kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isinize gelmeyince kidinin dismini kidin. Her fikre acik.diilseniz konu acmiycaksiniz

Ben önceki konnuzu okumuştum, yorum da yapmıştım. Fikrim hala aynı sizi bulduğu ilk fırsatta aldatacak bir kocanız var. Siz de bunun farkında olduğunuz için diken üstündesiniz zaten. Zaten bu hayatta çok acı çekmişsiniz bu berbat adamdan kurtulup biraz ferahlamak yerine bir çocuk daha yapmak istiyorsunuz. Tabiki sizin hayatınız, kendi kararınız. Ama hamileiğinizde yada lohusalığınızda aldatıldığınızda yaşayacağınız üzüntü, tramva çok daha yıkıcı olacaktır.

Haklı oldukları konu gerçekten doğru boşan demeleri çünkü ister istemez geçmişten kalma bir Güven problemi var

Evet yaşattıkları beni çok üzdü. oğlumun engelli oluşu. 7 sene onunla mücadele etmem emin olun ben ben oğlum ve kızımla evi terk ettim ordu'ya gittim. dayanamadı peşimizden geldi özürler diledi. bir daha yapmayacağını söyledi. o günden sonra hiçbir şekilde görmedim. kendim araştırıyorum. çünkü bir kere güvenim kırıldı. güvenim kırıldı için zaten ben bunları yaşıyorum ondan sonra önce annemi kaybedip sonra oğlumu kaybetmem ve bunun üstüne bana çok iyi davrandı. Hatalarını anladıgını anlattı anlatabiliyor muyum evliliğimiz çok iyi gidiyor. bazı arkadaşların dediği gibi kendi komplekslerimden dolayı bazen abarttığımı da düşünüyorum hani bu dedim ya orada da marketteki kızlarla falan konuşuyor ediyor yani erkeği kızı yok onun için hani muhabbet etmeyi seviyor aslında savunmaktan dolayı değil bakın mesela kim insan çok konuşkandır kimi insan çok durgundur ben mesela durgunum öyle konuşkan bir tip yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor burada en basit örnek bir tane eczanemiz var bir tane a101'imiz var market olarak 3 tane de fırınımız var 700 nüfuslu bir yerde yaşıyoruz biz köy gibi bir yer yani

Evet, koynuna girdiğin o yalancı o.ç.nin hiçbirrrrrrrrrr günahı yok, o bebekler kadar masum süt kadar temiz , düşmanın olan başka bir kadın aynen öyle
Lütfen ben ona zaten temiz demiyorum yaşattıkları da bazen film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor geçmiyor değil ben sadece diğer postumda düzeltme yapmadan önce yanlış yazdığım için edilen olaylardan bahsediyorum
Isinize gelmeyince kidinin dismini kidin. Her fikre acik.diilseniz konu acmiycaksiniz
Hayır işime gelmeyince diye bir dava yok benim üzüldüğüm nokta başka bir posta açtığımda imla hatalarından dolayı dalga geçilmesiydi bir kadın kadına bu kadar böyle yaptığı hatalardan dolayı dalga geçiyorsa erkekler ne yapmaz

Kadinin kadini her durumda kayirmak zorunda oldugu fikrine nerden kapildiniz bilmiyorum. Yanlis bi fikir

Kadinin kadini her durumda kayirmak zorunda oldugu fikrine nerden kapildiniz bilmiyorum. Yanlis bi fikir
Siz çok farklı yerlere mi çekiyorsunuz ben anlamıyorum. benim kadının kadını ayırdığı kayırdığı bir şey yok. bir insanın başka bir insanla dalga geçmeye hakkı var mı ne olursa olsun

Hayatin her alaninda sizinle herhangi bi konuda dalga gecicek insanlar olacak. Napicaksiniz kadin kadinin dusmani diye gazetelere ilan mi vereceksiniz

Hayatin her alaninda sizinle herhangi bi konuda dalga gecicek insanlar olacak. Napicaksiniz kadin kadinin dusmani diye gazetelere ilan mi vereceksiniz
Benim kuralım. kimseyle dalga geçmem ve geçmesine de izin vermem. ha şu da var diyeceksin. eşin onları yapıyor bunları yapıyor unutuyorsun da bizimkiler mi problem. hayır onları da unutmuyorum kendimce haklı nedenlerim vardır böyle devam etmiştir. böyle devam etmesini istiyorumdur. güzelce dinleseniz belki güzelce anlatırım. dinlemek istemediğiniz için problem yok

Bosanmak neden zor olsun?
Sizin icin zor olabilir ve bin tane sacma bahane siralayabilirsiniz belki ama

Kendini seven
Kendine guvenen
Kendine saygısı olan
Esine muhtac olmayan
Tuttuğunu koparan
GURURLU

Bir sürü kadinimiz var ve hic bir sey onlar icin zor değil

Ne istediginiz bizi ilgilendirmez. Sizin kurallariniz da bizi ilgilendirmez. Sitenin kurallari bolumunde bir_garipanne nin kurallarina gore yorum yapin da demiyo valla. O yuzden bu tarz seylere boyle forumlarda malesef acik olacaksiniz. Olmayacaksaniz da konu acmamak net cozum. Iyi forumlar dilerim.

Kurallarını birbirinizi küçük düşürün diyor mu bence demiyordur ağzınıza geleni söyleyin hiç demiyordur bence neyse postundan çıkar mısınız rahatsız olursanız yazmazsınız bu kadar net

Biraz kıblenizi eşinize mi çevirseniz acaba?
Biz mi elalemin kadını/kızıyla yazışıyoruz? Sohbet muhabbet ediyoruz her gördüğümüz dişiyle.
Eşinize olan hıncınızı ondan cıkarın. Boşanın yada boşanmayın bize ne?
Hayat sizin.
Dogruları söyleyince zorunuza gidiyorsa fikir sormayın,kendi icinizde halledin sorunlarınızı.
Bu evreden bir adım sonrası eşi savunma,bir adım sonrası herkese cemkirip üyelik silip gitmek, başka isimle geri gelmek.
Var burada öyleleri,aramızdalar. Aldatılıp burada sayfa sayfa kinini kusup,bizleri de delirtip sinirlendirip,adama sövdürüp,sonra canım kocam modunda olanlar var yani. Sasırmıyoruz artık.

Benim tek anlamadigim ve yalnisim varsa düzeltin: Daha yeni evlat kaybetmis sayilirsiniz. basiniz sagolsun Allah mekanini cennet eylesin size de sabir versin insallah. Adam hala kadin kiz sohbeti derdinde ve siz yinede hamile kalmaya calisiyorsunuz. Hic mi soguma gelmiyor böyle bir adamdan. Yani yasadiklarinizdan hic mi ders almiyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…