kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl olsa ortada istediğini yapabilirsin Bir bakmışsın sen engellenirsin belli mi olur
Ben de ban yiyebilirim tabi. Yiyemem,yemem demedim. Dalga geçtiğimi,hakaret ettiğimi hatırlamıyorum
Hakettiysem yerim beis görmem.
 
Hanımefendi kocanız aldatmış ayol aldatmış, defalarca üstünden fosforlu kalemle geçerek. Aynısını siz yapsanız üzerinize kusmuk atıp kapının önüne koyar.Biz kocanız değiliz diye mi daha çok üzüldünüz dediğimiz şeylere?
 
Kadının düşmanı kadın değildir. Sadece, bazen haddini aşanlar vardır.
Hele ki birbirini tanımayan insanların olduğu bu yerde, her yazılana aldırış etmezsek, sorun kalmaz.

Mesela ben, noktalama işaretlerinin ızdırap çektiği konuları okumuyorum.. Ama başlığı okudum ve yorum yapayım dedim
 
 
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacağım
Hadi bizi engellersiniz.İşinize gelen yorumları okursunuz.Kocanıza ne yapacaksınız peki?Kocanızın hakettiği gerekli muamele hangisi acaba?
 
Bu arada konunuza yazmasını istemediğiniz kişileri de engelleyebilirsiniz
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. daha 3 gün falan oldu buraya üye olalı gereklı muamele yapacagım
Hadi bizi engellersiniz.İşinize gelen yorumları okursunuz.Kocanıza ne yapacaksınız peki?Kocanızın hakettiği gerekli muamele hangisi acaba?
Bakın hanımefendi. benim derdim sizi engellemek ya da bir başkasını engellemek değil. ben dalga geçilen bölümden dolayı rahatsız oluyorum bakın
 
Bakın hanımefendi. benim derdim sizi engellemek ya da bir başkasını engellemek değil. ben dalga geçilen bölümden dolayı rahatsız oluyorum bakın
Konu sahibi öfkenizi çok yanlış yerlere yönlendiriyorsunuz?Burada kimse sizi aldatmadı.Kimse size bir söz vermedi.Sizinle dalga geçen kişi de kocanız.Ama siz sürekli öfkenizi yorum yapanlara yönlendiriyorsunuz.
 
Peki ne istiyorsunuz? Bu konuyu açma sebebiniz dalga geçilmesiydi tamam ee ne istiyorsunuz?Gerçekten anlamaya çalışıyorum.
 
Şimdi yazım hatalarınıza gelen tepkiler için bu konuyu açtığınızı söylüyorsunuz ama konunun içeriğinde verilen tavsiyelere de içerlendiğiniz açık.

Burada konu açılınca herkes kendi hayat görüşüne göre yorum ve tavsiyelerde bulunuyor. Size uyabilir ya da uymayabilir. Bu kimseyi size düşman yapmaz. Hayat sizin, karar sizin.

Ben kendi adıma şunu diyebilirim; hemcinslerimin kendilerine değer vermediklerini, varsa imkanlarını kullanamadıklarını, hak etmedikleri tavırlara engel olamadıklarını gördüğümde üzülüyorum. Yoksa burada tanımadığım insanlarla ne düşmanlığım, dostluğum olsun.
 
Ayrıca “kadın kadının düşmanıdır” cümlesini hiç sevmem ama sizin kurduğunuz cümle bundan da kötü bir anlam içeriyor.

“Kadının düşmanı kadındır” cümlesiyle “Kadının başka düşmanı yoktur.” fikrini vurgulamış ve aldatan, şiddet uygulayan erkekleri bir kalemde aklamış oluyorsunuz, belki bilerek belki bilmeden.

Oysa kadının da erkeğin de iyisi ve kötüsü vardır.
 
Aslında o sözün aslı “İnsan,insanın kurdudur”.Biz de evrilmiş “Kadın,kadının kurdudur”haline gelmiştir maalesef.
 
Bu ne çelişki böyle, siz de bir kadına gurursuz iması yapıyorsunuz. Sizde mi o salça olan sorunlu hanımlardansınız? Bir de millete ezik diyorsunuz. Konunuza baktım da kocanız üzüldü diye hüngür hüngür ağlayan pembik gelinmişsiniz. Ben alıştıysam herkes alışır ne demek, siz kimsiniz ki, buradaki meşguliyetiniz sıfatınız ne? Herkes gibi anonim üyesiniz. Biz, kaç kez aldatmış bu iş yürümez boşan deyince ezikler ordusuyuz ama siz "gurur önce gelir, kendinize değer vermiyorsunuz" deyince sorun yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…