kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Okurken bir an dedim ki bu adam 25 yasinda falan mi?? 43 gorunce cok sasirdi..degistiremezsiniz. hatta size evlenmeden once baya sinyal vermis.yine de evlenmissiniz. Ya kabul ya bosanma. Cocuk yapsaniz da sadece sizin olur o couk ilgilenecegini bile zannetmem

Anlaşamıyorsanız ki eşiniz ailesini tutuyor sürekli onunla konuşun ben gidiyorum deyin bizim ilişkimiz yürümez deyin eğer biraz seviyorsa kal der bir sanş verirsiniz git derse zaten sevmiyordur kendinizi boşa heba etmeyin.

Evet ben donmeden bir gece önce o şarkıcı bozuntusu ile yatmış ama ona sorarsan ben ondan ayrılmışım ve istanbula gitmişim.ben senden ayrılıp gittiysem beni aldattığından şuphelendiğim için gittim sende aldatıyordan dahi ya benimle tamamen yollarını ayıracaktın yada hemen toparlanıp kendine gelecektin gitmeme izin vermicektin madem ayrıydak başkalarıyla ben yokken hem gönlünü eğlendirip hem beni neden aradın dediğimde ise seni çok seviyordum ama anlaşamıyorduk ayrılmak istiyorsun bende senden gerçekten o yüzdende abarttım önüme gelenle beraber oldum seni unutmak için.seni her aradığımda sarhoştum özlediğim için arıyordum donmeyi düşünmüyordum ama yapamadım falan diyor evet biz sevgiliyken defalarca ayrılmayı düşündük birbirimizi seviyorduk ama anlaşamadığımız noktalar vardı.o da sinirli bende sinirli ve ben haksızlığa yalana asla gelemeyen biriyim.şuan gerçekten brşey yaptığını sanmıyorum ama bilemiyorum yinede.ama şu var hiçbirşey yapmasa bile bazen hoş bir kadın görünce bakar onun farkındayım.2 kere evlenip boşandığı için adamda kadınlara karşı bi kin oluşmuş herkesi o... gozuyle goruyor kullanıp atıyor.sevgiliyken ben oğrenene kadar kadınlarla ilişkisini kesmez canı isteyince arar buluşur yatar kalkarmış ben öğrenir oğrenmezdebir daha o kadının suratına bakmaz aramaz sormaz hem beni kaybetmekten korkar hemde yapardı bu yüzden çok aşırı kavgalarımız olunca sozlu ve fiziksel şiddete kadar giden o yüzden ikimizde ayrılmak istiyor ama ayrışamıyorduk ayrılsakda barışmak istemiyorduk ama yine dayanamayıp barışıyorduk şimdiki sorunda hep eskilerden kaynaklı yani şuan yapacağını sanmıyorum çocuk oyuncağı değil bu iş eskiden sevgiliydik o zaman ayrıl barış birşey demiyordu kimse ama şimdi aldatıp boşanıp bi daha evlenemeyiz sanırım onun bilincidedir herlde.çunku evlenmeden oncede söyledim hala da söylüyorum eğer aldattığını anlayım direk boşanma davasını açarım diyorum yaparımda o da iyi bilir 3.ye de boşanmaya utanmıyorsa yine kendi bilir.ben bankacıyım canım daha önce bölge müdürlüklerinde çalıştım sigorta şirketlerinin izmirde.ama kuşadasında iş bulamıyorum istediğim gibi.ayrıca eşimde her işe sıcak bakmıyor.bir müddet daha beklemede kalacağım eğer duzelme olmazsa ayrılacağım.o zaman başka bir şehirden iş falan bakarım.burada fazla arkadaşım yok olanlarda çalışıyor yoğun şekilde.kız kardeşim var o da burada br bankada yönetici çok geç saatlerde çıkıyor.birde bu sene kendimi çok halsiz hissediyorum yada depresyona girdiğimden falanda olabilir hiçbirşey yapmak istememe hissi.

