inşallah cnm ama sanmıyorum birazda stresim vardı o zamanda kasıyorum kendimi ama yarından sonra rahatım çok şükür evimin eksiklerinide tamamladım artık sorunum yok yani adapte olabilirimInsallah almamişsindir canim ben de bugun 84.1 idim... bugun de cok şiş hissediyorum kendimi bakalim sabah ne olacak sonuc
yok cnm tartılmadım yarın tartılcamCnim tartilmadin mi
ben oruç olsugum icin tartilamasim sahur yaptim da
23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
giden 7.700
geçen zaman 41 gün
teşekkür ederim cnm ya bizim konudan bana neden bildirim gelmiyor
Tebrikler canim. Ayni kilo da gidiyoruz seninle hafyaya ki sonuclari merakla takip edecem
teşekkür ederim cnm ya bizim konudan bana neden bildirim gelmiyor
mesaj yazınca otomatik takibe almıyormukiBilmiyorum canim bana geliyor. Eskisini optal edip yeni konumuzu takipe aldin mi ki
mesaj yazınca otomatik takibe almıyormuki
tamam cnm ben bi geleyim yanlış anlıcaklar ya glmiyorum diyeYok canim konuyu açtigin zaman en ustte konu takip yaziyor oradan takip etmen lazim canim
öncelikle kk ya hoşgeldin teşekkür ederimKolay gelsin tebrikler.. Sonuclar cok iyi gozukuyor. Gerci o simiti gormeyeydim iyiydi ;((
ben normalde yemem ama cnm çekti işte arada bi olunca bişey olmazHosbuldukilk msjim size kismetmis 8 aydir simit yemiyorum su aralarda boyle heryerde fotograflari cikiyo karsima,bak burnumada geldi kokusu.. off.
öncelikle kk ya hoşgeldin teşekkür ederim
çok cnm çekmişti kaç gündür
ayrıca gün içinde ekmek tüketmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?