kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli çükünü keserim diye tehdit ediyorum
Bu yaştan sonra hiç sünnet işlerine giremem.
Şaka bir yana kk da okuduğum kocalardan sonra kocamın yüzüne nur inmiş gibi geliyor.Meğer benim ki melekmiş.
bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz
İyi de sizinle asıl dalga geçen kişi kocanız değil mi?Bizim yazdıklarımız kocanızın ihanetinden daha mı ağır?Zannetmiyorum.

Sizin tek derdiniz imlanıza edilen laflar değil ki, size boşanın diyenlere bile kurulmuşsunuz.
posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum

Ama bakın kendiniz diyorsunuz,markette hiç tanımadığı kızlarla sohbet etmeye çalışıyor diye.Eee sosyal medyada da yapıyor bunu ama siz sadece fiziksel bir şey olmadı diye odaklanmişsiniz.Kusura bakmayın,ağzımı bozacağım ama kocanız yılışık herifin teki ve aldatma potansiyeli çok yüksek.Madem devam edeceksiniz,çocuk yapmayın o zaman.Şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Sünnet mi dersiniz, toptan çözüm mü dersiniiiz. Bazen uyuyacakken bile hatırlatırım. Aşkım beni aldatırsan sana ne yaparım biliyor musun diye.
Biliyorum çükümü kesersin diyor. Ufaktan bir korku bir ciddiyet bile beni hafife almamasını sağlıyor. Susmayacağımı biliyor en azındannn

Ablam herkes eşinle ilgili konuşuyor sen dalga dümen diyorsun. Biz daha çok önemsiyoruz diye düşüneceğim artık. Bırak Allah aşkına hala dalga geçtiniz diyosun. O mu sorunun?O mu derdin?

Ya he sensin tamam sensin ha sizsiniz Okey tamam sizsiniz
Allah aşkına benim demek istediğim sadece benimle dalga geçilerek birçok yorumlar yapıldı anlatabiliyor muyum anlayabiliyor musunuz haklısınız sonuna kadar da haklısınız bakın boşan demekle benim de midemin almadığı şeyler var yaşadığım şeyler var eyvallah bak haklısınız boşan demekle ama benim demek istediğim başka yavrum ya

Üyeler hakkında konu açmak yasak. Yani konunuz yasaklı konuya doğru evriliyor

Konunuzu bilmiyorum. Zorunuza giden boşan denilmesi mi? Size boşanmanız yönünde tavsiye verildiği halde boşanamayışınız mı?
Burda gündelik hayatımızda tanımadığımız insanlar konu açıyor, bizde o olay karşısında ne tepki veririz onu yazıyoruz.
Siz aldatıldığınız halde boşanmıyorsanız o sizin sorununuz. Ben aldatıldım ve 15 senelik evliliğimi bitirdim. Bu benim tercihimdi. Boşanırken de kimseye sormadım.
Herkes kendi tercihlerinin bedelini öder. Bence sizin sorununuz burdaki kadınları düşman görmekten ziyade mutsuz bir evliliği sürdürüyor olma çaresizliğiniz.

İnsan bu hayata bir kez geliyor, sevmek sevilmek güven duymak istiyor. Hayat arkadaşı, eşi, hastalıkta sağlıkta dediği kişiden ihanete uğruyorsa niye evli kalmaya mecbur olsun? Eskidenmiş o kocandır döver de sever de anlayışı. Karısını seven aldatmaz aldatıyorsa da boşanır kadını rencide etmez bu kadar basit. Ben alıştım derken neye alıştınız, kocanızın sizi değersizleştirmesine mi, 3. kez aldatılmaya mı? Tam tersi, siz buradaki kadınlara kin duyuyorsunuz. Kendilerini ezdirmeleri hoşunuza mı giderdi? Boşanan boşanıyor, dayağı aldatmayı sineye çekmiyor, kocası batsın diyor.

Birinciyi affetmiş adam ikinci kez aldatmış, onu affetmiş üçüncü kez yapmış. Size göre bu adamları biricik kutsal yapan ne, erkek olması yetiyor mu, kocasız yaşayamayanlardan mısınız? Bakın buna saygı duyarım, kocam ne yaparsa yapsın erimdir başımın üstünde yeri vardır deyin bu da tamam. Ama sizin gibi düşünmeyen davranmayan kadınlara kin kusarken orada duracaksınız. Haddinize değil eziklik vs demek. Eziğin kim olduğu çok belli çünkü.

Ayrıca merak ettim, bir erkekten hangi durumlarda boşanılabilir, kriteriniz ne bu konuda? Daha doğrusu herhangi bir karar verme hakkı buluyor musunuz kendinizde yoksa beyim bilir mi diyorsunuz ona da?
Sizin gibilere değil, varsa kız evlatlarınıza üzülürüm. Gelinlikle çıkan kefenle girer değil mi?

Üyeler hakkında konu açmak yasak. Yani konunuz yasaklı konuya doğru evriliyor
Yani bir insanla dalga geçilmesi problem değil yerden yere vurulması problem değil hakaret edilmesi problem değil açtığım post mu problem gerçekten bence siz beni direkt engelleyin o zaman ya da komple şikayet edin hep beraber ben yani bir şey diyemiyorum

Kuralları ben koymuyorum. Üyesi olduğunuz forumun kurallarını okuma zahmetinde bulunsaydınız nasıl konu açacağınızı bilirdiniz

Kuralları ben koymuyorum. Üyesi olduğunuz forumun kurallarını okuma zahmetinde bulunsaydınız nasıl konu açacağınızı bilirdiniz
Peki bu formda dalga geçeceksiniz küçümseyeceksiniz siz en iyisiniz ama yazan kişi en kötü en berbat insan diyor mu siz bir kendinize bakın ya bir bakın okuyanlar gerçekten düzgün bir insansa zaten ona göre hareket ederler ya ben engellenirim ya da bana hakaret ya da başkalarına hakaret edenler engellenir bu sizi ilgilendirmez

Dalga geçenleri şikayet ederseniz ceza alırlar. Kuralları okusaydınız bunu da bilirdiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…