Kadinlarin surekli esinin pesinde oldugunu dusunen arkadas!!

Mesafeli olun bence. Bu yarın bigün manyakça bir şeyi başka şeylere yorar daha çok canınızı sıkar. Uzak olsun böyle güvensiz insanlar

Demek iş arkadaşın, başkalarının eşleri ile başbaşa kalınca onları ayartmacak tıynette biri.
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.

Bence de..cunku boyle insanlar sucu hep baskalrina atma eyiliminde olabilirler.
Hatta konu gecmisinde arkadasimin evine goturdugumuz yiyecek ya ds icecekleri yemedigini yazmistim.. Cunku onlari okuyup ufleyip oyle getirdigimizi dusunuyor.. O yuzden nazar olacak diye eve misafir kabul etmiyor. Tam ruh hastasi.

Aldatılıp geri dönmesinden dolayı kadınları suçlayarak vicdan rahatlatmaya çalışıyor. Çünkü içinde olduğu durumdan hiç memnun değil ve her an aldatılma korkusu beyninde dolanıyor. Sizinle alakası yok durumuın. Ama tavsiyem uzak durmanız gerektiği yönde. Yoksa herhangi bir yanlış anlaşılmada arkadaşınız eşini baştan çıkarmakla suçlayabilir. Her halukarda uzak kalırsanız başınız yok yere ağrımaz.

Kadına üzüldüm ne hallere düşürmüş kendini. Birden görüşmeyi kesme bence kocasıyla aranda birsey var sanabilir böyle tipler. Başın çok ağrıyabilir. Aslında böyle bir kadınla bu duruma gelmeden arkadaşlığını kesmeliydin yada merhaba merhaba olmalıydı.

Uzak dur, yakınından bile geçme, kendıne ve eşine güvensizliği had safhada, sizin aklınızın ucundan bile geçmeyen şeyi, o kurup kurup sanki olmuş gibi, önünüze pişirip pişirip koyar, şok olursunuz..

Haklisiniz bilemedim ve ilerledi bir sekilde psikopat oldugunu bilmiyordum.

Dünyada erkek kıtlığı var çünkü. Kadın da haklı. Bu yarım aklıyla bi koca bulmuş onu da başka kadınlara mı kaptırsın? Deseydin ya be salak karı kendi kocanı benden kıskanıyorsun da iki erkeğin yanında niye beni tek göndermeye çalışıyorsun benim kocam ya da sevgilim kıskanmaz mı? Madem zihniyeti buysa asla samimiyetimi devam ettirmezdim. Ne demek bana bile potansiyel kocasının aklını çelici gözüyle bakacak ben de görüşmeye devam edicem.. Bir tanesi vardı iş arkadaşıyız kadınla. Hemen hergün eve beraber yürürüz zaten komşuyuz da. Bir gün iş çıkışı kocası arabayla geldi yarı yolda. Bindi gitti ve ben mal gibi kaldım. Neticede aynı yere gidiyoruz hani insan bi teklif eder ama yok. Tabi ki asla eskisi gibi olmadım. Bana güvenmiyorsan niye benimle arkadaşlık kuruyorsun

Guzel aciklamissiniz olayi. Kendi kocasi disindaki erkeklerle muhatap olurken kadinda hep bi "kocam kisksnir" tavri var. Ne kocaymis arkadas. Bi de hep lafi "evlenince anlarsin" az kaldi bakalim anlayacak miyim evlenince... Cunku bi o evli ve kocasi var. Daha vizyonunu daraltmaya devam ederse korkarim arkadassiz kalacak.

Çok itici öyle düşünüyor olsa bile insanın yüzüne denirmi ne ayıp.ben olsam görüşmem

İleride bir yanlış anlaşılma olur başın belaya girer, kocamı ayarttı diye namını yürütür bu kadın.
Uzak dur böyle tiplerden, başına iş alma.

Üzüldüm aslında
Kadın hala travmada..kabullenme yollarını arıyor ihanetleri...

Yani ne desem bilemedim. ..eğer sevdiğin bir arkadaşınsa güvenini kazanmaya çalış
Bütün taşları döksün rahatlasın...evet yüzeysel olarak aldatıldı sevilmiyor vs vs bunlar bilinen şeyler.. ama o ne hissediyor derinde
De böyle bastırıyor sadece kendi bilir...
Yardıma ihtiyacı var özgüvenini kazanmak için...gerçek ve güven veren bir arkadaşa ve umuda ihtiyacı var...
Tabi ki bunları sen yapmak zorunda değilsin...ama olurda uğraşasın gelirse aklında bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…