feministlik ne demek erkeğin kadından ayrıcalıklı bi varlık olmadığını savunmak demekBu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!
aynenBiraz paranoya yarattığı gerçek :) şurada biz bizeyiz :)
Aman kendini çok kaptırma bu feminizm saçmalıgına yoksa aranızda sıkıntılar başlayıverir valla...
Feminizm erkek düşmanlıgıdır. Kadın-erkek eşitligi bir saçmalıktır, saçma oldugu kadar 'kadına ayrıcalık' adı altında aileyi yok eder. Safsatadan ibaret bi ideoloji sadece.
Ha bir de feminizmin insan üstündeki etkileri genelde şöyledir; asabiyet, erkek gibi davranma, alttan alma becerisini kaybetme, diyalog kurmak yerine asilik yapmayı marifet zannetmek, özür dileyebilme yetisini kaybetmek, yemek yapmayı bile hizmetçilik ya da boş iş olarak görmek, ben özgürüm kimse bana karışamaz falan filan....
Çok kaptırma yani, kocan şimdi şakalar falan yapıyor belki ama... yani her an her şey olabilir, ne oldugunu anlamazsın bile.
Birazdan caninfistigi gelecek ve seni dovecekAman kendini çok kaptırma bu feminizm saçmalıgına yoksa aranızda sıkıntılar başlayıverir valla...
Feminizm erkek düşmanlıgıdır. Kadın-erkek eşitligi bir saçmalıktır, saçma oldugu kadar 'kadına ayrıcalık' adı altında aileyi yok eder. Safsatadan ibaret bi ideoloji sadece.
Ha bir de feminizmin insan üstündeki etkileri genelde şöyledir; asabiyet, erkek gibi davranma, alttan alma becerisini kaybetme, diyalog kurmak yerine asilik yapmayı marifet zannetmek, özür dileyebilme yetisini kaybetmek, yemek yapmayı bile hizmetçilik ya da boş iş olarak görmek, ben özgürüm kimse bana karışamaz falan filan....
Çok kaptırma yani, kocan şimdi şakalar falan yapıyor belki ama... yani her an her şey olabilir, ne oldugunu anlamazsın bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?