- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
Ahahahha merve bakiyorum cok sinirleniyorsun dunyanin gidisatina. Korkuyorsun sanirim. Malum dunyadaki bas gucler hep feminizmi savunuyor.Aman kendini çok kaptırma bu feminizm saçmalıgına yoksa aranızda sıkıntılar başlayıverir valla...
Feminizm erkek düşmanlıgıdır. Kadın-erkek eşitligi bir saçmalıktır, saçma oldugu kadar 'kadına ayrıcalık' adı altında aileyi yok eder. Safsatadan ibaret bi ideoloji sadece.
Ha bir de feminizmin insan üstündeki etkileri genelde şöyledir; asabiyet, erkek gibi davranma, alttan alma becerisini kaybetme, diyalog kurmak yerine asilik yapmayı marifet zannetmek, özür dileyebilme yetisini kaybetmek, yemek yapmayı bile hizmetçilik ya da boş iş olarak görmek, ben özgürüm kimse bana karışamaz falan filan....
Çok kaptırma yani, kocan şimdi şakalar falan yapıyor belki ama... yani her an her şey olabilir, ne oldugunu anlamazsın bile.
Katiliyorum sibel. Feminizm olmasa simdi kocalarindan dayagi yiyip yerlerine oturacaklardi.şu diyalog diyalog diye tutturan islamcı kadınlar niye biraz da erkekler o diyaloğu düşünsün diyemiyorlar?
bir de feminizme karşı olanlar mümkünse oy kullanmasın. feminizm sayesinde kadınlar oy hakkını aldılar.
Gerci bir acidan haklilar, ev isi yogunluklari azalacakti feminizm olmasaydi. Mesela dusunsene bir evi tek basina cekip cevirecegine 4 kadin cevirecektiniz. Dayak yeme yuku de azalacakti. Birgun birini, birgun birini dover.şu diyalog diyalog diye tutturan islamcı kadınlar niye biraz da erkekler o diyaloğu düşünsün diyemiyorlar?
bir de feminizme karşı olanlar mümkünse oy kullanmasın. feminizm sayesinde kadınlar oy hakkını aldılar.
Gerci bir acidan haklilar, ev isi yogunluklari azalacakti feminizm olmasaydi. Mesela dusunsene bir evi tek basina cekip cevirecegine 4 kadin cevirecektiniz. Dayak yeme yuku de azalacakti. Birgun birini, birgun birini dover.
Bu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!
Feminizm düşündüğünüz şey değil. Orta Doğulu kadınların şiddet görmede ipi göğüslemesinin sebebi feminist akımlardan nasibini almamasıdır. Avrupa'ya kadın hakları feminizmle geldi. Bugün savaş pilotu, astronot, hakim,milletvekili kadınlar varsa; kocanızdan dayak yediğinizde sizi koruyan yasalar varsa, boşanma özgürlüğünüz varsa bu feminizm sayesindedir.
Feminizmi beğenmeyenler gitsinler bir Arap ülkesine. Görsünler feminizme neler borçluyuz.
Ahahahha merve bakiyorum cok sinirleniyorsun dunyanin gidisatina. Korkuyorsun sanirim. Malum dunyadaki bas gucler hep feminizmi savunuyor.Neyse ya uzulme, gunun birinde belki siz dunyada soz sahibi olursunuz. 1 milyon sene sonra falan. O zamana olmezseniz tabi. Malum petrol hizla tukeniyor. Tek devlete yetecek hale geldiginde bitecek o zaman Amerikanin malum ulkelerle kankaligi. Bak bu isid olaylariyla anti-propagandanin hasini yaptilar bile. 2. bir 11 Eylul vakasi yasanacak. Neyse ya uzulmeyin sizin de kalbiniz temiz.
Ayyy ne guzel bir his ya kazandigini hissetmek.Yanimda olsan koltuk altina tavla sikistirirdim.
