- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Konunuzda en çok burası dikkat çekecektir bence :)(kim olduğunu kurcalamamanızı rica edeceğim zira önemi hiç yok )
Teşekkürler fikriniz için yine de :)Konunuzda en çok burası dikkat çekecektir bence :)
Kendisini tanımadığımız için erkektir diyip geçiyorum ben. Daha iyi fikirler çıkacaktır :)
Güzel şeyler olacak gibi hissettim nedense
Ya siz o zaman ilk beğendiğiniz zamanlarda da konu açmış miydiniz? Boyle bir konu hatırlıyorum ve sanki bu kisiyi bulanlarda olmuştu.
Aktif olarak siyasetin içinde olmasa dahi belli ki hala faal bir X kişisi kendisi. Böyle dialoglar ve görüşmeler onun tarafından kadın-erkek ilişkisi kapsamında değerlendirilmiyor olabilir. Aranızdaki yaş farkı kaç, nedense 20-25 gibi düşündüm ben.
Edit: Milletvekili olmasından mütevellit değil yaş farkı fikrim. Reşit olmak yetiyor diye nutuk atan olur diyedir bu açıklama kısmı
Yolda okuyacağım demişti fırsat bulamamış olabilirŞöyle bir ihtimal olabilir kitabınızı okumamıştır. Henüz okumadım demek de istemiyordur. onun için mesaj atmıyordur. Ya da size karşı ilgisi olmayabilir ama sizin ilginiz hoşuna gitmiştir.
Bakıyor ama yorum yapmıyor 5-6 yaş varİnstagramdan hikaye paylaş bakalım bakıp yorum yapacak mı
Yaş farkı var mı
Çok ilginçBakıyor ama yorum yapmıyor 5-6 yaş var
Bilmiyorum ki ben de yazıp sormadım işteÇok ilginç
Acaba gittikten sonra vardın mı? Yolculuk nasıl geçti? Demeni beklemiş olabilir
Şehribe geri dönen sen olsan sende hiç mi merak etmedi diye düşünürdünBilmiyorum ki ben de yazıp sormadım işte
Pazar akşam yazdım nasıl oldun rahatsızdın diye okudu ama cevap vermedi öyle olunca ben de bir daha yazmadımŞehribe geri dönen sen olsan sende hiç mi merak etmedi diye düşünürdün
Adam ilgili davranmasa hoşlanmamış dicem ama gidene kadar herşey iyi
"Hey selam, kitap okundu mu bakalım?:)" diyebilirsin
İnşallah canım. Bende o sık boğaz etmemek için yazmıyorum zatenOkuyup mesaj atmayı bekliyordur bence. Belki kitapla ilgili bişey sorar. Şimdilik sıkboğaz etmeyin,o sana bi şekilde dönüyor zaten. İstediğin her şey hayrına olsun
Aa bu ayrıntıyı bilmiyordumPazar akşam yazdım nasıl oldun rahatsızdın diye okudu ama cevap vermedi öyle olunca ben de bir daha yazmadım
vakit bulup yazamadı sonra altta mı kaldı mesaj diye düşünüyorum ama bakalm yazmadan yazmam bir daha zatenAa bu ayrıntıyı bilmiyordum
O zaman yazma tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?