
Yeğenlerinizi kurtarın.
Onlar bizim geleceğimiz, yeğenlerinizi bırakmayın.
Abiniz koskoca adam istese boşanır, müdaafasını yapabilsin bir zahmet siz yeğenlerinizi bırakmayın. Nolur çocuklarımızı, kardeşlerimizi alın o cehennem yuvasından.
Şuanda sizi hiç inandırmak gibi bir derdim yok. Yeterince canım sıkkın zaten çocuklar için. Konuyu bidaha okuyun. Ben çıktıktan sonra oldu ne olduysa. İçeri tekrar girdiğimde abimin yüzü kan içindeydi. Tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Birde ekliym ben küçük olduğum için bana gelmiyor elimi öpmeye. Anneme gidiyor el öpmeye.Gerçekten hiç inandırıcı değilsiniz. Aranzıda bir kavga olmamış bir husumet olmamış onun kıskanç olduğunu düşünüyormuşsunuz mesafe koymuşsunuz ama önceden yaşanan bir şey yok bayram günü nasıl odasına kendini kapatıyor onu geçtim bir adam nasıl karısını o kadar dövmesine müsaade eder yahu hem de baygın yatacak kadar hem de çocuklarının önünde? Hem de yok beni dövdü diye iftira atıyorsa kusura bakmayın ağabeyiniz bostan korkuluğumu kardeşim ona bir şey yapmadı diyemiyor mu? Öyle tepkisiz karısın onu dövmesine izin vermiş fala yapmayın Allah aşkına ya. Niye ayrılmıyor o zaman. Bir bayram günü gittiniz diye kadın kocasını dövecek hiç güleceğim yoktu kaldı ki bayram zamanı ağabeyiniz size gelmiyor mu el öpmeye o zaman görmediniz mi ağabeyinizi niye evine gittiniz?
Peki birsey soracagim lutfen yanlis anlamayin ve asla yaptigini tasvip etmiyorum berbat bir durum tabiiki.sorum su ki:daha onceleri mesela gecen yil gitmistim demissiniz ya evine o zamanlar ya da daha once aranizla boyle vurmali bir olay gecti mi?yani daha once vurdunuz mu hic abinizin esine.eger oyle bir durum varsa o zamanlardan kinlenmis ve sinirleri sizin varliginizi hissetmeye bile dayanmiyor olabilir.eger oyle bir kini varsa sizi gormese bile evine gitmis olmaniz onu rahatsiz etmis ve sinirini abinizden cikarmis olabilir.niye evime geliyor gibisine.bir de hani yazmissiniz ya yine cocuklari dovuyor sandim diye cocuklarini surekli dovdugunu nereden biliyorsunuz?cunku gorusmuyorum falan demissiniz.lutfen yanlis anlamiyin tekrar diyorum yasananlar asla dogru degilMalum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Bayram nedeniyle kahretsin ki büyük abim diye yarım saatliğine gittim. Abimle oturdum yeğenlerimi gördüm sevdim. Kendisi diğer odadaydı. Odadan çıkmadı hiç görmedim. Yarım saat ya oturdum ya oturmadım maksat kardeşin seni büyük bilip gelmedi demesin diye. Sonra hemen abi benim işim var ders çalışcam dedim çıktım. Dediğim gibi kendisini hiç görmedim. Ben üç beş merdiven inmemle içerden bağırtılar koptu. Çocuklar anne vurma anne yapma diye bağırıyolar. Ben zannettim ki yine çocukları dövüyo. Kendininde sesi geliyo geberticem seni filan diye. Abimden ses yok. Kapıyı çalıyorum açan yok. O kadar korktum ki. Sonra karşı komşusu çıktı filan neyse yeğenim kapıyı açtı girmemle çığlık atmam bir oldu. Abimin suratı boynu boğazı kan içinde, gözlüğü kırılmış bitarafta ve abim yerde yarı baygın.. Allah kahretsin yazarken bile elim titriyo. Kendisi de kuduz hayvan gibi bana saldırmaya başladı ama komşular vardı araya girdiler. Polisi çağırdım. Abime darp raporu aldık.