Dediğinizde yaptım kal diyor ama değişen hiçbirşey yok

Evet yaşına göre davranmıyor ne yazık ki.çocukta olsa ilgilenmez hatta ağlarsa ya evden çeker gider ya sustur şunu der zaten çocukta istemiyor bir tane kızı var.

Evet boynuzlanmayı en başından beri hak ediyordu sevgiliyken soz zamanlarda bende bulmak istedim başka doğru dürüst birini ama yapamadım keşke yapsaymışım

üzme kendini ya bunları düşünme .inan bana üzüldüm senin adına . bazen erkeklerden nefret ediyorum işte .
sen çok üzülmüşsün artık üzülmene değmez gerçekten bu adam üzülüncek bir adam değil çünkü . herkes yaptığıyla kalır buna inan ve allahın adaleti şaşmaz . elbet pişman olur bir gün . o zaman anlar neyin ne olduğunu . dediğim gibi sallama çık şimdi bir temiz hava al biraz yürü iyi gelir .gerçekten kendin için yaşa madem . çocukkda düşünmüyorsun anladığım kadarıyla .

Ne yaptınız da kendinize bu kadar hırslandınız.

Evlenmeden önce böyle yapan biri evlendikten sonra bunları yapması size sürpriz olmamıştır değil mi?
Sadece çok sevmiştim ve yaptıkları çok zoruma gitmişti.Henüz evlendikten sonra aldatmadı yalnız başka problemler var.Karakteriszlik diyelim

kafan karışık gibi
bence eşini bırakıp 15 gün kadar evden uzaklaş
aile ziyareti yada ark. ziyareti yada tatil tarzında
boşanmayı düşündüğünü söyle kafanda netleşmesini
için zaman vermesini iste

Evet yaşına göre davranmıyor ne yazık ki.çocukta olsa ilgilenmez hatta ağlarsa ya evden çeker gider ya sustur şunu der zaten çocukta istemiyor bir tane kızı var.
Elle tutulur bir yani kalmamis ki evliligin. Bunun hastaligi da var yani siz hastalaninca size yardim etmez bakmaz. Eee siz neden tek basiniza tum evi yuklenirken bu bencillik neden,?

Çok istiyorum bir tane çocuğum olsun bazen düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum çaresizce.Ya ilerde boşanırsak çocuğa yazık olur diye.Zaten kendisi istemiyor ayak bağı olacağını düşünüyor 43 yasına gelmiş bu yasta ne çocuğuymuş motor alıp benimle dünya turuna çıkacakmış güya...çocuk olursa bunları nasıl yapacakmışız.evet hayatımda ilk defa bu kadar çok üzüldüm bazen tanıdığım güne lanet olsun diyorum hiç kimse bu kadar üzmedi ağlatmadı yıpratmadı beni.Eskiden şen şakrak neşeli pozitif enerjik biriydim gözlerimin içi gülerdi şimdi eski halimden eser yok ve ben eski gunlerimi çok özlüyorum içimdeki sevgiyi mutluluğu bu denli kirletmemişti hiç kimse

bencil işte . onun çocuğu var ama senin yok dimi?anne olmayı istemek hakkın değil mi ?niye evlenmiş o zman senle ?eski eşiylede kesin bu tip şeylerden dolayı boşandı . kesşke iyice araştırsaydın baksana adamı 2 kere boşamışlar .

Valla ilk eşi eşime askerdeyken boşanma davası açmış ikincisi zaten burada bulaşık alkolik bir kadın ayrıca emlak dolandırıcısı.Aldatma yokmuş oyle duydum.

Valla ilk eşi eşime askerdeyken boşanma davası açmış ikincisi zaten burada bulaşık alkolik bir kadın ayrıca emlak dolandırıcısı.Aldatma yokmuş oyle duydum.
adamın piskolojisi bozuk demek ki ne diyeyim kardeşim allah kolaylık versin sana zor biliyorum durum . ama bir akdın oalarak anne olmak senin hakkın bence vede istiyorsan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…