he valla benim ceza puanıda tavanda bir banım minimum bir hafta..bandan korksam trene binmem diyodum ama cezalar artık caydırıcı,kışta geldi hiç çekilmez kardeş
he valla benim ceza puanıda tavanda bir banım minimum bir hafta..bandan korksam trene binmem diyodum ama cezalar artık caydırıcı,kışta geldi hiç çekilmez kardeş
Benim 60 mı neydi. Valla o zamandan bu zamana kalsaydı herhalde 100 ü bulurdum 1 yılı bulurdu mapıs sürem.
Yazı kışı yok bunun çok sıkılıyorum ben. En kötüsü de kahveni almışsın pc yi açmışsın tam şifre giriyorsun ahha ban yemişsin. Bir de İngilizce yazıyor ya artık daha bir kötü hissediyorum kendimi.
Bek kendi mesajının altında bebek durumunun da altında Düzenle'nin yanında olması lazım. Yani kendini bile KİBleyebiliyorsun :)
Herkesin de orda. Şimdi benimkinin altında Az önce'nin yanında K.İ.B olması lazım. Hiç olmadı K.İ.B diye arat ama şu an bu sayfada çok var :)
Bek kendi mesajının altında bebek durumunun da altında Düzenle'nin yanında olması lazım. Yani kendini bile KİBleyebiliyorsun :)
Herkesin de orda. Şimdi benimkinin altında Az önce'nin yanında K.İ.B olması lazım. Hiç olmadı K.İ.B diye arat ama şu an bu sayfada çok var :)
Benim 60 mı neydi. Valla o zamandan bu zamana kalsaydı herhalde 100 ü bulurdum 1 yılı bulurdu mapıs sürem.
Yazı kışı yok bunun çok sıkılıyorum ben. En kötüsü de kahveni almışsın pc yi açmışsın tam şifre giriyorsun ahha ban yemişsin. Bir de İngilizce yazıyor ya artık daha bir kötü hissediyorum kendimi.
vallahi ben sıfırlandı diye biliyordum sonra kazen 80 ceza puanın var dedi oysaki sıfırlamadan sonra deli gibi ban yemedimdi..demekki neymiş sıfırlanmamış ya da ben çok zıbıtmışım ,kazene sormak lazım Kazen
bazıları yorum yaparken çok haddini aşmıyor mu geçenlerde hiçbir şey yapmama rağmen bir gün uzaklaştırıldım bazıları neler neler yazıyor bi ceza yok herkes aynı düşünmek zorunda mı farklı bir yorum yapınca hemen saldırı modu
ben de yoruma yorum neden yapılıyor onu anlamıyorum, konuya yorum yapın yoruma yorum değil, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, herşeyi ben bilirim mod bi kaç üyeden daraltı geldi, gerçi engelledim hiç bi şekilde görmüyorum artık. ama bu da bazı sorunlar getiriyor, engellediğim kişinden başka üye alıntı yaparsa o alıntıyı da görmediğimden bazen alıntı yapan üyenin yorumu saçma geliyor
açtığın konu vesilesiyle ben de bu konuda ki görüşümü yazayım dedim canım
Konuyu kapattım ama konu sahibesi kendisinin ceza aldığını ki aldığı cezalar üsluptan, diğerlerinin ceza almadığını söylemiş, bildirim yapın, bildirim yapmazsanız biz hangi konuda kim ne yazmış her dakika kontrol edemeyiz, öyle 3-5 gözümüzde yok ki aynı anda yüzbinlerce konuyu takip edip kurallara uymayanları görelim.
Bizim gözümüz kulağımız üyeler, sizler sayesinde gözden kaçırdıklarımızı, göremediklerimizi görüyoruz, ceza almadılar diye kuru kuru söylemek yerine yorumların hemen altındaki K.İ.B (Kötü İçerik Bildirimi) butonuna basın.
Bir ilave, dini konu ve yorumlar yasak, artık söylemekten dilimde tüy bitti sonra uyarı verince dinsiz diyorsunuz, yasak yazmayın, konuları dine çekmeyin.