- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Isinize gelmeyince kidinin dismini kidin. Her fikre acik.diilseniz konu acmiycaksinizMerhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Hayır hanımefendi. işinize gelmeyecek diye bir bir şey yok. Sadece benim problemim benimle diğer açtığım posta dalga.Isinize gelmeyince kidinin dismini kidin. Her fikre acik.diilseniz konu acmiycaksiniz
Sizin konunuzu bilmiyorum . Belki ayrıl demeleri aşırı derecede mantıklıdır AMA bende fark ettim basit şeyler de bile ayrıl diyenler aşırı fazla. Atıyorum eşim arkadaşlarını bana sormadan iki üç kez eve çağırdı hemen biri yorum yapıyor “ bu sana saygısızlık ayrıl boşan ayaklarının üzerinde dur “ kardeş sakin ol . Bekara koca boşamak kolay dedikleri burası
Dediğim gibi sizin konunuzda haklı olabilirler ben genel konuşuyorum
Ben önceki konnuzu okumuştum, yorum da yapmıştım. Fikrim hala aynı sizi bulduğu ilk fırsatta aldatacak bir kocanız var. Siz de bunun farkında olduğunuz için diken üstündesiniz zaten. Zaten bu hayatta çok acı çekmişsiniz bu berbat adamdan kurtulup biraz ferahlamak yerine bir çocuk daha yapmak istiyorsunuz. Tabiki sizin hayatınız, kendi kararınız. Ama hamileiğinizde yada lohusalığınızda aldatıldığınızda yaşayacağınız üzüntü, tramva çok daha yıkıcı olacaktır.
Evet, koynuna girdiğin o yalancı o.ç.nin hiçbirrrrrrrrrr günahı yok, o bebekler kadar masum süt kadar temiz , düşmanın olan başka bir kadın aynen öyle
Lütfen ben ona zaten temiz demiyorum yaşattıkları da bazen film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor geçmiyor değil ben sadece diğer postumda düzeltme yapmadan önce yanlış yazdığım için edilen olaylardan bahsediyorumEvet, koynuna girdiğin o yalancı o.ç.nin hiçbirrrrrrrrrr günahı yok, o bebekler kadar masum süt kadar temiz , düşmanın olan başka bir kadın aynen öyle
Hayır işime gelmeyince diye bir dava yok benim üzüldüğüm nokta başka bir posta açtığımda imla hatalarından dolayı dalga geçilmesiydi bir kadın kadına bu kadar böyle yaptığı hatalardan dolayı dalga geçiyorsa erkekler ne yapmazIsinize gelmeyince kidinin dismini kidin. Her fikre acik.diilseniz konu acmiycaksiniz
Gene ne düşmanlık yaptık ay
Kadinin kadini her durumda kayirmak zorunda oldugu fikrine nerden kapildiniz bilmiyorum. Yanlis bi fikirLütfen ben ona zaten temiz demiyorum yaşattıkları da bazen film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor geçmiyor değil ben sadece diğer postumda düzeltme yapmadan önce yanlış yazdığım için edilen olaylardan bahsediyorum
Hayır işime gelmeyince diye bir dava yok benim üzüldüğüm nokta başka bir posta açtığımda imla hatalarından dolayı dalga geçilmesiydi bir kadın kadına bu kadar böyle yaptığı hatalardan dolayı dalga geçiyorsa erkekler ne yapmaz
Sakin ol ve o klavyeyi yerine bırak.Siz neden uzerinize alindiniz ? Bahsettiklerimden biri misiniz ? Tanimam etmem. Ortaya konustum. Susunuz
Siz çok farklı yerlere mi çekiyorsunuz ben anlamıyorum. benim kadının kadını ayırdığı kayırdığı bir şey yok. bir insanın başka bir insanla dalga geçmeye hakkı var mı ne olursa olsunKadinin kadini her durumda kayirmak zorunda oldugu fikrine nerden kapildiniz bilmiyorum. Yanlis bi fikir
Hayatin her alaninda sizinle herhangi bi konuda dalga gecicek insanlar olacak. Napicaksiniz kadin kadinin dusmani diye gazetelere ilan mi vereceksinizSiz çok farklı yerlere mi çekiyorsunuz ben anlamıyorum. benim kadının kadını ayırdığı kayırdığı bir şey yok. bir insanın başka bir insanla dalga geçmeye hakkı var mı ne olursa olsun
Benim kuralım. kimseyle dalga geçmem ve geçmesine de izin vermem. ha şu da var diyeceksin. eşin onları yapıyor bunları yapıyor unutuyorsun da bizimkiler mi problem. hayır onları da unutmuyorum kendimce haklı nedenlerim vardır böyle devam etmiştir. böyle devam etmesini istiyorumdur. güzelce dinleseniz belki güzelce anlatırım. dinlemek istemediğiniz için problem yokHayatin her alaninda sizinle herhangi bi konuda dalga gecicek insanlar olacak. Napicaksiniz kadin kadinin dusmani diye gazetelere ilan mi vereceksiniz
Ne istediginiz bizi ilgilendirmez. Sizin kurallariniz da bizi ilgilendirmez. Sitenin kurallari bolumundeBenim kuralım. kimseyle dalga geçmem ve geçmesine de izin vermem. ha şu da var diyeceksin. eşin onları yapıyor bunları yapıyor unutuyorsun da bizimkiler mi problem. hayır onları da unutmuyorum kendimce haklı nedenlerim vardır böyle devam etmiştir. böyle devam etmesini istiyorumdur. güzelce dinleseniz belki güzelce anlatırım. dinlemek istemediğiniz için problem yok
Kurallarını birbirinizi küçük düşürün diyor mu bence demiyordur ağzınıza geleni söyleyin hiç demiyordur bence neyse postundan çıkar mısınız rahatsız olursanız yazmazsınız bu kadar netNe istediginiz bizi ilgilendirmez. Sizin kurallariniz da bizi ilgilendirmez. Sitenin kurallari bolumundebir_garipanne nin kurallarina gore yorum yapin da demiyo valla. O yuzden bu tarz seylere boyle forumlarda malesef acik olacaksiniz. Olmayacaksaniz da konu acmamak net cozum. Iyi forumlar dilerim.
Biraz kıblenizi eşinize mi çevirseniz acaba?Gercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım ben dertlesmek ıstedım onlar dalga gecıyor evet kotu yazdım biliyorum ama oyle tesekkur ederim bir kadın kadınla bukadar dalga gecerse erkek ne yapmamız sözün ozu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?