Kadının adi REZİLLİK

Aman yarabbi evlerden irak, merak etme mahkemeler insan sarrafi,abin raporla boşanıp nafaka vermeyecek derdi o sanırım, mahkeme 1-2 sene sürer 3 aylık aralıklarla, sana bişey olmaz merak etme an kendi içeri birer bence
Şuanda hepimizin derdi çocukların psikolojisini nasıl toparlıycaz. Nafaka en son düşündüğümüz şey

Allah abinize biran önce doğru yolu göstersin inşallah..Yazık o evde yetişen çocuklara

Şuanda hepimizin derdi çocukların psikolojisini nasıl toparlıycaz. Nafaka en son düşündüğümüz şey
Canım siz değil o kadın düşünüyordur demek istedim bu yüzden sana iftira atıyor ; allah hakkınızda hayirlisini versin çocuklar kac yasinda

Allah abinize biran önce doğru yolu göstersin inşallah..Yazık o evde yetişen çocuklara
Boşansalarda boşanmasalarda o çocukların psikolojisi yerle bir şuanda. Ya yapmayın çocuk işte akli dengeniz yerinde değilse yapmayın çocuk. Al işte gül gibi ikiside. Hele küçük olan balkonda ağlaması gitmiyo gözümün önünden. İçim parça parça bu gecede uyku yok bana

Öyle kuduruk bir insan çocukları psikoloğa götürmen için sana verir mi?

Bence sen abini götür çünkü bu işi çözecek olan o. Fiziksel olarak güçlü bir insan eğer dayak yiyorsa böyle istiyor demektir. Böyle ihtiyaç duyuyor demektir.

Canım siz değil o kadın düşünüyordur demek istedim bu yüzden sana iftira atıyor ; allah hakkınızda hayirlisini versin çocuklar kac yasinda
Kız 14, oğlan 10 yaşında. Küçük olanın ağlaması hep gözümün önünde. Bağırışları kulaklarımda. Başım zonkluyo uyuyamıyorum. Allahım sen yardım et. Ben böyleysem o minikler nasıllar şimdi. İlk iş o çocukları psikoloğa götürmek

Abine çocukları alıp evden ciksaydiniz annenlere gitseydiniz yaptınız mı böyle bir şey?

Abim kazık kadar adam. Şuanda o çocuklardan daha önemli hiç kimse yok gözümde. Onlar masum ve savunmasızlar. Abim bişekilde sinemaya götürcem filan diye alsın yada bişey yapsın sabah konuşucam bi şekilde o kuzuların biraz destek almalarını sağlamam lazım. O çocuğun gözyaşından korku çığlıklarından daha elzem ne olabilir

Abine çocukları alıp evden ciksaydiniz annenlere gitseydiniz yaptınız mı böyle bir şey?
Hayır maalesef o sırada çocukları evden çıkarmadığım için kendime çok kızıyorum. Manyak kadın benim bile evden çıkmama müsaade etmedi ki. ...nunu aşağı indirmeden gitmeyeceksin diye bağırıyodu bana düşünebiliyomusunuz çirkefliği

Öncelikle büyük geçmiş olsun
Rabbim o çocukların bahtını açık etsin...

Siz darp raporu almışsınız abiniz için , karşı tarafın böyle bir raporu yok.Bilirkişi raporu mahkemede doğru kaynak olarak incelenir. Hem komşular da şahittir, hakim de öyle her söze inanmaz ki darp raporuna sebep olan birine hiç kolay inanmaz.
Siz de iftiradan dava açın yengenize, uğraşsın dursun.
Ne insanlar var ya Allah kolaylık versin size

Amin Allah edepsize çattırmasın

Iyi durmussunuz benim kardesimin agzi burnu kan baygin olmasini gecerim bir tirnagini zedeleseler durabilecegimi sanmam.gitsin kime şikayet edecekse etsin.
Abinizi o deli kadından kurtarin.cocuklarin bunlari gormesine musade etmeyin lutfen

Zaten en kötüsü o, Allah yardımcıları olsun çocukların. Masumlara kıyamıyor insan.
İnşallah abin de toparlanır ve boşanır bu kadından,çocukları da kendini de kurtarır. kadının kendiliğinden düzeleceğini sanmam, ciddi psikolojik tedavi görmesi lazım

Abinizi dövme sebebi neymiş ki?
Çok büyük bir nedeni olmali abiniz yoksa eli kolu bagli oturmazdi değil mi?. Tabi ki hicbir sebep şiddeti hakli kılmaz.
Abiniz pasif biri midir genelde?
En üzüldüğüm kısım hem de çocuklarin önünde...
Allah onu islah etsin...
Abinize de akıl fikir versin
Hiç böyle birsey görmedim.

Son düzenleme:
Ben gittim ya evine işte derdi o. Ama zaten en son geçen yıl gittim. Bu seferde sırf bayramdır büyük abimdir diye gittim, bak kardeşin bi elini öpmeyegelmedi bayramını kutlamadı demesin diye gittim. Ölsrydim de gitmeseydim o çocukların gözyaşını görmeseydim bağırıklarını duymasaydım. Kadın benim varlığımdan rahatsız. İnanılmaz derecede mesleğimi oturduğum evi kullandığım arabayı herşeyimi kıskanan ve sürekli fitnelik fesatlık peşinde koşan birisi. Off çok yoruldum. İnsan denince kusasım var

Öyle deme nerden bilebilirdin ki böyle olacagini.senin bilmedigin daha neler yasaniyordur o evde.Abin icin birsey diyemeyecegim o yaşa gelmis artik duzelmez.Çocuklari o kadinin elinden kurtarin.

Keşke düzelse o kadar çok dua ediyorum ki. Şükretmeyi öğrense normale dönebilse üç günlük ölümlü dünyada hiçbirşeyin bir çocuğun gözyaşından daha değerli olmadığını anlayabilse ahh keşke o çocuklar analı babalı huzur içinde sağlıklı bir şekilde büyüse...

Sakin sakin okurken bunu hic beklemiyordum.
Saskinim. Aman Allahim.
Ama anlamadigim kanar icinde frlan olmasi abinizin. Nasil gelismis olay abiniz anlatmadimi? Neyle vurmusta kan felan meydana gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…