Kadinliginiza söz edilse?

Önceki konulariniza baktım da sizin sorun edecek ve bosanacak çok daha büyük sebepleriniz var . Nasıl hala evli kalabildiginize şaşıyorum. Aileniz arkanızda olmasa bile ogretmensiniz. Kendinize ait bir hayat kurun bu pislikle ömür geçmez. Kendinize kaç yıl daha bu eziyeti yapmayı düşünüyorsunuz ?

Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..

5 gündür yapmiyosun anlamında demiştir . Kullandığı üslup çok cirkinn. Kavga konunuzu bilmiyorum. Ama bir evliligin hayri için küs kalmayın bence. Oturup çözün sorunlarınızı. Büyüklerimizin de ögütü vardır (şimdi feministler koşar amaaa:D ) yatağa küs girilmez derlerr. Türkiyede çoğunlukla erkeklerdee kismenn kadınlarda yatak olayı cook önemli.yurt dışında eşit önemlidir belkii bilemicem.bence küs kalmayın kim hakli kim haksiz oturup çözün ama yook illa küs kalacam diyorsaniz daa yemek yapmayın temizlik yapmayin ütü yapmayın amayatak mevzularında engel koymayın birbirinize. Yemek dışardan söylenir. Fakat diger insani ihtiyaç için ikinizin de başka çaresi yok. Hem küs de kalamazsiniz sonunda zaten:D

5 gündür yapmiyosun anlamında demiştir . Kullandığı üslup çok cirkinn. Kavga konunuzu bilmiyorum. Ama bir evliligin hayri için küs kalmayın bence. Oturup çözün sorunlarınızı. Büyüklerimizin de ögütü vardır (şimdi feministler koşar amaaa:KK70: ) yatağa küs girilmez derlerr. Türkiyede çoğunlukla erkeklerdee kismenn kadınlarda yatak olayı cook önemli.yurt dışında eşit önemlidir belkii bilemicem.bence küs kalmayın kim hakli kim haksiz oturup çözün ama yook illa küs kalacam diyorsaniz daa yemek yapmayın temizlik yapmayin ütü yapmayın amayatak mevzularında engel koymayın birbirinize. Yemek dışardan söylenir. Fakat diger insani ihtiyaç için ikinizin de başka çaresi yok. Hem küs de kalamazsiniz sonunda zaten:KK70:

Yukaridaki yorumu okudum daa bayagi siddet falan varmis galiba. Şiddet varsa bu yukarda yazdiklarim gecerli degil tabikii

oncekı konularınızı bılıyorum
hala evlı olmanıza sasırıyorum
bana yatakta kadınlık yapmıyorsun dıyene kadar ... nelerını kabul ettınız bu adamın sız... buna da dıgerlerı gıbı susarsanız bır sonrakı adımının ne olacagı bellı . benı aldatıyor konusunu da acarsınız

Valla kadinligima kendime laf soyletmem ağzını yüzünü yırtarım pislik herif derim valla cirkeflesirim aniden :@ çok kızdım evinde terk ederdim zıkkım ye diyip

Back
X