kadınlar kulübünde saygı seviye sorunu

5 yıldır üyeyim boş yere hiç ceza almadım kurallar açık belirtilmiş

zaten zorla girmiyorum ki ama buraya giriyoruz diye de seviye olmasın mı

Katiliyorum ve kib butonu haddini asan durumlar icin zaten

zaten zorla girmiyorum ki ama buraya giriyoruz diye de seviye olmasın mı
bi milyon insan giriyor.Eliti de varoşu da cahili de kültürlüsü de çoluğu da çocuğu da,psikopatı da normali de....napalım şimdi herkese seviye dersi mi verelim.Yani kısaca internet sitesi.Bu kadar.

üyeliğini iptal ettirecek ettir arkadaşım..her banlanan böyle konu açarsa...kaldıki niye banlandınız diye mesaj atılıyor.ek olarakta k.i.b boşuna değil.seviyesiz bulduğunu şikayet et .onlar görevlerini yapar zaten.yoksa günde kaç konu açılıyor hepsini nasıl takip etsin yöneticiler.el insaf

Biz ne banlar yedik demi misk şurada.. Hiç unutmam 1 haftada 2 ban yedim. Biri bitti mapıstan çıkmadan geri koydular içeri acımadan.

ben zinayı eleştirıyorum ceza alacağım savunana bi şey olmuyor hani özgürlük

Şikayet ettiniz mi diye sormasının amacı sadece şikayet edilen mesajlar kontrol ediliyor. Her saniye forumun bir yerine insanlar bir mesaj yazıyor. Yukarda bir yerde forum mesaj takip diye bir buton vardı ordan akışı görebilirsiniz. Takdir edersiniz ki bütün mesajları kontrol etmek imkansız. O yüzden KİB butonu var. Kötü içerik bildir butonu. Bununla şikayet ederseniz inceleniyor ve üyeye gerekli ceza veriliyor.

o kib i bir tek bn bulamadim ya bn bi olumsuz yorum yapınca hmn kibliyolar saf saf banlandıgımla kalıyorum

Biz ne banlar yedik demi misk şurada.. Hiç unutmam 1 haftada 2 ban yedim. Biri bitti mapıstan çıkmadan geri koydular içeri acımadan.
o soğuk kış günlerinde kaç gün mapusta kaldık hatırlamazmıyım.hemde üst üstte

Kurallar belli, uyarsan ceza yemezsin.

Birisi sana hakaret ederse ya da ağır konuşursa kötü içerik butonuna basar şikayet edersin.

Ayrıca, birisi sana kaba davrandı ya da kötü kelimeler kullandı diye cevap vermek, onun yaptığı saygısızlığı devam ettirmek zorunda değilsin.

Kimseye fikirlerimizi ya da düşüncelerimizi dayatamayız. Bu konuyu açman çok gereksiz, birazdan kapanacak. Bu yüzden saba tavsiyem bu forumu çok ciddiye alma. Netice de sanal dünya. Kim neyin nesi, nasıl insan bilemezsin. Biraz umursamaz ol.

Ben cok ban yiyorum.cunku genel dusunce yapim burdakilere ters...gercekci yorum yapıyorum hep.bazlari kin gudup yorumlarima alakasiz şeyler yaziyor o garip...insan tanimadigina niye kin guder...biraz kinayeli yazsak anlamiyorsun okudugunu diyen bir yoneticiyle muhattab oluyorsun...diyet topiklero yararli paylasimlar oluyor ...

o soğuk kış günlerinde kaç gün mapusta kaldık hatırlamazmıyım.hemde üst üstte
Hhahaha hatta bir keresinde nick muhabbeti vardı hatırlar mısın? Sen var mıydın ki vardın sanırım.

Çek, Elmy, Ben toplu girdik.

Ne günlerdi diyorum..

Allah’tan eskisi kadar sert değil kurallar, biz de adım atarken şöyle bir kolaçan ediyoruz etrafı tabi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…