- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Peki bu formda dalga geçeceksiniz küçümseyeceksiniz siz en iyisiniz ama yazan kişi en kötü en berbat insan diyor mu siz bir kendinize bakın ya bir bakın okuyanlar gerçekten düzgün bir insansa zaten ona göre hareket ederler ya ben engellenirim ya da bana hakaret ya da başkalarına hakaret edenler engellenir bu sizi ilgilendirmez
Ben de ban yiyebilirim tabi. Yiyemem,yemem demedim. Dalga geçtiğimi,hakaret ettiğimi hatırlamıyorumNasıl olsa ortada istediğini yapabilirsin Bir bakmışsın sen engellenirsin belli mi olur
Hanımefendi kocanız aldatmış ayol aldatmış, defalarca üstünden fosforlu kalemle geçerek. Aynısını siz yapsanız üzerinize kusmuk atıp kapının önüne koyar.Biz kocanız değiliz diye mi daha çok üzüldünüz dediğimiz şeylere?Yani bir insanla dalga geçilmesi problem değil yerden yere vurulması problem değil hakaret edilmesi problem değil açtığım post mu problem gerçekten bence siz beni direkt engelleyin o zaman ya da komple şikayet edin hep beraber ben yani bir şey diyemiyorum
Nasıl olsa ortada istediğini yapabilirsin Bir bakmışsın sen engellenirsin belli mi olur
Konunuzu bilmiyorum. Zorunuza giden boşan denilmesi mi? Size boşanmanız yönünde tavsiye verildiği halde boşanamayışınız mı?
Burda gündelik hayatımızda tanımadığımız insanlar konu açıyor, bizde o olay karşısında ne tepki veririz onu yazıyoruz.
Siz aldatıldığınız halde boşanmıyorsanız o sizin sorununuz. Ben aldatıldım ve 15 senelik evliliğimi bitirdim. Bu benim tercihimdi. Boşanırken de kimseye sormadım.
Herkes kendi tercihlerinin bedelini öder. Bence sizin sorununuz burdaki kadınları düşman görmekten ziyade mutsuz bir evliliği sürdürüyor olma çaresizliğiniz.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacağımBu arada konunuza yazmasını istemediğiniz kişileri de engelleyebilirsiniz
Hadi bizi engellersiniz.İşinize gelen yorumları okursunuz.Kocanıza ne yapacaksınız peki?Kocanızın hakettiği gerekli muamele hangisi acaba?Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacağım
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacagımBu arada konunuza yazmasını istemediğiniz kişileri de engelleyebilirsiniz
Bakın hanımefendi. benim derdim sizi engellemek ya da bir başkasını engellemek değil. ben dalga geçilen bölümden dolayı rahatsız oluyorum bakınHadi bizi engellersiniz.İşinize gelen yorumları okursunuz.Kocanıza ne yapacaksınız peki?Kocanızın hakettiği gerekli muamele hangisi acaba?
Bu sefer gözlüklerine laf eden oldu mu adsdsddÜslup konusunda herhangi bir sorunum olduğunu düşünmüyorum,teşekkür ederim.
Konu sahibi öfkenizi çok yanlış yerlere yönlendiriyorsunuz?Burada kimse sizi aldatmadı.Kimse size bir söz vermedi.Sizinle dalga geçen kişi de kocanız.Ama siz sürekli öfkenizi yorum yapanlara yönlendiriyorsunuz.Bakın hanımefendi. benim derdim sizi engellemek ya da bir başkasını engellemek değil. ben dalga geçilen bölümden dolayı rahatsız oluyorum bakın
Ona laf etseydi,uslubumu bozardim işteBu sefer gözlüklerine laf eden oldu mu adsdsdd
Peki ne istiyorsunuz? Bu konuyu açma sebebiniz dalga geçilmesiydi tamam ee ne istiyorsunuz?Gerçekten anlamaya çalışıyorum.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacagım
Bakın hanımefendi. benim derdim sizi engellemek ya da bir başkasını engellemek değil. ben dalga geçilen bölümden dolayı rahatsız oluyorum bakın
Şimdi yazım hatalarınıza gelen tepkiler için bu konuyu açtığınızı söylüyorsunuz ama konunun içeriğinde verilen tavsiyelere de içerlendiğiniz açık.sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı
Ben bilerek gelmedim artik kendimi korumaya aldımAnaaaam ne oldunuz? Konu henüz 3 sayfayken başladınız banlanmaya
Aslında o sözün aslı “İnsan,insanın kurdudur”.Biz de evrilmiş “Kadın,kadının kurdudur”haline gelmiştir maalesef.Ayrıca “kadın kadının düşmanıdır” cümlesini hiç sevmem ama sizin kurduğunuz cümle bundan da kötü bir anlam içeriyor.
“Kadının düşmanı kadındır” cümlesiyle “Kadının başka düşmanı yoktur.” fikrini vurgulamış ve aldatan, şiddet uygulayan erkekleri bir kalemde aklamış oluyorsunuz, belki bilerek belki bilmeden.
Oysa kadının da erkeğin de iyisi ve kötüsü vardır.
Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
Bu ne çelişki böyle, siz de bir kadına gurursuz iması yapıyorsunuz. Sizde mi o salça olan sorunlu hanımlardansınız? Bir de millete ezik diyorsunuz. Konunuza baktım da kocanız üzüldü diye hüngür hüngür ağlayan pembik gelinmişsiniz. Ben alıştıysam herkes alışır ne demek, siz kimsiniz ki, buradaki meşguliyetiniz sıfatınız ne? Herkes gibi anonim üyesiniz. Biz, kaç kez aldatmış bu iş yürümez boşan deyince ezikler ordusuyuz ama siz "gurur önce gelir, kendinize değer vermiyorsunuz" deyince sorun yok.Sevg, ask nedir ? Gururdan önde mi ? Madem ayril demeyelim e unutamiyorsunuzuz da... Ne diyelim oyleyse ? Bos verin kafaya takmayin mi ? Normal bir durum mu diyelim ? Herkesin basina geliyor mu diyelim ? Ne soylememizi onerirsiniz ? Anlayis gostermek isterdim ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki biz size neden değer verelim ?
Başka üyeye bunu yazmışsınız.Kendinizi layık gördüğünüz kocanıza bakın bir de.Bazen ne yazsan boş.Koynundaki yılana bakma,gel bizim kusurumuza bak.Gercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?