O senin dedigin Afrika kabileleri azinlikta. Afrika'nin buyuk kismi da Arabik gayet de.Yok canım öyle miymiş? Afrika kabilelerinde erkekler gelin gidiyor resmen. Toplanıp dans ediyorlar, kadınlar da bunların içinden begendiklerini seçiyorlar. Kadın-erkek ikisi de çalışıyorlar falan. Aynı şey bunun gibi diger yerlerde de var, balta girmemiş ormanlarda falan ya da şehirleşmenin olmadıgı mekanlarda... Hatta bir tanesinde kız çocukları begendigi erkeklerle istedigi gibi birlikte oluyormuş ve sonunda hangisinin performansı hoşuna giderse onunla evleniyormuş. Bu iş için de özel kulübe veriyorlarmış kızaNe yani bunlar da feminizm saçmalıgı sayesinde bu hale geldiler? Bunların feminizmden haberi bile yoktur halbuki. Bunlar bu haldeler çünkü medeniyet kurmamışlar.
Kadınların artık sosyal hayata eskisine göre daha çok girmiş olmasının sebebi feminizm falan degil. Bunun sebepleri dinlerin (teokrasinin) yerine hümanist düşüncenin yaygınlaşması, fiziksel gücün gerekmedigi bir sürü iş kolunun açıga çıkması, teknoloji, güvenligin genel olarak artmış olması... vs.
Bir de tutmuş Arapları örnek vermişsin ya ne diyim yani? Arapların meselesi feminizm degil ki, dinleri. Sadece Araplar degil islamı, laikligi korumadan yaşayan her yerde durum aynı. Onların yapması gereken feminizm safsatasına bulanmak degil, teokrasiden kurtulmaları. Bazı bir kaç yerde de saçma sapan kültürler var... Feminizmle ilgisi yok yani olayın. Zaten feminizme bakarsanız hep Avrupa'da, ABD'de falan. Hala daha kadın hakları diyorlar çok komik, daha ne alacaklarsa artık. Erkekleri de kadınlaştırıyorlar iyice. Kültürleri gayet ezik bir hale dönüşüyor bu yüzden.
Ve bu yine bil bakalım kime yarayacak? Tabi ki şeriatçı ülkelere... Bak Avrupa'nın, ABD'nin her yerinde yayılmaya başladılar bile. Sen daha uyu....
şu diyalog diyalog diye tutturan islamcı kadınlar niye biraz da erkekler o diyaloğu düşünsün diyemiyorlar?
Burada diyalog diyen bir tek ben varım, üstüme alındım ama tutmuş bana islamcı demişsinNe kadar ve ne açıdan islamcı oldugumu da az çok gören görmüştür artık.
Oy hakkını da feminizm vermedi, laiklik ve demokrasiyi getiren Atatürk.
Bir de kadınlar oy bile kullanamıyordu lafları komik. Ya erkekler çok mu kullanıyordular sanki? Kadınların hakları yoktu da erkeklerin ne kadar hakkı vardı acaba? Eskiden adamlar 25 yıl askerlik yaparlarmış ya daha nolsun. Güya erkek eziyormuş eskiden
Ya hala mı bu erkeksin imaları, muhabbetleriNeyse... Sana ispat çabasına girmeyecegim bir şeyleri.
Feminizm erkekleri kısa süreligine ezecek sadece. Onun da tek sebebi daha kadınların 'erkek çalışmak zorunda' zihniyetini atamamış olmaları, erkeklerin de 'kadın ev işi yapmak zorunda' zihniyetini atamamış olmaları. Yakında bunları atacak herkes. Erkekler artık çalışmayan kadına yüz vermeyecekler ki zaten bu oluyor baya baya. Kv ler memur kız arıyorlar artıkKadınların 'istersem çalışırım' lafları artık rafa kalkacak ve mecburen çalışacaklar. Şimdi bu erkekler için kötü falan mı zannediyorsun? Adamların canına minnet... 'ben üstün olmalıyım' kafasından da gayet kurtulmaya başladılar dogal olarak çünkü karşıda 'ben senle eşitim, bana karışamazsın' diyen kadınlar var artık. Etki-tepki, arz-talep meselesi. Artık adamları motive edecek bir şey de yok. Yakında erkek isteme adeti de gelirse hiç şaşmam yani o derece...
