- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Bu yaştan sonra hiç sünnet işlerine giremem.Sürekli çükünü keserim diye tehdit ediyorum
İyi de sizinle asıl dalga geçen kişi kocanız değil mi?Bizim yazdıklarımız kocanızın ihanetinden daha mı ağır?Zannetmiyorum.bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz
Sizin tek derdiniz imlanıza edilen laflar değil ki, size boşanın diyenlere bile kurulmuşsunuz.Siz gerçekten anlamıyorsunuz beni benim demek istediğim bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkek ne halt etmez ya siz benimle dalga siz demek istemiyorum hanginiz yazdığınız hanginiz yazdınız bilmiyorum isimlerinizi tek tek kontrol etmedim ama benim diğer pozisyon o kadar benim yazım şeklimle dalga geçildi ki yazım şeklinde dalga geçildiği için de postuma doğru düzgün cevap bile verilmedi anlatabiliyor muyum
posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum
Ama bakın kendiniz diyorsunuz,markette hiç tanımadığı kızlarla sohbet etmeye çalışıyor diye.Eee sosyal medyada da yapıyor bunu ama siz sadece fiziksel bir şey olmadı diye odaklanmişsiniz.Kusura bakmayın,ağzımı bozacağım ama kocanız yılışık herifin teki ve aldatma potansiyeli çok yüksek.Madem devam edeceksiniz,çocuk yapmayın o zaman.Şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz.Sizin gibiler varken
Bir kadın hak etmez tabii ki bunları en kötü kadın bile bence ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte yani ben bunları yaşadım boşanın dedin tabii ki boşanmayı boşanmaya kalktım evi terk ettim hem de engelli çocuğumla iki çocukla beraber sözler verdi ailem de destek çıkmadığı için fazla ben de hani bir şans daha verdim daha ondan sonra hiçbir şekilde bir şeyler olmadı ama velakin son birkaç gündür yine benim böyle bir kendimce kıskançlık krizi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama marketteki kızlarla falan konuşurken gördüm işte ne oluyor falan diye sordum dedi böyle böyle yırtık para verdiler falan filan hani ben içimde istemsizce yaşıyorum Bir şeyler o da çocuğunu kaybetti ben de çocuğumu kaybettim dedim gibi o sözden sonra o evi terk etmemden sonra hiçbir şey yaşamadım görmedim çok kontrol ettim
Sünnet mi dersiniz, toptan çözüm mü dersiniiiz. Bazen uyuyacakken bile hatırlatırım. Aşkım beni aldatırsan sana ne yaparım biliyor musun diye.Bu yaştan sonra hiç sünnet işlerine giremem.
Şaka bir yana kk da okuduğum kocalardan sonra kocamın yüzüne nur inmiş gibi geliyor.Meğer benim ki melekmiş.
İyi de sizinle asıl dalga geçen kişi kocanız değil mi?Bizim yazdıklarımız kocanızın ihanetinden daha mı ağır?Zannetmiyorum.
Ama bakın kendiniz diyorsunuz,markette hiç tanımadığı kızlarla sohbet etmeye çalışıyor diye.Eee sosyal medyada da yapıyor bunu ama siz sadece fiziksel bir şey olmadı diye odaklanmişsiniz.Kusura bakmayın,ağzımı bozacağım ama kocanız yılışık herifin teki ve aldatma potansiyeli çok yüksek.Madem devam edeceksiniz,çocuk yapmayın o zaman.Şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Ablam herkes eşinle ilgili konuşuyor sen dalga dümen diyorsun. Biz daha çok önemsiyoruz diye düşüneceğim artık. Bırak Allah aşkına hala dalga geçtiniz diyosun. O mu sorunun?O mu derdin?Benim isyanım sizin bana boşanın ya da boşanmayın demeniz değil bakın üstüne basa basa söylüyorum benim açtığım postla dalga geçmenize ben üzüldüm kırıldım ve bu yüzden kadın kadının düşmanıdır dedin eğer ki tepki verseydiniz hak verirdim çünkü okuduğum postu ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabileceksiniz çok yazım hatalarım olmuştu bana bu şekilde dalga geçildi anlatabiliyor muyum bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz
Ya he sensin tamam sensin ha sizsiniz Okey tamam sizsinizAblam herkes eşinle ilgili konuşuyor sen dalga dümen diyorsun. Biz daha çok önemsiyoruz diye düşüneceğim artık. Bırak Allah aşkına hala dalga geçtiniz diyosun. O mu sorunun?O mu derdin?
