• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafa kalmadı artık

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
eşimmin dengesizliğinden bıktım kızlar birgün çok iyi çok ilgili birgünde bakıyorum çok uzak soğuk

bu durum bana cok tanidik geldi. benim de esim böyle. ilk zamanlar daha kötüydü, dakikasi dakikasina uymuyordu. simdi de bazen bi bakiyorum hersey yolundayken bi anda buz gibi oluyor. kafasi birseylere bozuluyor acisini benden cikariyor. ama bu zamanla azaliyor benim gördügüm ve yasadigim kadariyla. uzun zamandir mi evlisiniz?

eşimmin dengesizliğinden bıktım kızlar birgün çok iyi çok ilgili birgünde bakıyorum çok uzak soğuk

hımmm bir cümle ile karakter analizi yapıp, yol yordam gösterecek ilerlemedi kk yorumcularının algısı. Biraz daha acsanız.

haklısınız çok kısa yazdım bi an sinirlendim .birgün bi bakıyorum çok ilgili düşünceli birgünde bi bakıyorum rezalet çok ilgisiz kızgın ters anlamıyorum

noluyo bu erkeklere ya ?
sanki tek önemli olan onlar:47:
ben olsam artisliğin ne senin der güzel bi paylarım :32:

haklısınız çok kısa yazdım bi an sinirlendim .birgün bi bakıyorum çok ilgili düşünceli birgünde bi bakıyorum rezalet çok ilgisiz kızgın ters anlamıyorum

Sen de onun gibi yapsan belki roller tersine döner.
Aynı onun gibi sebepsiz surat yapıp kendisini suçlu hissettir bakalım ne yapacak.

Bizde de babam böyle
Üfff çok çekilmezler ya
Bi bakıyosun gülüyo konuşuyo bi bakıyosun suratı bir karış afra tafra hiç çekilmeyen erkek tipi nefretlik
Annecim uğraşıyo çekiyo ona üzülüyorum sadece.
Çünkü herkese karşı böyle
Annem genelde uymuyo ona,çok az konuşuyo kendi dünyasında takılıyo bıktı çünkü o da.

burcu ikizler mi?

Agggghhh bu ikizler erkeği
Oğlum ikizler burcu henüz 8 yaşında şimdiden çift karakterli :(
Bir yere gideceksek tamam diyo 5 dk sonra ben gelmicem diyo.
Yemek yemeye gidicez açım diyo tam gidiyoruz ben yemicem diyo

Çekeceğim var
İkizler burcu erkeğini çok duymuştum ama tanımamıştım kücümenim sayesinde tanıştım.
Tanışmayın.

nedenını hıc sordun mu ona?acaba bır sıkıntısı varda mı öle davranıyor yoksa genel durumu mu böle kac yıllık evlısınız yoksa monotonluktan dolayı mı böle bence bır sor derım karsına al konus konusmadıkca nedenını bılmessın.

bence de konuş sorun mu varmış neymiş.... ama önce bir sessiz dur bakalım.. o senin durgunluğunu farkedecek mi.. soracak mı.. o zaman söyle.. ben genelde öyle yapıyorum. çünkü başka türlü eşim konuşmuyor. eşim içine kapanık. birşey söyleyince kendi dünyasına çekiliyor. o yüzden onun konuşmak istediğinde yani bana güya yardımcı olmak istiyor ya sorun ne ne oldu gibi ben söylüyorum.

Erkeklerin tümü böyle saniri. :-)
Sen SIKMA canini ..

Bazen öyle ilgili olurlar ki , 5 dakika sonra
bi degisirler , sen bile farkina varamazsin neden niye diye
mesela ben oyle oldumu kendi haline birakiyorum
Kendi kendine , fazla devam etme den kendine geliyo :-)

eşiniz size öyle davrandığı zamanlarda sizin eşinize karşı tepkiniz nasıl oluyor peki...

Back
X