Zaten anlayan anlıyor feminizmin kadın ve ailenin asıl düşmanı oıldugunu. Ben burada kadı düşmanlıgı yapmıyorum, çogusu öyle zannediyor ama anlayanlar anlıyor elbette.
O senin dedigin Afrika kabileleri azinlikta. Afrika'nin buyuk kismi da Arabik gayet de.
Seriati ulkelere falan bir sey yarayacagi yok merve, isid olaylari icin neden adamakilli hamlelerde bulunmuyor saniyorsun Bati dunyasi? Yani senin oturdugun yerden gordugunu o kelli felli adamlar goremiyor mu saniyorsun? 2. bir 11 eylul sonrasi anti-islamciligi gelecek, bekle ve gor. Adamlar salak degil heralde bunlara pabuc birakacak. Su an guclu olan Arap devletleri de Amerikan himayesi altinda o yuzden guclu. Suudi Arabistan, Dubai orneklerini ele ala mesela. Batinin kopekleri bildigin. Onlar bos yere Muslumanlarla dostluga izin vermezler merak etme, ajandalarindaki plana uyuyorlar.
Arabik dedigin kesim de zaten medeniyetin ulaştıgı ve dinin var oldugu kesimdir. Ben var olmayan kesimden bahsediyorum. Dinin ve medeniyetin olmadıgı yerlerde gayet de olaylar anlattıgım gibi.
Bence durum tam tersi, tüm dünyaya islamı yayma istegindeler. İslamı cici göstermeye çalışan yıgınla tablo var ortada. Ama tabi senin dedigin gibi olursa tadından yenmez.
11 eylül'ü de sigorta parası için yaptılar diyorlar. Kulelerin sahibi sigortadan 2 katı para kazanmış, hemencecik...
Bulundugun caga gore hareket edersin merve. Sartlar neyi gerektiyorsa ona gore yasarsin.Bundan 300 sene once yasasaydik senin bahsettigin sekilde yasayip pekala da mutlu olabilirdik. Ama sartlar degisti. Sen hala daha sevgi pitircigi konumundasin.Ya hala mı bu erkeksin imaları, muhabbetleriNeyse... Sana ispat çabasına girmeyecegim bir şeyleri.
Feminizm erkekleri kısa süreligine ezecek sadece. Onun da tek sebebi daha kadınların 'erkek çalışmak zorunda' zihniyetini atamamış olmaları, erkeklerin de 'kadın ev işi yapmak zorunda' zihniyetini atamamış olmaları. Yakında bunları atacak herkes. Erkekler artık çalışmayan kadına yüz vermeyecekler ki zaten bu oluyor baya baya. Kv ler memur kız arıyorlar artıkKadınların 'istersem çalışırım' lafları artık rafa kalkacak ve mecburen çalışacaklar. Şimdi bu erkekler için kötü falan mı zannediyorsun? Adamların canına minnet... 'ben üstün olmalıyım' kafasından da gayet kurtulmaya başladılar dogal olarak çünkü karşıda 'ben senle eşitim, bana karışamazsın' diyen kadınlar var artık. Etki-tepki, arz-talep meselesi. Artık adamları motive edecek bir şey de yok. Yakında erkek isteme adeti de gelirse hiç şaşmam yani o derece...
Zaten anlayan anlıyor feminizmin kadın ve ailenin asıl düşmanı oıldugunu. Ben burada kadı düşmanlıgı yapmıyorum, çogusu öyle zannediyor ama anlayanlar anlıyor elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?