- 4 Ekim 2012
- 16.741
- 33.148
- 798
Evet sizin çevrenizdekiler kadar muhteşem değiller nerden bildiniz :)))Nasıl erkekler var çevrenizde?
Konu sahibi, ben olsam yemek de yapmam. Zıkkım yesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizin çevrenizdekiler kadar muhteşem değiller nerden bildiniz :)))Nasıl erkekler var çevrenizde?
Konu sahibi, ben olsam yemek de yapmam. Zıkkım yesin.
Senin ailene yazıklar olsun, hak etmiyorlar evlat sahibi olmayı.Bende istiyorum ama sucluluk psikolojisine sokuyorlar insani sanki hersege ben zemin hazirliyormusum gibi. Ailem bizzat barıştıriyor. Lanet olsun bıktm artk
Ay utandımBayıldım gercekten yorumunuza.
Agzınıza saglık
Takibe aldım sizi![]()
Ya Allah aşkına bu konuya gelene kadar ne sorunlarınız olmuş bu adam daha evlenmeden size neler yapmış kızlarla konuşmalarını yakalamışsın ayrılmamışsın, ya tesettüre girersin ya babanın evine gidersin demiş düğüne 3 gün varken ama vazgeçmemişsiniz evlenmişsiniz seni yerlerde sürüklemiş, hakaretler etmiş, yok efendim biraz daha sürdüreyim deyip gitmemişsiniz hiçbir güzel gününüz olmamış şimdi bana bunu dedi zoruma gitti diyorsunuz yani daha ne kadar eziyet edeceksin kendine adam böyle zaten anlamışsın yol yakınken ayrıl artık daha neyi bekliyorsun
Çok güzel yazmışsinız ama konu sahibi şiddet içinde sürüklenerek devam ediyor evliliğe. Kocasının kadınlık mı yapıyorsun demesi önemsiz kalıyor yaşadıklarının yanında. Konuşacakları çözecekleri birşey yok maalesef.Ölü taklidi yapıyorsan bilemem, ha rodeo yapar gibi höldür höldür yanaşıyorsa öküzdür.
Bazen ağızdan çıkanı kulak duymuyor, sırf can yakmak için en zayıf noktadan laf sokuyoruz, ben de yaparım bunu, ama lafın karşı tarafa tesirini düşünmem, Çan’ını yaktım mı? Yaktım.
Çok yanlış elbette.
Ama burada yazılan çoğu yorum gibi, hak edene vs gibi avam cevap verirsen iş büyür, hem suçlu hem güçlü olur, asla anlamaz kırgınlığını.
Normal bir zamanda sor, bendemin beklentin ne yatakta?
Sonra sen söyle, bunlar da benim beklentim diye.
Laf sokarak kim anlaşmış? Konuşarak çözülür meseleler.
Ama kesinlikle özür dilemesini bekle, en azından inat değil, kırgınlıktan canın yandığını bilsin.
Yok yemek yapmam, bilmem ne.. bana çocukça geliyor böyle inatlaşmalar. Konuşabilecek olgunluktayız.
Ben şiddeti okumadım.Çok güzel yazmışsinız ama konu sahibi şiddet içinde sürüklenerek devam ediyor evliliğe. Kocasının kadınlık mı yapıyorsun demesi önemsiz kalıyor yaşadıklarının yanında. Konuşacakları çözecekleri birşey yok maalesef.
Bıçak çekme, yumruk, yerde sürükleme,aldatma, anne babayı arama alın bunu deme, evden kovma yok yok ne yazık ki eski konularında var.Ben şiddeti okumadım.
Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum, konu içinde yaptığı yorumları takip etmedim.
Kastınız psikolojik şiddet mi?
Ee bunlar varken, yatakta kadınlığa takılmak?Bıçak çekme, yumruk, yerde sürükleme,aldatma, anne babayı arama alın bunu deme, evden kovma yok yok ne yazık ki eski konularında var.
Bilmiyorum.Ee bunlar varken, yatakta kadınlığa takılmak?
Hay bin yasayin. Herkes bosan falan diyince tekbir kelime soyledi diyemi diye dusunurken, bende bunu soyleyen adamin gecmiside pek temiz degildir bu ilk ve tek kotu Lafi ve yani degildir diye dusunurken sizin yorumunuzu okudum. Boylece taslar yerine oturdu:))Ya Allah aşkına bu konuya gelene kadar ne sorunlarınız olmuş bu adam daha evlenmeden size neler yapmış kızlarla konuşmalarını yakalamışsın ayrılmamışsın, ya tesettüre girersin ya babanın evine gidersin demiş düğüne 3 gün varken ama vazgeçmemişsiniz evlenmişsiniz seni yerlerde sürüklemiş, hakaretler etmiş, yok efendim biraz daha sürdüreyim deyip gitmemişsiniz hiçbir güzel gününüz olmamış şimdi bana bunu dedi zoruma gitti diyorsunuz yani daha ne kadar eziyet edeceksin kendine adam böyle zaten anlamışsın yol yakınken ayrıl artık daha neyi bekliyorsun
Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
erkek mi var karşımda ne kadınlığı der gülerim geçer giderim kadınlık yatakta mı oluyormuş sadece nasıl bir kafa yapısı eşinizdekiEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Off yapmayın Allah aşkına. Tamam ağır olmuş ama bunun için de bosanilmaz yani..Ağır tabii de hala evli kaldığınıza göre sıkıntı sizde bence.
Niye bu adama prim verilir ki?
öküzün önüne bir tutam ot biraz saman koyarım.. şaka değil yaparım.
Cinsel birliktelik hiç yaşamıyor musunuz yoksa yatak performansını mı beğenmiyor ? Bu kısmı tam anlamadımEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..