Şimdi bu şahıs abimi darp ettiği için ceza alıcağını öğrenmiş ve benden şikayetçi olmuş ben kendisini dövmüşüm güya ki elimi sürmedim bana vurmasınada müsaade etmedim. Çirkeflik seviyesini biliyorum yeğenlerimi uzaklaştırıp bitaraftanda abimle ilgileniyodum. Asla vurma dövme darp olmadı ikimizin arasında
Dün gidip ifade verdim. Beni dövdü hakaret etti demiş şikayetçi olmuş. Bende olanı biteni olduğu gibi anlattım. Şimdi mahkemeye çıkıcaz ne zaman gün verirlerse artık. Ama ben daha önce böyle seviyesizce olayların içine hiç düşmedim. Bunun için mahkemeye çıkmak utanç verici bişey benim için. Ben şimdi çirkef ve şerli bir kadının iftirası yüzünden abisinin eşini dövmekle suçlanıcam. Rezalet tek kelimeyle. Bu tür durumda mahkeme ne diycek hakim savcı ne diycek ben nediycem arkadaşlar. O kadar şaşkınım ki. Sadece sessiz sedasız bayram ziyaretine gittim ve yarım saat bile oturmadan kalktım. Ve biranda kendimi mahkemelik buldum. Napıcam ben. Ya hakim ona inanırsa
Babaniz icin cok uzuldum
Babanizin bu dunyadaki imtihani Anneniz sanirim
Bosanmayi hic dusunmedi mi annenizle
Ya da siz ikna edemediniz mi
Gerçekten hiç inandırıcı değilsiniz. Aranzıda bir kavga olmamış bir husumet olmamış onun kıskanç olduğunu düşünüyormuşsunuz mesafe koymuşsunuz ama önceden yaşanan bir şey yok bayram günü nasıl odasına kendini kapatıyor onu geçtim bir adam nasıl karısını o kadar dövmesine müsaade eder yahu hem de baygın yatacak kadar hem de çocuklarının önünde? Hem de yok beni dövdü diye iftira atıyorsa kusura bakmayın ağabeyiniz bostan korkuluğumu kardeşim ona bir şey yapmadı diyemiyor mu? Öyle tepkisiz karısın onu dövmesine izin vermiş fala yapmayın Allah aşkına ya. Niye ayrılmıyor o zaman. Bir bayram günü gittiniz diye kadın kocasını dövecek hiç güleceğim yoktu kaldı ki bayram zamanı ağabeyiniz size gelmiyor mu el öpmeye o zaman görmediniz mi ağabeyinizi niye evine gittiniz?
Daha önceleri tartıştık. Annemin elini kapı arasında sıkıştırıp kanattığında il dışındaydım kendisine telefon açıp hakaret ettim. İlk kavgamız buydu şahısla. Sonrasında mecburiyet dışında görüşmedim ama her defasında da sinir bozucu şeyler yapardı. Biara dissosiyatif bozukluğu oldu (psikiatrik hastalık) o sırada çok da olmasa da kısmen destek oldum abimin hatırı için. Evde ilaçlarını verdim serumunu taktım. Hastanede ilgilendim filan hani çok bişey değil yaptığım ama içimden de fazlası gelmedi o sıralarda bana bi iyi oldu ama ben hep mesafeliydim. Çünkü sağlıklı bir kafa yapısı yok. Daha önce ne kendisinin abime, ne abimin kendisine şiddet uyguladığına tanık olmadım. Olduysa da ben görmedimPeki birsey soracagim lutfen yanlis anlamayin ve asla yaptigini tasvip etmiyorum berbat bir durum tabiiki.sorum su ki:daha onceleri mesela gecen yil gitmistim demissiniz ya evine o zamanlar ya da daha once aranizla boyle vurmali bir olay gecti mi?yani daha once vurdunuz mu hic abinizin esine.eger oyle bir durum varsa o zamanlardan kinlenmis ve sinirleri sizin varliginizi hissetmeye bile dayanmiyor olabilir.eger oyle bir kini varsa sizi gormese bile evine gitmis olmaniz onu rahatsiz etmis ve sinirini abinizden cikarmis olabilir.niye evime geliyor gibisine.bir de hani yazmissiniz ya yine cocuklari dovuyor sandim diye cocuklarini surekli dovdugunu nereden biliyorsunuz?cunku gorusmuyorum falan demissiniz.lutfen yanlis anlamiyin tekrar diyorum yasananlar asla dogru degil
Malum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Malum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Gercekten isiniz zor oyleyse.allah buyuk sabir versin size.boyleleri yalan dolan da uydurur mahkemedeDaha önceleri tartıştık. Annemin elini kapı arasında sıkıştırıp kanattığında il dışındaydım kendisine telefon açıp hakaret ettim. İlk kavgamız buydu şahısla. Sonrasında mecburiyet dışında görüşmedim ama her defasında da sinir bozucu şeyler yapardı. Biara dissosiyatif bozukluğu oldu (psikiatrik hastalık) o sırada çok da olmasa da kısmen destek oldum abimin hatırı için. Evde ilaçlarını verdim serumunu taktım. Hastanede ilgilendim filan hani çok bişey değil yaptığım ama içimden de fazlası gelmedi o sıralarda bana bi iyi oldu ama ben hep mesafeliydim. Çünkü sağlıklı bir kafa yapısı yok. Daha önce ne kendisinin abime, ne abimin kendisine şiddet uyguladığına tanık olmadım. Olduysa da ben görmedim
Allah Bazılarının kalbini karartıyor . Görmez anlamaz oluyorlar. Ama keşke tabi keşke düzelse, en güzeli böyle insanlardan uzak durmakKeşke düzelse o kadar çok dua ediyorum ki. Şükretmeyi öğrense normale dönebilse üç günlük ölümlü dünyada hiçbirşeyin bir çocuğun gözyaşından daha değerli olmadığını anlayabilse ahh keşke o çocuklar analı babalı huzur içinde sağlıklı bir şekilde büyüse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?