Allah aşkına benim demek istediğim sadece benimle dalga geçilerek birçok yorumlar yapıldı anlatabiliyor muyum anlayabiliyor musunuz haklısınız sonuna kadar da haklısınız bakın boşan demekle benim de midemin almadığı şeyler var yaşadığım şeyler var eyvallah bak haklısınız boşan demekle ama benim demek istediğim başka yavrum yaYa he sensin tamam sensin ha sizsiniz Okey tamam sizsiniz
Allah aşkına benim demek istediğim sadece benimle dalga geçilerek birçok yorumlar yapıldı anlatabiliyor muyum anlayabiliyor musunuz haklısınız sonuna kadar da haklısınız bakın boşan demekle benim de midemin almadığı şeyler var yaşadığım şeyler var eyvallah bak haklısınız boşan demekle ama benim demek istediğim başka yavrum ya
Konunuzu bilmiyorum. Zorunuza giden boşan denilmesi mi? Size boşanmanız yönünde tavsiye verildiği halde boşanamayışınız mı?Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
İnsan bu hayata bir kez geliyor, sevmek sevilmek güven duymak istiyor. Hayat arkadaşı, eşi, hastalıkta sağlıkta dediği kişiden ihanete uğruyorsa niye evli kalmaya mecbur olsun? Eskidenmiş o kocandır döver de sever de anlayışı. Karısını seven aldatmaz aldatıyorsa da boşanır kadını rencide etmez bu kadar basit. Ben alıştım derken neye alıştınız, kocanızın sizi değersizleştirmesine mi, 3. kez aldatılmaya mı? Tam tersi, siz buradaki kadınlara kin duyuyorsunuz. Kendilerini ezdirmeleri hoşunuza mı giderdi? Boşanan boşanıyor, dayağı aldatmayı sineye çekmiyor, kocası batsın diyor.Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
Yani bir insanla dalga geçilmesi problem değil yerden yere vurulması problem değil hakaret edilmesi problem değil açtığım post mu problem gerçekten bence siz beni direkt engelleyin o zaman ya da komple şikayet edin hep beraber ben yani bir şey diyemiyorumÜyeler hakkında konu açmak yasak. Yani konunuz yasaklı konuya doğru evriliyor
Yani bir insanla dalga geçilmesi problem değil yerden yere vurulması problem değil hakaret edilmesi problem değil açtığım post mu problem gerçekten bence siz beni direkt engelleyin o zaman ya da komple şikayet edin hep beraber ben yani bir şey diyemiyorum
Peki bu formda dalga geçeceksiniz küçümseyeceksiniz siz en iyisiniz ama yazan kişi en kötü en berbat insan diyor mu siz bir kendinize bakın ya bir bakın okuyanlar gerçekten düzgün bir insansa zaten ona göre hareket ederler ya ben engellenirim ya da bana hakaret ya da başkalarına hakaret edenler engellenir bu sizi ilgilendirmezKuralları ben koymuyorum. Üyesi olduğunuz forumun kurallarını okuma zahmetinde bulunsaydınız nasıl konu açacağınızı bilirdiniz
Peki bu formda dalga geçeceksiniz küçümseyeceksiniz siz en iyisiniz ama yazan kişi en kötü en berbat insan diyor mu siz bir kendinize bakın ya bir bakın okuyanlar gerçekten düzgün bir insansa zaten ona göre hareket ederler ya ben engellenirim ya da bana hakaret ya da başkalarına hakaret edenler engellenir bu sizi ilgilendirmez
EttimYani bir insanla dalga geçilmesi problem değil yerden yere vurulması problem değil hakaret edilmesi problem değil açtığım post mu problem gerçekten bence siz beni direkt engelleyin o zaman ya da komple şikayet edin hep beraber ben yani bir şey diyemiyorum
Nasıl olsa ortada istediğini yapabilirsin Bir bakmışsın sen engellenirsin belli mi olur
Dalga geçenleri şikayet ederseniz ceza alırlar. Kuralları okusaydınız bunu da bilirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?