Kadınlar En Çok Neden Ağlar ?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Biz kadınlar erkeklere nazaran kat be kat daha fazla sulu gözlüyüzdür :43: :43:
Film izlerken duygusal bir anda hemen akıtıveriririz göz yaşlarımızı :43:
Bu erkeklere komik gelir anlamsız gelir bazen :37:
Neden ağladığımıza anlam bile veremezler bazen :40:
Peki biz kadınlar en çok hangi konularda sulu göz oluruz :43:

Sinirliyken aglarım, hayal kırıklığına uğradığımda ağlarım, kendimi yalnız hissettiğimde ağlarım ama en çokta içime atıp susmuşsam eger sonradan neden söylemedim neden onunda canını yakmadım diye hıncımdan ağlarım. :40:

Son düzenleme:
Gecmiste yasadigim acilar aklima gelince aglarim, annemi ozleyince aglarim.. Babami kaybetmekten korktugum icin aglarim, yasadigi zorluklara ragmen hep dimdik durur ama icinin paramparca olmasina aglarim, aglarimda aglarimmm pfff :(

beni artık sadece HÜZÜN aglatıyor.Konu her ne ise HÜZÜN çökertirse içime ,damlar gözyaşlarım.Bu ara en çok 80 ler dizisine ağlıyorum.Çocuklugum,ailem,insaniyetimiz her tür özlem ve hüzün uyanıyor içimde eskiye dair...

hayal kırıklığıdan dolayı,
kendimi yalnız hissediğim zaman,
eşimi mutsuz veya düşünceli gördüğüm zaman..
birşeylere sinirlendiğim zaman
ben ok ağlarım birazdasıkıntılar çektiğim için nemden yel kapıorum yeter ki ağlamayı kafama koymuş oluyum : )

Sinirden ağlarım.
Ama ençok haberleri izlerken ağlıyorum.
Çocukların mağdur edildiği tüm haberlere ve şehit haberlerine her duyduğumda ağlarım:14:

eskiden en çok hırsımdan sinirimden ağlıyordum. Anne olduktan sonra en çok bebeciklere, çocuklara ağlıyorum:43: ölen bebek, çocuk haberleri, annesi ölmüş çocuk haberleri. geçenlerde hülya koçyiğitin yavrularım diye bir filmini izledim 2 gün ağladım öyle duygusal oldum anne olunca...

eskiden en çok hırsımdan sinirimden ağlıyordum. Anne olduktan sonra en çok bebeciklere, çocuklara ağlıyorum:43: ölen bebek, çocuk haberleri, annesi ölmüş çocuk haberleri. geçenlerde hülya koçyiğitin yavrularım diye bir filmini izledim 2 gün ağladım öyle duygusal oldum anne olunca...

Datlum benim ya kıyamam :16:

Anne olduktan sonra ben de herşeye ağlar oldum :43:

Dizilerde biri ağlasa ben de devamını getiriyorum hemen :25:

Duygusala bağlamakta üstüme yoktur :15:

kadınlar genelde hayatlarındaki öküzcanlardan dolayı aglarlar :) onun dısında sinirden stresten o anki duygu yogunlugundan dolayı da aglayabılırler..

Son düzenleme:
Üzüldüğümde,çocuklarımın kalbini kırdığımda ,sevdiğim ve hiç beklemediğim dostlarımdan beklemediğim eleştiri aldığımda ağlarım

bence kadınlar en çok
değer verip tepelere çıkardıkları insanın, aslında bir hiç olduğunu gördükleri zaman ağlarlar..

düğün yaklaştıkça hergece ağlıyorum annemi arkamda bırakıp gideceğim diye sürekli ağlama modundayım başka hiçbirşey için ağlamam ölüm hariç tabi:(

Back
X