Kadınlar kulübüne takıldıkça feminist oldun

Bu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!
feministlik ne demek erkeğin kadından ayrıcalıklı bi varlık olmadığını savunmak demek
erkekler tabi sevmez bunu
otur dicek oturacaksın
hem dövecek hem sevecek
işten gelince o yatacak sen çalışacaksın
bir yere giderken ondan izin alacaksın
alışveriş yaparken ona soracaksın oo bu uzar gider böyle
ee erkek ayrıcalığı budur hangi erkek bu ayrıcalıklar elinden alınsın ister
tabi farzı misal konuştum sizin ilişkinizi tenzih ederim bu durumdan sözüm genele

Hahahah... benimki de kk dusmani, hatta uzun sureli uyeligimi sildirmisti bana kavgayla.

Simdiki uyeligimden habersiz, her gun tabletimin gecmisini temizlemem lazim. Aradan siliyorum ki belli olmasin, bunu da kkdan ogrendim

benım eşimde varsa yoksa kk sureklı ordasın dıyo haklı sabah aksam gece o uyuyor ben uyuyamadgım ıcın kk dayım hatta gecelrı dıyor pc al kk takıl uyumuyosun barı salonda degıl odaya getır pc oyle bak .... bısey olunca bılmedıgımız vs dıyor hemen kk yaz ordakılere sor dıyor bıde dıyor nasıl cozuyorsun kk yı cok karıısk olur form sıtelerı ben dıyo 40 yıl ugrassam beceremem oraya yazı yazmayı....ama allah razı olsun benım pc de kayıtlı sıfrem nıkım ama bıkere bıle olsun bakmaz ellemez merak etmez hıc neler yazıyorum napıyorum dıye esıme cok guvenırım bu konuda bazen oyle konular okuyorumkı anlatıyorum oanada fıkır soruyorum ben anlamam dıyo kk kadınları bırlesıp cozersınız dıyo ılk baslarda orda erkeklerde vardır uye oluyorlardrı herseynı yazma dıyordu bende onlar hemen kendılerını bellı edıyorlar atılıyorlar sıteden dedım ondan sonrada hıc bısey demedı ıyıkı var

Adam bilmiyo burda kimlerle takıldığın da o kadar önemli :)

Aman kendini çok kaptırma bu feminizm saçmalıgına yoksa aranızda sıkıntılar başlayıverir valla...

Feminizm erkek düşmanlıgıdır. Kadın-erkek eşitligi bir saçmalıktır, saçma oldugu kadar 'kadına ayrıcalık' adı altında aileyi yok eder. Safsatadan ibaret bi ideoloji sadece.

Ha bir de feminizmin insan üstündeki etkileri genelde şöyledir; asabiyet, erkek gibi davranma, alttan alma becerisini kaybetme, diyalog kurmak yerine asilik yapmayı marifet zannetmek, özür dileyebilme yetisini kaybetmek, yemek yapmayı bile hizmetçilik ya da boş iş olarak görmek, ben özgürüm kimse bana karışamaz falan filan....

Çok kaptırma yani, kocan şimdi şakalar falan yapıyor belki ama... yani her an her şey olabilir, ne oldugunu anlamazsın bile.

Benim sevgilimde bilgisayarını elinden ben alacam annende telefonunu alsın okuma şu kadınlar kulübünü diyor :)
Bdv konularından kendime kendimce ders çıkarıyorum sonra da ya bana olursa diye gardımı alıyorum haydaa savaşa kızlar

Benimkinin ilk sordugu bende uye olabilir miyim? idi. Hayir onun ne derdi varsa.
Su bir gercek ki insan burdan sorunlarina nasil cozum bulabilecegini ogreniyor, farkli bakis acilariyla bakiyorsunuz olaya.

Haa birde hic iyi kv kp yok -istisnalar haric- fobim oldu artik

Bende kk ya takıldıgımdan beri herkesi kolay boşuyorum..

Boşanın..boşanın..boşanın..ne kolaymış boşatmak:))

ideolojime laf söyledin merve ve kahveden adam toplamaya diyorum, ne olduğunu anlayamıcan bileip ver geliyoruz

Birazdan caninfistigi gelecek ve seni dovecek

Benim erkek arkadaşım bu durumu garipsemiyor. Kadınlar kulübü öncesinde de 'feminist' bir hatundum, ki feministlik asla kötü bir şey olamaz :)

Benimki sadece bu aralar Cahide Sultan'ın sayfasına kafayı taktığım için kızıyor bana, ama durmayacağımı bildiği için sesini çıkarmıyor :)

Erkeklerin çoğu, istisnalar hariç, güçlü kadınlardan hiç hoşlanmazlar.

Bir gün taksiye binmiştim, taksici de pek konuşkandı. Hukuk okuduğumu söylediğim zaman adam dönüp bana sen kesin evde kalırsın, erkeklerin hiçbiri kendinden güçlü bir kadınla evlenmek istemezler dedi.

Erkekler her zaman bir adım, hatta bazıları birkaç adım geride duran kadın istiyorlar.

Hahaha bende gecen esimle ufak bi tartisma yasamistim, oglanin maci vardi cikmasi lazimdi, yani tartisma yarida kaldi, sonra bana mesaj cekti unutalim gergindik seni seviyorum falan, ama ben icimi dökmemistim ki daha, geri cevap yazdim, öyle uzun olmus ki, eve geldi diyor ki " KK ya yorum yapiyon sandin heralde, gönderdigin mesaj ekranima sigmiyor" ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…