Kadınlar kulübüne takıldıkça feminist oldun

Burada bir sıkıntını paylaştığında gerçekten bir çok farklı bakış açısı yakalıyoruz, benzer durumlarla empati yapıyoruz, bu da içinde bulunduğumuz durumu değerlendirmeye yardımcı oluyor, ne de olsa herkes anonim olduğu için daha gerçekçi yorumlar geliyor. Hiç değilse sıkıntımızı paylaşmış oluyoruz. Gerçek hayatta olsa bu kadar insanı toplayıp dert anlatıp bir de yorum yapun demek ne kadar mümkün ki....
Feministlik ne alaka, feminizmin ne olduğunu bilmiyor dur eşiniz bence..

valla kızlar bende sırf buraya dayanarak ta kendimi yalnız falan hissetmediğim olmuuyor :) abartmayım ama birde şöyle bişey var en ufak seyde karsımdaki kişiden şüphe duyar oldummm ya..

Girme şuraya aklı başında adamın ne işi var orda diyo bi olayı anlatsam ya bırak yine mi kadınlar kulubu gerçek hayatta olmaz öyle şeyler diyo

Feminizm değilde kaynana antipatisi oldu bende de :) önceden de böyle konuşurdu gülümser geçerdim artık pat pat cevap veriyorum. O da şaşkın bu duruma farkındayım :) iyiki üye olmuşum buraya

İyi de feministlik kötü bir şey değil ki. Gururla söylüyorum ben bir feministim. Feminizm erkek düşmanlığı değildir, kavramı bilmeyenler feminizmi frijit ve erkek düşmanı olarak algılıyor olabilir onların cahilliği. Feminizm kadın erkek eşitliğini savunmaktır. Yaşamın her alanında eşit muamele istemektir feminizm. Elbette feministlerin arasında da radikal fraksiyonlar da vardır. Ama genel anlamda feminizm kadın erkek eşitliğidir.
Bir kadın olarak gururla söylüyorum feministim. Anlamayan ve beni erkek düşmanı sananlara da kavramını açıklıyorum. Belki onlarda feminizme bakış açılarını değiştirirler.

Bana da ordaki şeyler hep fake canım diyodu..Bende fakeyim ozaman dedim Bazen okumak istiyo yazdıgım mesajları sakın bu özelim benim diyorum deliriyo benden baska özelin mi var diye

bende enteresan aldatılma hıkayelerını okuyup anlatırım eşime.forum için müge anlı mı moderatör dıyo :) sınır oluyor ama bu forum sayesınde gozum açıldı valla

kadınların akıl aldıkları dertleştikleri bir yer seviyorum seni KK :) ama şuda bir gerçekki panayorak oldum herşeyden olumsuz birşey çıkartmaya çalışıyorum acaba böylemi ki filan diye arada bağlıyorum psikopata

O değilde ben buraya kaydolduktan sonra evlilikten korkar oldum çok soğudum ne hikayeler var ki bir kaç ay öncesine kadar artık olsun diyodum iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim

erkekler her cesur mert hakkını koruyan açık sözlü ve akıllı kadınları feminist sandıkları için,
1-erkeklere göre gerizekalı kadın olacak karşısında sıkılacak tam tersi kadınlar tarafından aşağılanıp tekrar gerizekalı olan hayatındaki kadına egosunu ispatlayacak onun geri zekalı olduğunu suratına vuracak ardından kabul ve sevgi yağmuru bekleyecek,
2-tüm pisliğini kötülüğünü kendinden ayrılması imkansız gözüyle baktığı gerizekalı kadına yaptıracak üstüne ondan yüksek övgü sadakat ev işi her tür hizmeti bekleyecek buna karşılık vefa göstereceğine küfredecek.
3-tam tersi karakterde o feminist gördüğü kadınlara kendini beğendirmeye çalışacak ve bazende hayatındaki gerizekalı kadının onlara dış görünüş olarak biraz benzememesi ile aşağılayıp onaylanma bekleyecek.(hayatındaki bu gerizekalı kadın ona hiç yaranamadığı için dış görünüşünü değiştirse bile övgü alacağına daha çok yerilecek "fahişelere benzemişsin" gibi)
4-kendince bakımlı yada feminist gördüğü kadınları kırmayacak fakat ondan ayrılamayan hayatındaki geri zekalı kadını hep kıracak olmadık şeyden ortamı gerip ondan fedakarlık isteyip kadının onu sakinleştirmesini bekleyecek.
5-feminist bakımlı yada despot kadınların harcadığı para ihtiyaç, hayatındaki gerizekalı kadının minimum istekleri ise hep fuzuli masraf olacak.
ben bütün erkeklerin içinde feminist kadınla gerizekalı kadın arasında kararsız kalan varlık olduğunu düşünüyorum.bknu çıkarmadan feminist olmak lazım,yoksa gerizekalı kadınlar için bu dünyada mutlu bir hayat yok.erkekler kolay hemen diklenen kadınları feminist sanıyor gerçek feminizmin erkeklere yaklaşımı sadece diklenmek değil daha psikopatça.

Erkekler imkansızı isterler, o da şudur ve bu bir kısır döngüdür;

Önce ezilen büzülen erkek kadının peşinde koşmak isterler, zor olsun hemen kendini vermesin isterler...Sonra elde ederler ve kadının gözünde herkesten üstün padişahı olmak isterler. Padişah olunca da ego tavan yapar ben neymişim olurlar...Böyle llunca da zamanında peşinde bin takla attıkları kadın cepte olur umursamaz olurlar. Kadın hep baştaki halini arar bu olmayınca hırçınlaşır, bu sefer adam evde huzurum yok der, düzen bozacak kadar da şikayetçi değildir o yüzden metres yapar. Metres te başta mutlu olur sonra o da başlar gelecek planı kurmaya, bu olduğu zaman adam onu da bırakır...işte böyle sürüp gider....tabi herkes için gecerli değil
Erkek evdeki saf olsun ister herseyi bilirse takip ederse bası belaya girer cunku ...oyle seyler yapmıyor olsa bile ilerde yapma potansiyeli olmasından dolayı saftrik kadın iyidir...her konuda iyidir kolay kandırır bası agrımaz...

Aslında belki de saftrik olmak mutluluktur bilmiyorum hangisi iyi kendi psikolojimiz için

Ben de kk takildikca..
Paranoyak oldum..
Guvensiz oldum..
Fesat oldum..
Eltiye(aday) uyuz olur oldum
Allahııımm bu halımm ne olacak

Ben kk dan oncede feministtim

Benimkinin bu siteden haberi bile yok aman olmasında bide bıd bıd bıd onun çenesini çekeceğim. .

Etrafta goruorum kocasının teliyle asla ilgilenmeyen kontrol etmeyen hiç supheli seyler dusunmeyen kadınlar var...hic supheli olay mı yok dediginde bilmem oyle cok ince dusunmedim diyorlar

Belki de bu en guzelidir cunku erkekler bakarsan mutlu hic te surekli takipte değiller ancak bariz bişi olursa anca...neden cunku kendi psikolojilerini dusunuyorlar neden canını sıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…