adeletli bi yer değil
5 yılda 3000 mesaj yazarsan almazsın zaten. Ayda ortalama 50 mesaj yapar.5 yıldır üyeyim boş yere hiç ceza almadım kurallar açık belirtilmiş
Katiliyorum ve kib butonu haddini asan durumlar icin zatenSizin mevzunuzu bilmyiorum ama genel bakışla; bazen cidden çok kaba yorumlar oluyor
ama onların kişiliği yani bir forumda değişmez ki..boşuna nefes tüketiyorsunuz sadece
burası internet ortamı binbir çeşit insan var
oo o kadar mesajla kim uğraşacak işim gücüm var:)5 yılda 3000 mesaj yazarsan almazsın zaten. Ayda ortalama 50 mesaj yapar.
Saatte 50 yazan üyeler var.
bi milyon insan giriyor.Eliti de varoşu da cahili de kültürlüsü de çoluğu da çocuğu da,psikopatı da normali de....napalım şimdi herkese seviye dersi mi verelim.Yani kısaca internet sitesi.Bu kadar.zaten zorla girmiyorum ki ama buraya giriyoruz diye de seviye olmasın mı
Biz ne banlar yedik demi misk şurada.. Hiç unutmam 1 haftada 2 ban yedim. Biri bitti mapıstan çıkmadan geri koydular içeri acımadan.üyeliğini iptal ettirecek ettir arkadaşım..her banlanan böyle konu açarsa...kaldıki niye banlandınız diye mesaj atılıyor.ek olarakta k.i.b boşuna değil.seviyesiz bulduğunu şikayet et .onlar görevlerini yapar zaten.yoksa günde kaç konu açılıyor hepsini nasıl takip etsin yöneticiler.el insaf
ben zinayı eleştirıyorum ceza alacağım savunana bi şey olmuyor hani özgürlük
o kib i bir tek bn bulamadim ya bn bi olumsuz yorum yapınca hmn kibliyolar saf saf banlandıgımla kalıyorumŞikayet ettiniz mi diye sormasının amacı sadece şikayet edilen mesajlar kontrol ediliyor. Her saniye forumun bir yerine insanlar bir mesaj yazıyor. Yukarda bir yerde forum mesaj takip diye bir buton vardı ordan akışı görebilirsiniz. Takdir edersiniz ki bütün mesajları kontrol etmek imkansız. O yüzden KİB butonu var. Kötü içerik bildir butonu. Bununla şikayet ederseniz inceleniyor ve üyeye gerekli ceza veriliyor.
o soğuk kış günlerinde kaç gün mapusta kaldık hatırlamazmıyım.hemde üst üstteBiz ne banlar yedik demi misk şurada.. Hiç unutmam 1 haftada 2 ban yedim. Biri bitti mapıstan çıkmadan geri koydular içeri acımadan.
Hhahaha hatta bir keresinde nick muhabbeti vardı hatırlar mısın? Sen var mıydın ki vardın sanırım.o soğuk kış günlerinde kaç gün mapusta kaldık hatırlamazmıyım.hemde üst üstte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?